JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

fasolka1980 mam taki sam obwod pod biustem i zaczynalam od 65, teraz nosze 60.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ja do 60 się nie przekonałam, bo jednak było mi niewygodnie i na długo zostawały brzydkie pręgi na ciele. 65c z M&S, 65c z La Senzy, chociaż fakt, że niektóre 65 są bardziej ciasne niż 60 innych firm..
Imagine there is no hate

callja

Cytat: inkageo w 26 Paź 2010, 00:08:31Fasolka ja mam dokładnie takie same wymiary, obecnie noszę 65c z esotiq, ale push up

Moje pierwsze fajne staniki :) ślubne 65C z alles były dziwnawe... teraz przeskoczyłam na 65D esotiq i jestem bbb zadowolona

Cytat: inkageo w 26 Paź 2010, 00:08:31Chrzanię miękkie, to nie dla mnie
Pyfffko dla Pani, mam tak samo :D

Cytat: inkageo w 25 Paź 2010, 23:17:31
Ja do 60 się nie przekonałam, bo jednak było mi niewygodnie i na długo zostawały brzydkie pręgi na ciele

Tez próbowałam i też się nie przekonałam do 60-tek...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

szelma

A to przepraszam - ja z frakcji ściśliwej i stąd to 60 ;). Ja mam 75 cm pod i noszę 65, a nawet jedną 60-tkę :D. Ale każdemu według potrzeb, nie? ;)

inkageo

Kurcze zmierzyłam się wczoraj i albo miarka była zła, albo się rozszerzam :D Waga mi się nie zmieniła, w biuście mam 82, może nawet 83, ale pod biustem tez więcej niż kiedyś. Pierwszy pomiar 73! Jak się mocniej ścisnęłam to 71 i ani cm mniej nie da rady. Dziwne ;D
Imagine there is no hate

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

suegro

Józef Piłsudski

salsa

Su ja bym sie wprosiła na ten Twoj tukrusowy

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

suegro

Józef Piłsudski

salsa

dzis nie moge jutro tez nie moge
najwczesniej moge w czwartek
ew. weekend

suegro

salsa w weekend mnie nie ma, ale w poniedziałek już jestem :)

Józef Piłsudski

salsa

elve

suegro

elvelve to taki pretekst byś do mnie wpadła :D nie musisz mierzyć, pooglądasz fasony ;)

Józef Piłsudski

elve

suegro o ja głupia .... :rotfl:
zgłosze sie napewno

justynaaaa2

Cytat: salsa w 26 Paź 2010, 11:54:02
Su ja bym sie wprosiła na ten Twoj tukrusowy
idź idź mierzyć bo w kolejce czeka abkasia do miary ;)
ja go zabieram w przyszły wtorek do wrocławia ale jak mi dasz do przyszłego czwartku odpowiedź to go zostawię dla ciebie, jak nie to niech sobie wrocławianki pomierzą ;D
ale mam coraz większe wątpliwości, bo wydaje mi się że on jednak może być za mały na ciebie  :hmm: skoro masz więcej w cyckach ode mnie...
ale zmierz bo to są jakieś cuda z tymi stanikami jak czytam co dziewczyny (inka, abkasia) piszą ;D
ja mam tylko ciut większe wg cm a w 65c w życiu bym się nie zmieściła, teraz dumnie noszę 60ff i się nadziwić nie mogę :)

mobka

No ja przy fasolkowych mniej wiecej wymiarach 60dd/e mam :D Ale ja lubie mega ciasno. CHoc teraz wlasnie siedze i sobie tak mysle, ze to co mam na sobie mocno scisle jest ;) Ale w planach mam schudniecie ;)

justynaaaa2

mobka ja mega ciasno nie lubię ale jak nie myślę o tym to jest ok :) za to jak się zaczynam zastanawiać to czuję że gdzieś tam mnie uwiera, ale głównie uwiera mnie w wystającą łopatkę więc na to nic nie poradzę ;)

inkageo

Ale jak ciasno wy się mierzycie pod biustem? Jak tak normalnie mierzę, bez ściskania i wydechu, to mi nawet 74 wychodzi ;D Jak wypuszczę powietrze to 73, 71 to jak mocno ścisnę, tak że aż skóra się marszczy.
Imagine there is no hate

justynaaaa2

inkageo no własnie tak trzeba na wydechu i dosyć ciasno, ja mam wtedy 71/70 zależy czy zmarszczę skórę :D

abkasia

Cytat: inkageo w 26 Paź 2010, 09:17:16
Kurcze zmierzyłam się wczoraj i albo miarka była zła, albo się rozszerzam :D Waga mi się nie zmieniła, w biuście mam 82, może nawet 83, ale pod biustem tez więcej niż kiedyś. Pierwszy pomiar 73! Jak się mocniej ścisnęłam to 71 i ani cm mniej nie da rady. Dziwne ;D
bo to jest mocno skomplikowane.... :D
ja mam niby tyle samo,ale chyba ja mam wiekszy biust niz ty... no tak mi sie wydaje.... nie ?

inkageo

Cytat: abkasia w 26 Paź 2010, 21:26:21
bo to jest mocno skomplikowane.... :D
ja mam niby tyle samo,ale chyba ja mam wiekszy biust niz ty... no tak mi sie wydaje.... nie ?
Na pewno masz większy! Mi się wydaje, że moja klatka rozszerza się mocno do góry i ta różnica pomiaru w biuście/pod zawiera też rozszerzające się plecy :)

Dodany tekst: 26 Paź 2010, 21:30:42

I ja mam wyżej biust chyba, a wyżej jest szersza klatka. Jak mi się obniży, to w biuście będę miała mniej, bo niżej jestem węższa. Jak będę miała biust w pasie, to będzie 70 cm, a nie 82  :rotfl:
Imagine there is no hate

sonja