Kwiaty do sukienki

Zaczęty przez siog, 17 Sie 2007, 23:20:49

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

:roll:
jakies pomysly? :roll:
szczegolne moze szanowna Mam6lat wypowie sie na temat :mrgreen:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

iosellin

bo pewnie sa za duze ;p ale nie martw sie, linki dzialaja :)

zuzia

mam6lat

"szanowna" się wypowie.....
(już chyba kiedyś wymieniałysmy opienie?)
przepiekny welon! - za ile byś chciała go odsprzedac??
welon, falbany sukni i Twoje ciemne włosy
podpowiadają skojarzenia z Hiszpanią

moim zdaniem możesz nie ryzykując pojsc z jedną różą (wielki pąk, prosta długa łodyga i zdrowe listki) koniecznie w zdecydowanym, mocnym kolorze (czerwien, bordo)
jesli 1 róze uwarzasz za zbyt skromną można "pojs za ciosem" i

zamówić bukiet kameliowy - wyglądający  jak wielki kwiat rózy (to sklejone, lub połaczone drucikami płatki kilkunastu róz) - fot.
bukiet kameliowy rózniez w mocnym kolorze (masz ciemne włosy, warto kolor kwiatów powtórzyć na ustach) wykonczony delikatnie listkami - juz bez żadnych ozdóbek;

a może pojedynczy kwiat dostojnego hipeastrum czy amarylisa? - kwiaty w pąku lub lekko rozwinięte?

mam6lat

a może skusisz się na gożdziki i klasyczny biedermajer? - fot.

generalnie prosta forma, bez ozdóbek (dużo się dzieje i na sukni i na welonie) i zdecydowany kolor

gioseppe

Cytat: "mam6lat"a może skusisz się na gożdziki i klasyczny biedermajer? - fot.

generalnie prosta forma, bez ozdóbek (dużo się dzieje i na sukni i na welonie) i zdecydowany kolor
piękny bukiet do tej sukni...
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

marax

no jakos ja tez widze tylko czerwien ognista do tej sukni

siog

przepiekny welon! - za ile byś chciała go odsprzedac??

Dziekuje:) welon zarzymuje jest zbyt piekny i zbyt drogi zeby sprzedawac:) ten na zdjeciu jest do mierznia z salonu moj w relu bedzie jeszcze piekniejszy, bedzie ciut krotszy i bardziej wyciety wokol twarzy.

a może pojedynczy kwiat dostojnego hipeastrum czy amarylisa? - kwiaty w pąku lub lekko rozwinięte?[/quote]

wlasnie zawsze myslalm o amarylis (nawet o tym "rozmawialysmy" wczesniej) z tym powiedziano mi ze we wrzesniu ich nie ma :-(

kolorystyka ceremonii a potem wesela zloto i sliwka (z dodatkiem ciemnych jagod + ciemnobrazowych galazek). Moja florystka zaprponowala trzy dlugie ciemnosliwkowe kalle(cantadeskie) "scisniete" i pod samymi kwiatami owiniete ciemymi jagodami. uuhhhh nie wiem czy dobrze opisalam.Poza tym kalle wystepuja w kompozycjach w kosciele i na weselu. Co sadzisz o takim?

p.s. bardzo nie lubie rozy :roll:

mam6lat

i to prawdopodobnie ja Ci powiedziałam, ze go we wrzesniu nie ma
szkoda ze nie napisałaś ze ślub we wrzesniu, że nie lubisz róz i że masz już przez profesjonaliste dobrane wszelkie elementy kwiatowego wystroju (w tym gat i kolor bukietu)
poniewaz pytanie skierowałas "imiennie" do mnie
poczułam sie zobowiązana Ci odpowiedziec poswiecając na to swój wolny czas, teram jest mi przykro - bo pytanie o propozycje bukietów (skoro zawodowiec się tym zajął i Ty już "masz" bukiet "z głowy") było zupełnie bezzasadne :(
"nie potrzeba bytów tworzyć" - mam na mysli  nowe, niepotrzebne watki;
jesli chciałas mnie sprawdzić - to chyba wypadłam dobrze ;) - opowiadałam sie za zdecydowanym kolorem i prostą formą

p.s. bardzo nie lubie kalli (poważnie - jest już "b. opatrzona")

siog

Cytat: "mam6lat"i to prawdopodobnie ja Ci powiedziałam, ze go we wrzesniu nie ma
szkoda ze nie napisałaś ze ślub we wrzesniu, że nie lubisz róz i że masz już przez profesjonaliste dobrane wszelkie elementy kwiatowego wystroju (w tym gat i kolor bukietu)
poniewaz pytanie skierowałas "imiennie" do mnie
poczułam sie zobowiązana Ci odpowiedziec poswiecając na to swój wolny czas, teram jest mi przykro - bo pytanie o propozycje bukietów (skoro zawodowiec się tym zajął i Ty już "masz" bukiet "z głowy") było zupełnie bezzasadne :(
"nie potrzeba bytów tworzyć" - mam na mysli  nowe, niepotrzebne watki;
jesli chciałas mnie sprawdzić - to chyba wypadłam dobrze ;) - opowiadałam sie za zdecydowanym kolorem i prostą formą

p.s. bardzo nie lubie kalli (poważnie - jest już "b. opatrzona")

w tym tyg mam wybrac bukiet, ten z kalli zaproponowala florystka a jeszcze nie zdecydowalam sie. poprosilam wiec o troche wiecej pomyslow moze akurat zobaczylabym cos innego...Dzieki za odpowiedz bo bardzo cenie Twoje podpowiedzie!
wiem ze kalie sa opatrzone ale raczej w Pl, u mnie to wszyscy z rozami....