Moja pierwsza przymiarka sukni!! foty str 8

Zaczęty przez anulla, 15 Kwi 2008, 22:36:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anulla

jak się przeniosę z laptopa na PC gdzie mam fotki to wkleję swoje zdjęcie.Może to cosik ułatwi :)

wrobelek0403

Cytat: anulla w 16 Kwi 2008, 17:59:47
Ja jestem też włąsnie zwolenniczką tej teorii.Wstępnie kamizelka miała być złota i wszystko w złotościach,ale stwierdziłam, że mimo, że haft jest srebrno-złoty bardziej pasują srebrne dodatki. Młody będzie miała najprawdopodobniej szary (prawie czarny) garnitur i srebrną kamizelkę. Czyli jakie kwiatki?

P.S zapomniałam na wstępie napisać,że mam ciemną karnację. Tak w skrócie mówiąc, taka cyganko-arabko-włoszka hehehee :)

to moim zdaniem mozesz zaszalec z kolorami, jesli stroj młodego stonowany.

przy ciemnej urodzie stawiałabym na czerwien - pieknie sie komponuje z "hiszpanska" uroda :) i kwiat we włosy :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

anulla

Zgodnie z obietnicą wklejam fotkę  :-[. Może to coś ułatwi w kombinowaniu z dodatkami :)

mika

ulallllla lasencja, suknia będzie biała?? bez wstawek kolorystycznych?? bo już nie pamiętam, jeśli tak to proponuje biżu ze szmaragdami :D i do tego pięknie zielony bukiet będzie się cudnie komponował z Twoją urodą

mika

czerwień też ale taka bardziej malinowa przynajmniej ja tak widzę
zaraz poszukam bukietów

anulla

"lasencja" ? hahahaha no co Wy...kochane jesteście,ale zdjęcie małe to co tam może być widać :). Hmmmm...mówicie iść w zieleń albo czerwień?

mona_liza

Piękna dziewczyna z Ciebie! Ja obstaje przy głębokiej czerwieni.. I kwiat we włosach koniecznie:)

Kasia

zielony zieliny

mary nie che zielonego to bierz go ty :) bedziesz cudnie wygladac :)

anulla

dzięki wielkie!! będę wdzięczna za propozycje :)

mika

mika

anulla

Dzięki  mika!! Stawiam piwko. Chyba najbardziej podoba mi się ten ostatni

mika

mika

ja też bym wzięła właśnie ten o którym piszesz czyli drugi z mojego drugiego postu i dorobiła do tego biżu z zielonymi kryształkami albo ze szmaragdami, do tego make up z zielonymi oczkami i byłoby super!!

inkageo

Ale laska z Ciebie! Ten mikowy bukiet jest super!
Imagine there is no hate

mary

Cytat: Kasia w 17 Kwi 2008, 13:13:59
zielony zieliny

mary nie che zielonego to bierz go ty :) bedziesz cudnie wygladac :)

Mary jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa :P

anulla

ojjj...dziewczyny jesteście lepsze niż psychoterapia hahaha, takie komplementy... :-[ nie podzielam tych opinii,ale dzięki za miłe słowo!! Jęsli chodzi o bukiety to sa piękne,dzięki! Będę miała trudny wybór.Zielonych i czerwoniastych w ogóle nie brałam pod uwagę,ale faktycznie sa efektowne
]

mary

ten bukiet Miki jest SUPERRRRRRRRRR :)
Co to za kwiaty oprócz zielonych storczyków?

anulla

Cytat: dodaa84 w 17 Kwi 2008, 18:06:53
mam jeszcze coś takiego ale pewnie jest zbyt jasny.
ten w kształcie jest całkiem ok tylko faktycznie kwiatki trochę jasne

mary

anulla

mary

ja nie wiem, ale wydaje mi się, że nie to samo ;)

mary

no to nie trafiłam ;) Ale ja się zupełnie nie znam na tym ;)

cumberland

peony to po ang. właśnie piwonia, więc może peonia to taka spolszczona peony która wciąż jest piwonią ?? chyba tak właśnie jest ;)