Moja pierwsza przymiarka sukni!! foty str 8

Zaczęty przez anulla, 15 Kwi 2008, 22:36:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anulla

No właśnie tego się trochę boję, że się wtopią. Chociaż pewnie w lipcu będę opalona to może nie będzie aż tak żle, tym bardziej jak mówicie,że Swarovskie są zauważalne. Ładniutki ten wisiorek powyżej.Można wiedzieć gdzie nabyty? :)

zwierzatko_mojej_mamy

anulla nie nabyty jeszcze - mozesz poogladac wszystko na stronie swarovskiego- wiekszosc z tego co zobaczylam tam jest w galerii krakowskiej - bylysmy z kolezanka i wlasnie mierzylysmy rozne rzeczy pod katem slubnym ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

anulla

Dzięki zwierzątko! :) Kobitki a co z fryzurą?

anulla

Właśnie oglądałam sobie fotorelację ze ślubu maraxeli i zakochałam się w jej bukiecie...Pięęęękny jest...Tylko nie wiem czy pasowałby do mojej sukienki?Jak myślicie? Proszę poradźcie mi...
P.s Jeśli chodzi o fryzurę to na razie wybrałam coś takiego,ale jestem otwarta na Wasze propozycje :) (ja będe miała welon "od góry")

anulla

Teraz mam dylemat...co sądzicie o tym bukiecie z anturium? Który bardziej pasuje do kiecki, ten maraxelki czy ten poniżej?

anulla

mika

moim zdaniem ten bukiet wklejony przez ciebie będzie bardziej pasował do sukni, choć ja do niej dałabym coś na długich łodygach, bukiet berło

magdarynka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

anulla

oooo ktoś się odezwał! dzięki!! :thx: ja też myślę, że bardziej ten drugi. berło... hmmm....jakieś konkretne fotki? :)

anulla

Kupiłam biżuterię-poniżej wklejam fotki.Niestety nie oddają jej prawdziwego wyglądu,ponieważ nie widać jak dalikatnie się mieni.Nie wiem czy założę kolczyki żeby nie było wszystkiego za dużo.Zobaczę jak przymierzę z welonem.Bukiet też już na 95% ustalony.Wezmę anturium.Niestety nie umiem zrobić takiego kolażu z tego co mam,żeby to zestawić ze sobą.Ufff...cieszę się,że znów mam coś z głowy :)

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

anulla

dzięki!! :) nie miałam jej w planie. Miał być kryształek Swarovskiego,ale tak mi się spodaobała,że nawet jej zaporowa jak dla mnie cena mnie nie zniechęciła,heh!

anulla

uffff...zamówiłam buty. Troche mnie zdziwko wzięło,że nie mają 40 na salonie i trzeba czekać nawet do 3 tygodni!! Wybrałam Arte di Roma 212. Niestety okazało się,że buty muszę mieć pełne bo dwuczęściówki nie są na moje kopytka i wyglądają fatalnie :(

mary

Anulla, będziesz miała ten bukiet zielono-różowy? Byliśmy z N. go dziś zamówić w kwiaciarni.
A buty będziemy miały tez podobne, ja mam model 211A. Są boskie! ;) Rozmiaru 36 też nie mieli w salonie, zamawiałam w ciemno.

anulla

Mary ja też w ciemno i troszke sie boję,ale wierzę,że będą dobre.Przymierzałam 41 rozmiar i były za duże czyli 40 (wiem,że wielkie,ale jestem dosyć wysoka :)) powinna być ok :) Zazdroszczę Ci tych dwuczęściówek, ale tak jak mówiłam "nie dla psa kiełbasa". Za szerokie stopy mam i wygląda to bleeeee. Mary a ile za te butki płacisz bo ja za te moje pełne 250, a w innym salonie widziałam takie jak Ty masz za 280zł. Bukiet będę miała ten z anturium, nie wiem czy myślimy o tym samym?

anulla

DZISIAJ O 19.00 WIELKA PRÓBA FRYZURY....aaaaaaaa....już się boję co z tego będzie.Wkleje Wam później fotki :)

anulla

Ni wkleję Wam fotek moje drogi, bo Pani "fryzjerka"olała sprawę i sobie nie przyjechała...Telefonu nie odbiera,zadzwonić nie raczyła...MASAKRA...i to z polecenia mojej kuzynki której narzeczony to bliska rodzina tej baby.Ale mnie wkurzyła!!!!!!!!!!!!

anulla

Wczoraj była przymiarka nr 1. Średnio jestem zadowolona co widac po mojej minie, gorset miał za krótką fiszbinę i mam debilnie podkreślone biodra przez to. Maksymalne wcięcie w talii i wielkie biodra!! Podobno to sie da zrobić. Oczywiście naramki od stanika wylecą i dopasują mi też w biuście lepiej, poza tym skrócą całą kiecę o 1 cm.Mają też zrobić podpięcie porządne dla trenu bo teraz to tylko na szpileczkach dynda i do tego za nisko. W sumie bez welonu nie ma specjalnego uroku, ale wklejam w rekompensacie za makijaż:)

ps. ten kucyk mój to średnio pasuje do stylizacji...hehehhe

anulla

Jeszcze zbliżenie

anulla

marcheewko dzięki! to jest cały komplet (foty na str 7) Naszyjnik 208zł bransoletka 105zł i kolczyki jakieś 58zł Wszystko kupione w Poznaniu w sklepie z biżuterią na ul Pólwiejskiej. Z tego co mi ta Pani mówiła to wzięłam ostatnią sztukę, ale one tak zawsze czarują...;)

marcheewka

Cytat: anulla w 04 Lip 2008, 15:12:35
marcheewko dzięki! to jest cały komplet (foty na str 7) Naszyjnik 208zł bransoletka 105zł i kolczyki jakieś 58zł Wszystko kupione w Poznaniu w sklepie z biżuterią na ul Pólwiejskiej. Z tego co mi ta Pani mówiła to wzięłam ostatnią sztukę, ale one tak zawsze czarują...;)

o, szkoda, myślałam ,że to jakaś sieciówka - do Poznania nie pojadę, idę szukać dalej

nika

anulla suknia prześliczna :) bardzo elegancko będziesz wyglądać
url=http://www.slub-wesele.pl]Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

anulla

nika ja mam duże wątpliwości,ale może to panika przedślubna. W każdym razie dzięki za miłe słowo! :)

anulla

Chyba jednak cos nie tak...bo cisza zapadła nipokojaca...