JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

elve

salsa ale to jest jakaś polska dziwna rozmiarówka, wybrałam rozmiar wg tabeli

salsa

Cytat: elvelve w 10 Paź 2009, 20:25:30
salsa ale to jest jakaś polska dziwna rozmiarówka, wybrałam rozmiar wg tabeli

a co to za firma??

ja i tak wiem ze powinno być 65 :D
ja według tabeli mam 65 a nosze juz 60 ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

elve

salsa sory , że z takim opóźnieniem, firma nazywa się Mizet

dodane:
obwód dobry, zapinam się na środkową haftkę
miseczki dobre
w zasadzie to nie wiem do czego się przyczepić

Kasia

a ja nie moge znaleźć na siebie nic ładnego :(

chce stanika w tradycyjnym białym kolorze
w tej chwili nie mam ochoty na zadne freyowe kolorowanki

przychodzą Wam do glowy jakieś białe/czarne modele
z możliwością kupienia gdzieś taniej

byłam w 6zmysle w Piasecznie ale tam tragedia z rozmiarówkę, zeszli totalnie na psy :( pełno 85

szelma

Ja miałam Freyę Retro białą i była bardzo ok, też cenowo. Poszła na stanik do kiecy ślubnej, stąd czas przeszły, bo tak, to była super i nie żółkła w praniu.

tachogti

Postanowilam zrezygnowac z mojego niesmiertelnego 75 C ostatnio, przez Was :P i teraz cierpie bo Mama mi co drugi dzien przywozi staniki w jakis kosmicznych rozmiarach do mierzenia, juz doszlam do 70 E  :padam: ja wiem ze przy Waszych 60 G to nic, ale ja i tak chwilowo czuje sie jak wystrzelona w stanikowy kosmos lol
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mobka

A ja nosilam na poczatku 70B, no ale cycki mi urosly i postanowilam sie przesciasc jakis czas temu na poprawna rozmiarowke, nosilam 65C, bylo male wiec pozniej D, teraz mam 60DD i musze wymienic, bo sie nie mieszcze. Wiec jak bedziecie widzialy jakies fajne modele 60E, w przystepnych cenach, to bede wdzieczna :D

inkageo

Mierzyłam ostatnio kilka staników 70B w H&M i muszę przyznać, że obwody mają takie jak 65C z M&S, które noszę. Miseczki trochę małe, więc będę polować na 70C następnym razem. Myślałam, że nie mają tego rozmiaru, ale sprawdziłam w necie i powinien być :) Mam już dość tego, że mam trzy staniki z jednego wzoru i noszę je na zmianę. Nic innego w 65C znaleźć nie mogę, a w normalnych sklepach jest taki wybór kolorów i wzorów..
Imagine there is no hate

tachogti

inka w H&M ciezko dostac 70 C, mam moze jeden taki, z czasow jak bylam chudsza, potem nigdy nie udalo mi sie juz dostac
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Angie

Była któraś w peachfield na Bruna ?  Mają tam duzy wybór?

zuzia

Cytat: Angelos w 20 Paź 2009, 13:36:44
Była któraś w peachfield na Bruna ?  Mają tam duzy wybór?
jak bylysmy na zeromskiego to p. Marysia mowila ze tam jest wiekszy sklep i wiekszy wybor

Angie

emcia

moje 70D jest wszędzie dostępne, ale chyba czas na 65E
mój mąż nie wierzy, że D noszę
już kilka razy mu tłumaczyłam dlaczego, ale zapomina szybciej niż przyswaja

OlaFasola

Cytat: tachogti w 20 Paź 2009, 14:18:56inka w H&M ciezko dostac 70 C
Mi się wydaje, że niespecjalnie ciężko. Ja mam chyba z 5 modeli.

tachogti

OlaFasola ja przez kilka lat szukalam i ani w DE ani w PL nie widzialam  :blush: moze zle patrzylam

OlaFasola

Aż poszłam zobaczyć czy czegoś nie pokręciłam i jednak nie.
Może to nie jest ich najczęstrzy rozmiar, ale do znalezienia. Ja wszystkie kupiłam we Wrocławiu.

justynaaaa2

ja w wawie w żadnym hm nie widziałam innego rozmiaru 70 niż A :(

tachogti

Nabywszy dwa stanislawy  :jejeje: :jejeje: :jejeje: :jejeje: :jejeje: z Avy 75 D  :crazy: i z Esotiqa 70 E  :padam: mimo, ze dwa rozne rozmiary, Avy 75 jest wezsze pod biustem niz Esotiq  :stupid:

callja

Oooooo, tacho, a gdzie na Ślunsku esotiqi rosną ??? może będę czasem w okolicach Kato bywała, to chętnie zanabędę, bo zostałam z dwoma 65D (esotiq własnie) i jednym 70B Triumpha :blush: (który noszę czasami, jak wszystko mnie boli w czasie @  :blush: )
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

tachogti

callja moja Mamba dzika zwana czasem Matka ma w sklepie staniki, jakbys chciala, to trza zadzwonic 1.5 tygodnia wczesniej ona zamowi rozmiar odpowiedni :) albo i kilka do pomierzenia ;)  jak bedziesz chciala nr to pw pisz!

emcia

Cytat: tachogti w 21 Paź 2009, 00:34:02z Avy
kiedyś kupiłam i  nawet się nie rozciągnął i trzyma mocno

tachogti

emcia no, ta Ava taka pancerno- zbrojna troche, ale ja takie lubie  :rotfl: nie poznalam Cie w tym nowym awatarze :P

emcia

Cytat: tachogti w 21 Paź 2009, 12:18:59
emcia no, ta Ava taka pancerno- zbrojna troche, ale ja takie lubie  :rotfl: nie poznalam Cie w tym nowym awararze :P
taka ma  być :)
a po biuście byś poznała ?
;)

tachogti

no oczekiwalam Meeza a tu Oczy :D ale juz wiem ze to Ty, zakodowalam ;)