JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

kuzwa, byłam w sklepie wypchanym stanikami i były 4 staniki w kolorze i rozmiarze, który chciałam, z czego 2 (słownie DWA) staniki, kt na mnie pasowały tak jak trzeba :headbang: problem jest taki, ze z missmandalay za 230 zł :headbang: :headbang:

co zabawne, ta missmandalay pasowała w rozmiarze 65FF, a juz w szok wpadłam jak sie wcisnełam w samathe (ale niebiesko-zielona) rozm 60H :padam:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wis

Cytat: konwalia w 22 Lis 2010, 16:35:01
na bradea jest promocja wybrane panache cleo za 79 i majty za 39 do tego
Cholerka, piękne, tylko nie wiem w jaki rozmiar celować :(

wrobelek0403

myslicie, ze wydanie 400 zł na staniki celem pomierzenia i odesłania to dobry pomysł??? :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wis

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lis 2010, 20:49:05
myslicie, ze wydanie 400 zł na staniki celem pomierzenia i odesłania to dobry pomysł??? :knuje:
Ja chyba tak zrobię :D
A z Avy zamówiłam w Kontri.pl 4 staniki, 2 stroje kąpielowe - 2 staniki i 1 strój odesłałam :)

wrobelek0403

Cytat: wis w 22 Lis 2010, 21:17:47
Ja chyba tak zrobię :D
A z Avy zamówiłam w Kontri.pl 4 staniki, 2 stroje kąpielowe - 2 staniki i 1 strój odesłałam :)

no wlasnie tez tak zamierzam :D docelowo chce dwa, wiec jak zamówie 5-6 to jest szansa, ze cos zostanie :)

wis, mogę miec prosbe?? mogłabys sprawdzic, czy tabela rozmiarów Avy w miare sie sprawdziła w Twoim przypadku??

callja

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lis 2010, 21:55:37mogę miec prosbe?? mogłabys sprawdzic, czy tabela rozmiarów Avy w miare sie sprawdziła w Twoim przypadku??

Wyczaiłam, gdzie jest we Wro stacjonarnie Ava, i uderzam niedługo pomierzyć - zdam relację! ciekawam wielce, bo zraziłam się do tego sklepu przed ślubem - wtedy mieli obwody od 70 wzwyż, ale przez dwa i pół roku może zmieniło się na korzyść ;)

Na razie tłukę esotiq 65 D i czuję, że niedługo czas będzie na E - aż mi się wierzyć nie chce!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

kasiad

Cytat: wis w 22 Lis 2010, 21:17:47

A z Avy zamówiłam w Kontri.pl

haha jak nie wchodzę na ten wątek tak weszłam i o losie ten sklep z kontri.pl jest w Białymstoku   ;)
chyba czas się przejść  ;)

wrobelek0403

fasolka1980

zamawialam kilka razy na kontri, ale od jakiegos czasu podniesli ceny za przesyłkę i uwazam ze nieco przeginają, wiec juz tam nie kupuję

także kasiad -fajnie masz :)

kasiad

Cytat: wrobelek0403 w 23 Lis 2010, 09:28:29
kasiad szczesciara ;)

wróbelek
co z tego mojego szcześcia, jak kolejny raz sprawdza sie powiedzenie, że szewc bez butów chodzi  :rotfl:
znaczy nie że ja szewc, ale mam tak blisko, a najmniej jestem zorientowana w temacie  ;)

Dodany tekst: 23 Lis 2010, 11:15:59

Cytat: fasolka1980 w 23 Lis 2010, 09:30:38

także kasiad -fajnie masz :)

chociaż raz  :mocking:

emcia

naprawdę nie ma nigdzie avy?
to u mnie "na wsi" nawet jest

wis

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lis 2010, 21:55:37
no wlasnie tez tak zamierzam :D docelowo chce dwa, wiec jak zamówie 5-6 to jest szansa, ze cos zostanie :)

wis, mogę miec prosbe?? mogłabys sprawdzic, czy tabela rozmiarów Avy w miare sie sprawdziła w Twoim przypadku??

A gdzie znalazłaś tabelę ? Bo ja znalazłam jedynie taką do miski F... :(

Wiesz co, jak tak sobie tą tabelę sama przedłużyłam, to mi pasuje jak ulał - 70G było by na 94-96 w biuście (ja mam ok.95)

wrobelek0403

Cytat: wis w 23 Lis 2010, 18:25:14
A gdzie znalazłaś tabelę ? Bo ja znalazłam jedynie taką do miski F... :(

Wiesz co, jak tak sobie tą tabelę sama przedłużyłam, to mi pasuje jak ulał - 70G było by na 94-96 w biuście (ja mam ok.95)

no ja tez tylko do F znalazłam, ale Twoje wyliczenia to juz cos :) czyli mnie wychodzi 70E,dziwnie ale ok, spróbujemy :D

Helena

mi dziś przyszło zamówienie z Kingi
http://www.kinga.com.pl/root//kolekcja,23 model unique rozmiar 65E i 70F
niestety nie pasuje mi ten rozmiar oba za duze miski
jak by któraś z was w Krakowie chciała zmierzyc to dajcie znac bo jak cos to wieczorem bym odesłała

suegro

Helena a wygarnęłaś wszystko?

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

elve

ishka82

OlaFasola

callja podziel się adresem do tego sklepu z Avą, może też się kiedyś wybiorę.

fasolka1980

Helena

suegro

a owszem, ale brakło brzucha na tyle, wszystko przez ten basen cholercia :)

callja

Cytat: OlaFasola w 24 Lis 2010, 21:01:23callja podziel się adresem do tego sklepu z Avą, może też się kiedyś wybiorę.

Sklep w budynku NOT, na Piłsudskiego. Mam nadzieję, że poprawili asortyment ;)

suegro - buchachacha !!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Helena

zwierzatko_mojej_mamy

tak tylko wpisze dla potomnosci, ze znalazlam opis jak sie przerabia zwykly biustonosz na karmnikowy i to mnie tak uradowalo, ze chyba oszaleje ze szczescia, bo patrzenie na te majciane bezfiszbinowe obrzydlistwa dostapne wszedzie w idiotycznych rozmiarach doprowadzalo mnie do depresji ;)

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

zwierzu, ekhm, ekhm, znalazłaś? :P Tak sama z siebie? :P

zwierzatko_mojej_mamy

OPIS znalazlam, bo odmowilas wklejenia linka lol lol

SZELMA MI POWIEDZIALA, ZE CZYTALA O PRZERABIANIU!! SZELMA! ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl