Moja pierwsza przymiarka sukni!! foty str 8

Zaczęty przez anulla, 15 Kwi 2008, 22:36:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panikarola

no jasne, anulla, ze nie musza. poza tym typowy ciazowy, o ile tak jest w tej sukni, nie znaczy tez ze wysmukla zaciazone a pogrubia niezaciazone, i na pewno tak nie bedzie w twoim przypadku, szczegolnie po poprawkach. wiec nic sie nie musisz niepokoic, bedzie git!

a w ogole, to na modelce spodnica tej sukni sie suzo gorzej uklada niz na anulli, taka bulka sie robi troche na lewo od broszki, widziceie to? jakby ten grafik suknie chcial podpompowac dodatkowo, zupelnie niepotrzebnie.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

anulla

dzięki panikarola za wsparcie!! :) Masz rację, robi się buła u modelki, więc jak ja tą suknie przymierzyłam to sie sama zdziwiłam czemu tamta taka napompowana a moja nie. W sumie lepiej!Poza tym ona stoi lekko bokiem i jej się to rozcięcie tak uwydatnia.

zwierzatko_mojej_mamy

anulla nie nerwujetsa ;) golinda wali prosto w oczy jak zwykle to co mysmy nazwaly "dopasowaniem w talii" :D a byla juz u nas i taka forumka, co slubujac w ciazy w 5tym?6stym? miesiacu podejrzewalysmy ja o klamstwo, bo miala scisly gorsecik - cora wiedziala, co robi, nie wybrzuszajac mamy :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

A mnie sie fason tej sukienki w ogole z ciazowym nie kojarzy, ciazowe sukienki sa z podniesionymstanem, empire, a nie z marszczeniem w talii.

Anulla - popros krawcowa o te poprawki, i bedzie git :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

anulla

a na golindę zła nie jestem!! absolutnie! dlaczegó mam być zła? ma prawo do swojej opinii!! W końcu po to jest to forum!! Z wszystkimi krytykami się zgadam i przyznałam przecież dziewczynom rację. KONSTRUKTYWNA krytyka jest dla mnie ważna i za nią dziękuję!

anulla

Uwaga!! Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości polewam golindzie bo wiem,że nie miała złych intencji!!! :) :)

spragnienie

ale to nie była krytyka :)
tylko skojarzenie , nie wszystko co się kojarzy jest złe ^^
i na tym zakończe :P

anulla

No nieważne...nie ma sensu w to wnikać...Konkluzja jest taka,że poprawki się robią i w poniedziałek mam kolejną przymiarkę :)

golinda

Cytat: anulla w 16 Lip 2008, 12:20:15
Czy wszystkie niezaciążone muszą wybierać rybki?

nie, nie muszą, ja też miałam zupełnie inną :)

maya, "empire" uwydatnia brzuszek, a w Polsce mało która panna młoda w ciąży chce go pokazywać, więc wybiera marszczenie w pasie, które go ukrywa

vobi

Cytat: spragnienie w 16 Lip 2008, 12:24:00
edit: generalnie jak zamieszczasz fotkę na forum i prosisz o opinie to musisz się liczyć z tym, ze będa różne, skoro mają być z pewną dozą szczrości  :-\ nic niemiłego nie zostało napisane  ::)

No niby tak, ale pytanie w pierwszym poscie bylo "pomozcie dobrac dodatki", a nie "czy podoba sie Wam moja sukienka", no i od razu jest tez informacja ze sukienka jest juz zamowiona, nie za bardzo rozumiem rozwlekanie sie w tej sytuacji nad tym, komu sie nie podoba i z czym kojarzy?

golinda

Cytat: vobi w 16 Lip 2008, 14:32:14
Cytat: spragnienie w 16 Lip 2008, 12:24:00
edit: generalnie jak zamieszczasz fotkę na forum i prosisz o opinie to musisz się liczyć z tym, ze będa różne, skoro mają być z pewną dozą szczrości  :-\ nic niemiłego nie zostało napisane  ::)

No niby tak, ale pytanie w pierwszym poscie bylo "pomozcie dobrac dodatki", a nie "czy podoba sie Wam moja sukienka", no i od razu jest tez informacja ze sukienka jest juz zamowiona, nie za bardzo rozumiem rozwlekanie sie w tej sytuacji nad tym, komu sie nie podoba i z czym kojarzy?

nie nadinterpretuj!
wszystkie napisałyśmy, że sukienka jest źle dobrana i wymaga przeróbek - nie że sukienka do dupy, tylko, że to i owo trzeba poprawić i wtedy będzie git
kto i gdzie napisał, że mu się nie podoba? bo ja nigdzie nic takiego nie widzę
kobiety mają niesamowity dar czytania między wierszami  >:(
tak więc ogłaszam: między moimi wierszami nie ma nic, jest tylko dokładnie to, co napisałam!

anulla

żle dobrana? Tego to z kolei ja nie doczytałam chyba...:(

zuzia

Cytat: anulla w 16 Lip 2008, 14:58:55
nie dobrana tylko dopasowana!

dziewczyny! dosyć! sukienka jest ładna, wymaga tylko przeróbek. nikt nic złego nie napisał. \ja też miałam taką z marszczeniem na brzuchu (dzięki fotografowi wyglądam jakbym była w ciąży!)
ale nie mam złych skojarzeń z sukienkami w lit. A. :)

anulla

ok to może niech tak zostanie...zanim padnę przed tym kompem heheheh!

golinda

Cytat: anulla w 16 Lip 2008, 14:58:55

sorki, przejęzyczenie
niedopasowana - w tym sensie

anulla

i tak niech zostanie...bo z ta opinią się akurat zgadzam!

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

salsa

Golindzia, ja tam wiem co chciałas powiedzieć :) że niedopasowana no. 
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

spragnienie

Cytat: vobi w 16 Lip 2008, 14:32:14

NIKT nie napisal, że mu się nie sukienka podoba
naprawdę dziewczyny chyba za dużo upału czy coś ;)

golinda

spragnienie, ja bym to nazwała inaczej, ale... ;)

salsiku, ja wiem, że Ty wiesz - to jasna sprawa  :-*

spragnienie

golinda pomieszalam szyk dla podkreślenia dramatyzmu sytuacji   ;D

teraz chętni mogą się doszukiwać co tak naprawdę niby powiedzialam  lol

anulla

Cytat: spragnienie w 16 Lip 2008, 21:22:02
NIKT nie napisal, że mu się nie sukienka podoba
Ja też bym to nazwała inaczej...ale skwituję to dyplomatycznym milczeniem...I NIE BĘDĘ SIĘ DOSZUKIWAŁA DRUGIEGO DNA! Nie mam zamiaru sprzeczać się o to "co autor miał na myśli" :)

marax

jak tam udalo sie rozwiazac problemy z suknia ??

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

anulla

:) moim zdaniem jest dużo lepiej ale tym razem tak się skupiłam na wyszukiwaniu błędów,że zapomniałam strzelić fotek. w talii jest teraz ok nic się nie wpija i od razu suknia inaczej się układa. Jutro jade jeszcze raz przymierzac bo oczywiście i tak się doczepiłam dekoltu (mimo,że był już dopasowany lepiej) Nie popuszczę im! Będę się czepiać do skutku hihihih!! Postaram się jutro zdać relację :)