Moja pierwsza przymiarka sukni!! foty str 8

Zaczęty przez anulla, 15 Kwi 2008, 22:36:52

marax

jak dla mnie suknia jest zle dopasowana na ciebie-za szeroka w biuscie nie w tym miejscu ma pas

tachogti

anulla sliczna z Ciebie dziewczyna  :) suknia moze nie do konca w moim stylu ale wydaje mi sie bardzo ladna, tylko jak mowi trzeba by ja jeszcze podopasowywac troszke - biegnij do salonu i domagaj sie poprawek  :) i bedzie super  ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

panikarola

anulla, ja nie widze jakos specjalnie felerow tej sukni, ale popros moze, niech cie w niej scisna i przy tym sciskaniu opuszcza pas nizej. i zobacz wtedy czy nie bedzie lepiej lezec?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zuzia

anulla,
koniecznie muszą ci ją w biuście dopasować bo jakoś tak dziwnie leży. to raz.
dwa - to talia musi być niżej. dziwnie mi to teraz wygląda. Bo to rozejście się sukienki powinno się niżej zaczynać. nalegaj na to!
no i ramiączka koniecznie precz!

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia no wlasnie mi sie tez wydawalo, ze talia powinna byc nizej, ale spojrz na modelke - ona ma tez wysoko talie, z tym ze sukienka u niej tak sie nie rozkloszowywuje od razu i tutaj bym poprawiala - talii juz nie przesuniesz, ale mozna chyba po bokach zebrac troszke, ze tak nie roztrapezowywala sie od razu tylko powoli

tez jestem za wyrzuceniem ramiaczek ;) nigdy nie lubilam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2008, 11:19:46
zuzia no wlasnie mi sie tez wydawalo, ze talia powinna byc nizej, ale spojrz na modelke - ona ma tez wysoko talie, z tym ze sukienka u niej tak sie nie rozkloszowywuje od razu i tutaj bym poprawiala - talii juz nie przesuniesz, ale mozna chyba po bokach zebrac troszke, ze tak nie roztrapezowywala sie od razu tylko powoli

tez jestem za wyrzuceniem ramiaczek ;) nigdy nie lubilam ;)
ale jak zbierzesz troszkę to się talia wizualnie w dół przesunie :) i to chodzi.

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia rozuemiem ;D - nie mowisz paskiem tylko fasonem :D

www.annawilk.pl

zuzia

marax

to sa ramiaczka ? ja myslalm ze to tylko stanik i ze tego nie bedzie-precz z tymi ramiaczkami !!!!

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela chyba masz racje ;) ze to stanik :D  :hammer:

www.annawilk.pl

wrobelek0403

anulla, jak przedmowczynie - koniecznie bnizyc talie i poprawic w biuscie.

a potem bedziemy dobierac dodatki :)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

anulla

Kochane moje, wszystkie macie racje!!! Talia stanowczo żle leży bo była za krótka fiszbina i to będzie na bank poprawione, podobnie zresztą będzie dopasowana w biuście. Też mi się ta talia kompletnie nie widziała!! Aczkolwiek suknia jest jakoś tak szyta że ten doł jest taki dłuuuugi...(modelka na 1 str.też tak ma :) To mi się akurat podoba!)Jesli chodzi o ramiączka to jest to stanik którego mi się nie chciało zawijać i na 100% w dniu ślubu żadnych naramek okropnych nie będzie!! :) 21 lipca mam druga przymiarkę, wszystkie poprawki powinny być już uwzględnione.Powinno być lepiej :)

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

anulla

Tylko potwierdziłście,że zancie się na rzeczy dzięki!! Wasz zdrówko! Polewam!

zuzia

Cytat: anulla w 16 Lip 2008, 11:15:40
Tylko potwierdziłście,że zancie się na rzeczy dzięki!! Wasz zdrówko! Polewam!

:-[ :-[ :-[

golinda

mam nadzieję, że po poprawkach będzie lepiej, bo naprawdę mocno niedopasowana ta suknia, miałam już pytać, w którym miesiącu ciąży jesteś!
widzę, że ślub już lada chwila, oby im czasu starczyło na te przeróbki
no i oczywiście bez ramiączek :)

anulla

hmmmm golinda a gdzie ty widzisz ciążowy brzuch? Z ciekawości pytam...

golinda

to jest typowy krój sukni dla kobiet chcących zatuszować ciążowy brzuszek, a ponieważ stan jest za wysoko wygląda jakbyś właśnie coś tam tuszowała :)

zuzia

Cytat: golinda w 16 Lip 2008, 11:27:16
to jest typowy krój sukni dla kobiet chcących zatuszować ciążowy brzuszek, a ponieważ stan jest za wysoko wygląda jakbyś właśnie coś tam tuszowała :)

no niech ja cie  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

golinda

Cytat: zuzia w 16 Lip 2008, 11:30:59
Cytat: golinda w 16 Lip 2008, 11:27:16

no niech ja cie  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

ja nie mówię, że TYLKO dla kobiet w ciąży, ale że kobiety w ciąży GŁÓWNIE wybierają taki krój, bo najładniej tuszuje brzuszek

anulla

aha...no ja JESZCZE nie mam czego tuszować, nawet tłuszczu na brzuchu specjalnie nie posiadam, podobał mi się fason i tyle.Nie przeprowadzałam statystyk żadnych to nie wiem jaki fason preferują ciężarne hihihih. Dla przypomnienia fasonu sukni wklęję fotkę modelki jeszcze raz

golinda

o fuck! jaka fota! chyba się grafikowi myszka za daleko posunęła, jak wydłużał modelkę! przecież ona ma na tej focie z 2 metry!
tak, czy siak fason podpasowałby pannie z brzuszkiem, bo ładnie by ukrywał
ja statystyk też nie prowadzę, ale tyle się naoglądałam już tych zdjęć PM, że mogę to stwierdzić

spragnienie

chyba ta modelka stala na stołku schowanym pod suknią :D

anulla

Generalnie rola takiego fasonu jest taka żeby wysmuklać i wydłużać.Ta fotka faktycznie może nadto podrasowana,ale która nie jest...Talię mam źle dopasowaną i cycki też, taki jest fakt( i to trzeba poprawić), a czy to jest fason dla kobiet w ciąży, kosmitek czy księzniczek z bajki to mnie szczerze mówiąc mało interesuje...Nawet jak 100% kobiet w ciąży wybiera taki fason to co? Czy wszystkie niezaciążone muszą wybierać rybki?

spragnienie

nie, nie muszą
ale, nie powinnaś się też gniewać że golindzie się tak skojarzyło ;)

edit: generalnie jak zamieszczasz fotkę na forum i prosisz o opinie to musisz się liczyć z tym, ze będa różne, skoro mają być z pewną dozą szczrości  :-\ nic niemiłego nie zostało napisane  ::)