stylizacja ślubna świadkowej dody ;) prosimy o pomoc :)

Zaczęty przez dodaa84, 24 Kwi 2008, 16:21:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

khati

a co sadzicie o fryzurach w ten deseń:>?to upięcie z kwiatem znalazło się tu ze względu na to ze sam kwiat mi się bardzo spodobał;)

khati

mayagaramond

Bardzo podoba mi sie ta z kreconych wlosow, ale nie wiem jakie masz wlosy, moje byly zakrecone na walki, ale i tak po paru godzinach byly prawie proste. 

Nr 3 ( ta z kwiatkiem z boku) i ostatnia tez sa fajne. 3 jest hollywodzka, taka ala rita hayworth
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

khati

taki wielki kwiat chyba by wyeliminował welon;)..ale coś się boję ze jeszcze mam za krótkiwe włosy do takich upieć-ale w 4 miesiące może jeszcze podrosną :D..tylko racja-troszke nie bardzo jakby mi sie rozprostowały w połowie wesela..ale chyba dobry fryzjer zrobiłby to tak żeby fryzurze nic się nie stało?

khati

Dodi-nie mam fotki fryzury z Twojego wesela-bo mi ich po dziś dzień nie dałas-wiec Ty je masz;)!nie chciałabym koków, a jeżeli upięcia to bardziej z luźno puszczonych włosów-ale można faktycznie popróbować kwiatka i welon-jak sie dobrze dobierze to pewnie jedno drugiego nie wykluczy;)

sonja

Cześć:) Ładnie się witam. Ta lejąca się jest cudna:) I kwiat we włosy do niej:)

khati

sonja

Doda, mi mama zawsze mówiła;) że sukienka nie może być za skromna, że to po prostu niemożliwe - i zgadzam się z nią, za to o przesadę bardzo łatwo. A Kasia jak już nam pokazałaś to śliczna dziewczyna, więc falbany jej nie potrzebne żeby zwrócić na siebie uwagę:)

sonja

Mi by we włosy coś kaliowatego pasowało chyba, ale wiesz ja się nie znam:(

khati

sonja-właśnie też o tym myślałam-storczyk, kalia albo lilia-o ile da się to wpiąć ;)!

sonja

ślicznie by było, lilia też mi przez myśl przeszła, tylko ja to zielona w dziedzinie kwiatów we włosach:)

khati

pochodzę jeszcze po innych salonach i porobie przy okazji zdjecia w agnes-tym razem postaram się bardziej zeby jakoś wygladały bo to co porobiłyśmy to szkoda gadać;P

mika

przez weekend trochę jeszcze przemyślałam tą suknie, wydaje mi się że warto byłoby do niej założyc oczywiście tą etole o której mówiłyśmy, bransoletke i kolczyki wiszące ale nie za długie, na szyje nie radziłabym nic zakładać bo suknia ma koronkowe wykończenie gorsetu i jakikolwiek naszyjnik będzie się "kłócił" z linią gorsetu. Co do bukietu to proponuje bukiet torebeczke, coć co będziesz trzymać w ręku a nie będzie zasłaniać tego marszczenia na biodrach które moim zdaniem jest bardzo atrakcyjne. Kiedy ślub??

elizapj

czesc khati. kochani ja sie tu z checia udziele

ale blagam fotki wielkosci 9kb... to nie na moj wzrok:(((
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

khati

Hej:)!No własnie te fotki mi nie wyszły i niedość że nic nie widac to malutkie są-jak tylko bede miała lepsze to wrzuce na forum:)

khati

wracając do wątku:) kupiłam suknię:)-wklejam jej zdjęcia:)

khati

Kasia

Angie

Bardzo ładna sukienka. Szykuje się nam kolejna sliczna panna młoda  :)

zwierzatko_mojej_mamy

o cholerka, jak bez czegos na szyje i lity gorset to jest SUUUPER!!
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/