Moja pierwsza przymiarka sukni!! foty str 8

Zaczęty przez anulla, 15 Kwi 2008, 22:36:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: mary_popins w 17 Kwi 2008, 18:03:56

Mary jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa :P

e tam bransoleta kupiona, kolczyki chyba też więc wątpię abyś nagle zmieniła koncepcję na zieloną

więc muszę jakąś inna szatynkę czy brunetkę namówić na te szmaragdy ;)

mary

mary

aa, Kasia, ja myślałam, że o bukiecie mówisz, nie o biżuterii ;)

Kasia

chyba tak bo salsa już w ogródku ma pączki :)

a u mnie jeszcze dobrze nie wyrosły :)

Kasia

mary_popins a z bukietem to myślałam że raczej na zielony jesteś zdecydowana :)

ale tu Cię namawiać nie bedę bo sama planuję zielone storczyki :)

mary

Czy któraś dysponuje tym bukietem w powiększeniu????

anulla

a macie kobitki jakiś bukiet z mieszanych kwiatków gdzie występuje eustoma? (to jest taki kwiatek podobny do maku,bardzo delikatny)

mona_liza

Cytat: mary_popins w 17 Kwi 2008, 18:42:48

przyłączam się do prośby mary.. Też mi wpadł w oko ten bukiet :) Może chociaż która wymieni co tam za kwiatki widzi oprócz storczyków i kalii...

anulla

Sama znalzałam coś takiego. Co myślicie, pasuje do kiecki?

anulla

Cytat: mona_liza w 17 Kwi 2008, 21:57:23
Cytat: mary_popins w 17 Kwi 2008, 18:42:48

przyłączam się do prośby mary.. Też mi wpadł w oko ten bukiet :) Może chociaż która wymieni co tam za kwiatki widzi oprócz storczyków i kalii...
Niestety nie wiem co to za kwiatki więc nie mogę pomóc. Zidentyfikowałam tylko te oczywiste

anulla

Tak patrząc na suknię to mi by chyba najbardziej pasowały coś w takim kształcie bukiety jak wkleiłam poniżej. Hmmm...tylko ten róż mówicie,że mi nie bardzo leży...Młody będzie miał kamizelkę i garnitur w takiej kolorystyce jak na fotce (krój inny!!). Róż i szarość to super połączenie tylko co z moim typem urody  :-X

mika

w tym wstawionym przeze mnie bukiecie są storczyki zielone, calle różowe, takie zielone kuleczki które jak są dojrzałe to są brązowe (były też w moim bukiecie) a kwiaciarki mówią na nie Santini, a  ponadto plączą się tam też małe peonie
bukiet w całej okazałości tutaj
http://www.brides.com/weddingstyle/decorations/gallery/realwedding/detail/169165?af=color%3agreen&offset=23&page=3

dagi

Peonie to to samo co piwonie i kwitną maj-czerwiec.
Według mnie w bukiecie od miki są: zielone storczyki, ciemno-różowe peonie (moje ulubione :) ), różowe kalie i dopatrzyłam się czerwonego jaskra peoniowego a te zielone kulki to chyba owoce dziurawca farbierskiego.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

magdarynka

Cytat: dagi81 w 18 Kwi 2008, 08:54:30
Peonie to to samo co piwonie i kwitną maj-czerwiec.
Według mnie w bukiecie od miki są: zielone storczyki, ciemno-różowe peonie (moje ulubione :) ), różowe kalie i dopatrzyłam się czerwonego jaskra peoniowego a te zielone kulki to chyba owoce dziurawca farbierskiego.
:o
brawo brawo brawo brawo brawo
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mona_liza

wow!!! mika, dagi - jesteście niesamowite!
Oczywiście piwko polewam  :drunk:

anulla

ok powiedzmy,że kwestia bukietu jest rozwiązana. dzięki za pomoc! pozostaje jednak kwestia pozostałych dodatków (czytaj biżuteria) i ewentualnego upięcia włosów (chcę mieć raczej gładko spięte) Pomożecie obywatelki?  :thx:

anulla

Myślicie,że coś takiego by pasowało? Te większe kryształki to niby ma być Swarovski,tak zapewnia Allegrowicz,który je sprzedaje. Wkleja nawet jakieś pudełka z hologramem,ale hmmm...coś mi się wierzyć nie chce...Te malutkie to zwykły kryształ górski. Strasznie mi się też widzą te kolczyki Grace z Białej Magii, ale cena... :o http://butik.bialamagia.pl/401,grace.html

wrobelek0403

anulla, ja stawiam na komplet pierwszy i oczywiscie biała magie :) piekne te kolczyki.

A co do ceny - napisz do Katii, ze te Ci sie podbają, ale chcialabys cos tanszego - ona robi tez na zamowienie i na pewno wymysli cos ekstra dla Ciebie. Acha i nie zrażaj sie, jak nie odpisze od razu.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

katjaaa

Suknia PIĘKNA-wytworna i z klasą. Popieram biżuterię z kryształków-te ostatnie na fotce widziałam ostatnio w Allegro-gdyby nie to, ze zamówiłam już bizuterię, wybrałabym pewnie ten komplet:)

anulla

dzięki dziewczyny! ufff...ulżyło mi, że mnie nie zjechałyście za ten wybór :) no to zapewne zdecyduje się na te kryształki. Ostatnia kwestia w której potrzebuje pomocy to fryz. Wiecie może jak się robi te fryzury na gąbce? takie koczki niskie? gdzie się te gąbki kupuje i czy fryzjerki robią problemy z uczesania takiego koka?Może macie jakieś propozycje,albo fajne pomysly fryzurowe?Bedę wdzięczna jeśli się podzielicie!

mary

z kryształkami należy uważać, bo tych przezroczystych praktycznie nie widać na ciele.

zwierzatko_mojej_mamy

mary_popins popieram - jesli chodzi o takie zwykle na przyklad na zylce, bo juz w porzadnej oprawie to bardziej widac ;) a swarovskie to zawsze ;) kumpela mierzyla takie cos i bylo widac jak cholera ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl