stylizacja ślubna świadkowej dody ;) prosimy o pomoc :)

Zaczęty przez dodaa84, 24 Kwi 2008, 16:21:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

khati

no -chyba się udało:)!Dorota -wypowiedz się-widziałas je wiec możesz skomentować jak w nich wygladałam;)!Generlanie myślałam o stylizacji badziej "naturalnej"..ta druga suknia jest bardziej delikatna i zwiewna natomiast druga juz troche mniej skromna ale ma "charakterek";)

khati

tzn ta pierwsza ma charakterek;)-pomyliło mi się;)

mika

ze zdjęc bardzo podoba mi się model nr 2, a jeżeli jego jedynym minusem jest tren to trzeba pomyśleć jak go podpiąć żeby było ładnie, jest conajmniej kilka sposobów i myślę że w tej sukni najodpowiedniejszym sposobem byłoby podpięcie pod kolano ew. (tak jak było w mojej sukni) na samej górze, ze zdjęć wygląda że suknia jest z lejącego się materiału więc nie powinna tworzyć kupra

mika

wklej zdjęcia jakiekolwiek, nawet jeśli kiepsko widać, to czy kiepsko widać to już my ocenimy

mika

mayagaramond

Witamy na forum :)

2. bardzo mi sie podoba, lubie takie lejace materialy. Kojarza mi sie z antykiem. Tylko jak mika mowi, trzeba znalezsc sposob na podpiecie trenu zeby to sensownie wygladalo. Albo go w ogole ciachnac, ale nie wiem na ile khati na trenie zalezy...

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

z tego co widać na tej fotce to ten tren nie jest długi i jest tak skrojony że podpięcie pod kolano byłoby najlepsze

mika

oj w Madonnie to powinny wiedzieć jak to podpiąc, przede wszystkim krawcowa powinna wiedzieć jak układać tak lejący się materiał, o to bym się nie martwiła
to prawda że ona jest skromna, ale jaką można boską do niej stylizacje zrobić :D jakie dodatki dobrać :D

khati

no dobrze-ale jak na mnie to z tych zdjęć nic nie wynika:/

mika

ta druga suknia moim zdaniem ma trochę zadużo na sobie, te falbany w rzeczywistości też tak połyskują jak na tej fotce??

mika

mika

oj tak jestem za tą lejącą, mam wrażenie że lepiej też Ci w prostym dekolcie

mika

jestem za lejącą się suknią i poszłabym w glamour :D

khati

nie mika-nie bardzo polyskują -tak tylko ta biel sie odbiła;)-w sumie ta suknia na zdjeciu troszke inaczej wyglada niz w rzeczywistosci-falbany robią na dole troszke zamieszania-ale nawet nieżle to wyglada-nie ma jakiegos wiekszego przepychu:)

khati

chyba pojde tam jeszcze raz porobić zdjęcia bo te zdjęcia w ogole nie oddają urody tych sukni:P!w tej falbaniastej-nie trzeba byłoby juz chyba welonu-tylko kwiat we wlosy i by wystarczyło..

mayagaramond

2. wygrywa sesje! Co do falbaniastej - ze zdjec to nie wynika, ale tej sukni moze byc dla ciebie za duzo. Ja mam 166cm i przymierzalam ladere (falabaniasta pronoviasu), ginelam w tej kiecce.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

khati

a w lejacej macie jakiś pomysł na stylizację:>? bo jeżeli chodzi o wlosy to chciałabym mieć rozpuszczone-nie czuje się dobrze w związanych-i myślałam o jakimś kwiatuszku we włosach-takim większym:)

mayagaramond

Cytat: khati w 26 Kwi 2008, 18:33:39
a w lejacej macie jakiś pomysł na stylizację:>? bo jeżeli chodzi o wlosy to chciałabym mieć rozpuszczone-nie czuje się dobrze w związanych-i myślałam o jakimś kwiatuszku we włosach-takim większym:)

Mialam pol-rozpuszczone i gerbery:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

mika

wydaje mi się że do tej lejącej woalka albo kwiat, welon nie odda charakteru sukni

khati

hehe-no mi już w pewnych momencie wszytskie się podobały;)!mi się podoba ta lejąca i to że jest taka "lekka"-ale fakt dodi że może jest zbyt skromna, jak mówiłaś gdyby miała inny kolor to możesz w takiej świadkować;)..na www.lisaferrera.pl są sliczne suknie rybki-musze zajrzeć do nich w przyszłym tygodniu:)

mayagaramond

Do tej lejacej moze stylizacja ala lucilla z Gladiatora:

http://imgsrv1.pxdrive.com/pics/norm/15834.jpg

(niestety nie znalazlam lepszego zdjecia z ta fryzura)