JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

mój też ma nieodpinane, ale dla mnie to lepiej :D

Kasia

no ja też nie narzekam :)

ale mnie to zastanawiało, nie powiem :)

Kasia

mada1981

dziękuję i odlewam, musicie przyznac że niezły ze mnie detektyw  :D

mika

Kasia

Cytat: mada1981 w 15 Maj 2008, 14:18:54
dziękuję i odlewam, musicie przyznac że niezły ze mnie detektyw  :D

słuchaj ty mi tu roboty nie zabieraj ;)

to ja tu jestem szpiegiem ;)

zuzia

Dziewczyny,
tez z odpinanymi ramiączkami to Inferno Mutliway Bra a te z nieodpinanymi ramiączkami to po prostu Inferno.

mada1981

Kasia a moze mogłabym chociaż zostać Twoją asystenką?

Kasia

Cytat: zuzia w 15 Maj 2008, 14:32:53
Dziewczyny,
tez z odpinanymi ramiączkami to Inferno Mutliway Bra a te z nieodpinanymi ramiączkami to po prostu Inferno.

na moim z nieodpinanymi ramiączkami jest napisane super bra

Cytat: mada1981 w 15 Maj 2008, 14:37:18
Kasia a moze mogłabym chociaż zostać Twoją asystenką?

to aby było sprawiedliwie bądźmy wspólniczkami ;)

brawurka

kupilam pierwszy w dobrym rozmiarze:) otworzyli w mojej miescinie nowy sklep i okazalo sie ze firma alles tam króluje. kupilam 75 G, bo różnie mi te tabele mówiły i kurcze mógłby być ciaśniejszy, moja mama nosi 80 i mówi, że właśniewie to 75 jest jak 80. ale ogólnie jestem zadowolona, nastepny bedzie 70G:)

zuzia

brawurka

dobry:) przymierzałam F, bo pani sie uparła, że bedzie dobry i pewnie po "staremu" to bym to F wziela, ale teraz oglądałam i  oglądałam i troche sie wylewało

zuzia

Cytat: brawurka132 w 16 Maj 2008, 10:20:39
dobry:) przymierzałam F, bo pani sie uparła, że bedzie dobry i pewnie po "staremu" to bym to F wziela, ale teraz oglądałam i  oglądałam i troche sie wylewało
to znaczy, że 70 H (przynajmniej z tej firmy) musisz wziąć :)

brawurka

oki po 10 czerwca:) wyczerapałam limit zakupów w tym miesiącu

brawurka

Cytat: zuzia w 16 Maj 2008, 10:21:23
Cytat: brawurka132 w 16 Maj 2008, 10:20:39
to znaczy, że 70 H (przynajmniej z tej firmy) musisz wziąć :)

polewam oczywiście, dzieki!

karamela

Widzę, że fajnie tu wszystkim doradzacie, to może i mi pomożecie :D

Po dokładnym wymierzeniu sie na tych wydechach i wdechach wyszło mi:
81cm pod biustem
98cm w biuście
Ja bym celowała w 32E (to chyba 70E będzie?) mam rację?

Kiedyś pod wpływem ciekawości na próbę rozmiarową strzeliłam sobie 75E o taki http://allegro.pl/item361607224_pokusa_biustonosz_75c_i_nikt_ci_sie_nie_oprze_.html
ale mogłabym sie nim dookoła 2 razy zawinąć i dopiero zapiąć ;)

I jeszcze mam do was jedno pytanie - co sądzicie o stanikach ze sztywnymi miseczkami? Bo ja mam jakieś spaczenie chyba, ale nie umiem sobie wyobrazić siebie w takim miękkim staniku, jak taki przymierzam to jakaś taka płaska jestem - a może to kwestia rozmiaru?
Zawsze zrób siusiu, jeżeli tylko masz okazję.
A.W. WELLINGTON

Guests are not allowed to view images in posts, please
Register or Login

brawurka

firma alles chyba nie ma rozmiru 70H:(

golinda

moja Freya 60DD już u mnie jest, a nawet na mnie ;)
przyzwyczajona jestem do czego innego, ale w weekend mogę ponosić, zobaczymy co z tego wyjdzie

Dzięki Zuziaku!

zuzia

Cytat: golinda w 16 Maj 2008, 21:57:52
moja Freya 60DD już u mnie jest, a nawet na mnie ;)
przyzwyczajona jestem do czego innego, ale w weekend mogę ponosić, zobaczymy co z tego wyjdzie

Dzięki Zuziaku!
:D

golinda

doda, leży dobrze, pasuje, ale ja jednak masochistką nie jestem
te fiszbiny wrzynają mi się w żebra i mostek, zostawiają koszmarne czerwone ślady
nie wiem, czy tak powinno być...
obwód na pewno nie jest za ciasny, bo spokojnie się zapinam na środkową haftkę, miski leżą w porządku, rzeczywiście trzyma biust w jednym miejscu, ale z wygodą to ma mało wspólnego

golinda

Cytat: dodaa84 w 17 Maj 2008, 15:49:24

a jaki model tej frei? gdzie kupiłaś?

nie wiem jaki model, kupiłam na ebayu
niby dziewczyny na lobby piszą, żeby ponosić to się ułoży, ale ja to pieprzę, średnio mi się widzi kłaść spać ze zgniecionym mostkiem
naprawdę jakieś masochistki noszą coś takiego :)

zuzia

Cytat: karamela w 16 Maj 2008, 17:31:46
Po dokładnym wymierzeniu sie na tych wydechach i wdechach wyszło mi:
81cm pod biustem
98cm w biuście
Ja bym celowała w 32E (to chyba 70E będzie?) mam rację?
32E to malo.
ja bym celowala w 75E lub 70FF.
Zależy jak dużo masz "tluszczyku" na żebrach, żeby się zapiąć. Czasami trzeba przejść przez etap prześciowy 75E, żeby później zejść niżej.

zuzia

Cytat: karamela w 16 Maj 2008, 17:31:46
I jeszcze mam do was jedno pytanie - co sądzicie o stanikach ze sztywnymi miseczkami? Bo ja mam jakieś spaczenie chyba, ale nie umiem sobie wyobrazić siebie w takim miękkim staniku, jak taki przymierzam to jakaś taka płaska jestem - a może to kwestia rozmiaru?
powinnaś zacząć od miękkiego stanika. push - upy raczej nie dla ciebie. Dobierz sobie dobry (!) stanik a push up nie będzie ci potrzebny.
Ew. są staniczki tylu Masquerade Antoinette (balkonetka), które fajnie zbierają biust.
i np. staniczki typy Plunge jak Panache Inferno czy Masquerade Polka - super do dekoltów.

wrobelek0403

własnie odebrałam swoj panache inferno 70F i chyba jest dobry, ale 70E tez moim zdaniem jest dobry. Nawet bardziej ściśliwy niz F, ech....

z tymi stanikami to same problemy. Na szczescie mam 10 dni na zwrot, akurat przymierze go pod suknie i jak nie bedzie pasował, to zwroce :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia