Wis'kowe przygotowania powoli dobiegają końca :)

Zaczęty przez wis, 13 Kwi 2008, 11:03:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ellena

Też pasuje :), te srebrne kuleczki mają taki "diamentowy" połysk, który fajnie nawiązywałby do haftów.

tachogti

Perelki beda rewelacyjne do koloru sukni :) i slicznie beda grac z haftami!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

wis

Podnoszę bo trochę namieszałam na pierwszej stronie  :P

mary

wis na pierwszej stronie zamieściłaś zdjęcie butów ślubnych. Z jakiej one są firmy? Przymierzałam chyba dokładnie takie same, ale miały inną firmę na pudełku. Ciekawe czy to ten sam producent. Tamte kosztowały 280zł.

wis

Embis. Kupiłam je na www.bialebuty.com.pl
Kosztowały z wysyłką 173zł :D Są całe ze skóry (oprócz podeszwy ;) )
Jak chcesz to mogę moim cyknąć fotki i wstawić.

mary

Dzięki, nie ma potrzeby. Z pierwszej fotki widzę, że są identyczne. Tamte były z gatuzo, ale z klamrą. Nie kupiłam ich, więc mnie nie rozwala, że były dostępne za sporo mniejszą kasę ;)

wis

Bukiet będzie podobny do tego tyle że jaśniejszy - głównym kwieciem będzie różowa eustoma.

Fryzura i makijaż - niestety mama fotkę komórką, na dodatek z fleszem i to przy samej buzi :(
Eustoma we włosach bedzie taka jak w bukiecie, jak jechałam na próbne czesanie to tylko fioletowa była w kwiaciarni :)

rilla

bardzo łądnie wyglądasz!!! jutro będzie jeszcze lepiej:)
aha widziałam, że masz Pana Tomka Horowskiego z Tychów jako fotografa. W weekend widziąłam zdjęcia mojej koleżanki z lipca, które Pan Tomek robił... wyszły naprawdę bardzo bardzo fajnie. Dobry reportaż, ładne ujęcia Panny Młodej:D i robi świetny retusz:D

wis

Tomek jest świetny, a zdjęciami pochwalę się po ślubie :)

spragnienie

wis kurcze nie wiem czy gdzieś już nie komentowalam Twojej fryzury (ploty??) , ale napiszę że mi się bardzo podoba :)

wis

Cytat: spragnienie w 25 Sie 2008, 18:39:52
wis kurcze nie wiem czy gdzieś już nie komentowalam Twojej fryzury (ploty??) , ale napiszę że mi się bardzo podoba :)

No to się cieszę. Jutro Brawurka i Zosia2007 będą Wam na bieżąco foty z przygotowań wstawiać :D

rilla

ooo coś nowego będzie na strefie:D
superowo!!! hm a na tych zdjeciach powyzej wygldasz podobnie do elizy:)

wredotka

a jak tam samopoczucie wis?? juz złapał Cię porządny stresior, czy luzik??

magdarynka

Wis trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo. Wszystkiego najlepszego  :flowers:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

callja

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wis

Kochane, dziękuję za pomoc ! Dzięki wam paskudne bolerko cały ślub i wesele leżało w aucie :D
Bukiet był boski, i wogóle dzięki jeszcze raz za pomoc !