JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

magoo

inkageo dzieki, zawsze zapominam o ebayu  :beer:

aja

stałam się szczęsliwą posiadaczką zwykłych biustonoszy firmy Konrad - fantastycznie zebraja mi piersi
chyba się na troche wyleczyłam z Panache

cherry

Cytat: aja w 10 Sie 2010, 23:04:26stałam się szczęsliwą posiadaczką zwykłych biustonoszy firmy Konrad - fantastycznie zebraja mi piersi
aja, tez kupowalam bylam b.zadowolona. A juz myslalam, ze ta firma zniknela z rynku
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wis

Cytat: aja w 10 Sie 2010, 22:04:26
stałam się szczęsliwą posiadaczką zwykłych biustonoszy firmy Konrad - fantastycznie zebraja mi piersi

Ja nabyłam 2 szt. z Avy, zaczęli robić 65-tki i miski do I !
A cena zabójcza - niecałe 50zł  :rotfl:

emcia

skorzystałam z proomocji na intymnej, jestem bogatsza o stanik w kropki i bikini

wis

Cytat: emcia w 12 Sie 2010, 19:38:59
skorzystałam z proomocji na intymnej, jestem bogatsza o stanik w kropki i bikini
Poka bikini !

emcia

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 12 Sie 2010, 21:30:59
to niesprawiedliwe, ja nigdy takiego nie załoze :zly: :zly:
kto powiedział, że ja założę?
:)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 12 Sie 2010, 21:33:52
przeciez kupiłas??
kupiłam, ale czy założę to już insza inszość
:)

wis

Cytat: emcia w 12 Sie 2010, 21:18:15
a takie

Świetne !
Tylko jak ja mam matki dobre, to cyce mi się nie mieszczą w te trójkąty  :rotfl:
I niestety nie mogę trafić tego typu bikini, które by mi pasowało...

mada1981

a jaki rozmiar dla mnie? :)
pod biustem 73
w biuscie 93

jestynka

Cytat: aja w 10 Sie 2010, 22:04:26

ja też noszę konrada :D
chciałaś się wyleczyć z panache?

mada1981

a gdzie w Warszawie mam szukac Konrada?

aniak1211

Cytat: golinda w 18 Paź 2010, 14:05:58
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

może się komuś przyda
Wieczorem pomierze sie i przy najblizszej okazji pomierze staniki w "nowym" rozmiarze :)
:beer:

justynaaaa2

robię kolejne podejście do pozbycia się bułek ;)
wyciągnęłam swój koszmarny stanik w rozmiarze 60ff i będę w nim chodzić po domu, postanowione ;D
nawet nie jest mi tak strasznie ciasno  :hmm:

edit: jednak znów się poddałam ;D niewygodne to cholerstwo takie, że się na niczym innym skupić nie mogłam  :crazy:

OlaFasola

Moje przedciążowe staniki mogę sobie chyba na głowę założyć, albo skarpetkami wypchać. Dramat!!! 

mobka

Ja kupilam jakis czas temu Dame Kier 65D i daleeeeeko jej do angielskich stanikow - obwod szeroki i rozciaglizy, ramiaczka same sie poluzowuja... szkoda, bo wzory ladne... chyba wroce do frei, choc wolalabym cos lekko usztywniane, a maskardki drogie sa :(

justynaaaa2

mobka teraz na dopasowanej i w peachfield (pewnie w innych też) są wyprzedaże :) rozmiary przebrane ale może trafisz w swój :)
ja 2 dni temu kupiłam maskaradkę za 105 zł. :)

brawurka

laski dostałam la senze 70 d, w obwodzie jest super, miseczka jest ok jeśli niczego nie wyciągne, bo jak wmasuje fałdy w miejsce biustu to już za mały się robi. jaki w takim razie kupić 70 e?

justynaaaa2

brawurka a jesteś pewna że 70 jest dla ciebie dobre ??? bo ty masz taką wąską klatkę że ja mam wątpliwości ;D

szelma

Też mam wątpliwości co do obwodu 70, albowiem sama noszę 65, a brawur ode mnie węższy i chudszy, jakby na to nie patrzeć :).

Kasia

te rozmiarówki to sa jakies dziwne :knuje: przeciez ja, big baba, noszę staniki o obwodzie 60 :knuje: