JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

cumberland

Cytat: salsa w 29 Kwi 2008, 22:36:02

(a co do CIebie-mierzyłas większe fiszbinowce ? staniki freja są wąsko fiszbinowe ale staniki na freya sie nie koncza :))

a widzisz salsa !!! i to jest choćby powód że wątek jest potrzebny i bardzo dobrze że go założyłaś! skąd ja mam wiedzieć które są jakie fiszbinowce :o :o ;) ;) ;)

salsa

Doda, tam tez nikt z siebie MAtki teresy nie robię, dziewczyny sa duzo bardziej bezposrednie ot co. interesuja się tym i tyle.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

cumberland ide spac, ja niestety wczesnie wstaje. Napisz na PW jesli masz jakies stanikowe wątpliwosci, chetnie Ci wyjasnie.  ;D

inkageo

Cytat: salsa w 29 Kwi 2008, 22:38:50
Inka, no tak Ty doradzasz, ale o Twoim doradzaniu nikt chyba nie mowi, ze ejstes nawiedzona i ze sekta, podkreślam chyba, bo nie wiem co tak sie mówi w kuluarach.
Ależ ja pisałam, żeby tak nie komentować bo nasza działalność jest podobna i można nas o to samo posądzić jak się poczyta wypowiedzi o bukietach i sukienkach ;)
Imagine there is no hate

marax

.-sorry salsa ale mdlo mi sie robi jak czytam te twoje textynp"nie podoba sie to wynocha(niby piszesz w imieniui innych ale wszytkie twoje wypowiedzi maja taki kontekst)-nie masz ochoty odpowiadac na watpliwosci dziewczyn to poprostu sie nie wypowiadaj ,po co tracic tusz na klawiaturze na pisanie taklich bzdor-je to denerwuje ciebei rowniez.Chcialas dziewczyna doradzac jakos ci nie wychodzi i tyle nie masz daru.Dobry nauczyciel slucha i rozwiewa watpliwosci a nie wypowiada sie niczym dyktator.Jezeli nie umiesz rozwiac ich watpliwosci to nie ma sensu ta dyskusja -zenada .A takie plaszczenie sie pt dziekuje wam droga X za wskazaie mi drogi ............... sorry jakies radio maryja tu zakladamy i szukamy kandydatow na glowne stanowisko ojca wszechwiedzacego??

salsa

maraxela chyba cos z czytaniem nie teges-pisałam o tym w kontekscie forum takiego jak lobby-z konkretnymi zasadami a nie forum lużnego jak nasza

gdybys zadała sobie trud rpzeczytania dokładniej to moze byc sie zorientowała , ze chodzi tu o rozmowe dzieczyn na lobby w ktorej ja w zasadzie udziału nie barałam.

jak zawsze wyskakujesz jak krolik z kapelusza, nie wiesz o co kaman ale ostro sie stawiasz. ot co.

marax

ma ktoras wiedze ,chce pomoc prosze bardzo ale bez takiego tonu !!!! jezeli ktos czuje misje to niech rowniez poczuje misje w tlumaczeniu dlaczego czarne nie jest biale.A jak co niektorym sie wydaje ze kogokolwiek naucza tenem autorytarnym to szkoda klawiatury

sonja

Cytat: mayagaramond w 29 Kwi 2008, 22:40:31
Cytat: sonja w 29 Kwi 2008, 22:24:25
A kto tego chłopca "uświadomi";)) http://www.widelec.org/stuff/ludzie5/ludzie_95.jpg

co ty tam wkleilas, bo wyswietla mi sie forbidden :D

chłopiec, przebrany za dziewczynę z piankowymi piłeczkami zamiast biustu;)

mayagaramond

Dla mnie to ustalanie rozmiaru jest niezrozumiale. Nie wiem, moze u tezszych osob mozna cos tam spod pach zebrac, ale u mnie konczy sie piers i sa tylko zebra i skora. Nic tam nie ma do zebrania;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

ja pisze o tonie jakim odpowiadasz dziewczyna na naszym forum i tyle nie amsz ochoty nie tlumacz po co sie irytujesz

salsa

Cytat: maraxela w 29 Kwi 2008, 22:45:22
ma ktoras wiedze ,chce pomoc prosze bardzo ale bez takiego tonu !!!! jezeli ktos czuje misje to niech rowniez poczuje misje w tlumaczeniu dlaczego czarne nie jest biale.A jak co niektorym sie wydaje ze kogokolwiek naucza tenem autorytarnym to szkoda klawiatury

o przepraszam, ale tu było do skutu tłumaczone wszytsko, i jak same dziewczyny stweirdziły wątek wyglada inaczej niz ten na lobby.

chyba juz pozna pora dla Ciebie....

salsa

nigdzie nie napisałam ze nie mam ochoty na tłumaczenia! raczej bronię lobby, bo w pewnien sposb rozumiem o co poszło. nie wkładaj mi do klawiatury czegos czego nie napisałam.

panikarola

Cytat: dodaa84 w 29 Kwi 2008, 22:37:43
no właśnie, ja wchodzę na strefę ślubną, bo lubię.
i nie robię z siebie Matki Teresy, że komuś doradzam, mimo, że nie mam w tym interesu.

ty mi o bohunie praw, nie o gruszkach.
mozemy tak w kolko macieja.

no i co z tego, ze tu pomagacie bezinteresownie i sie nie wywyzszacie, i to lubicie? nie robisz z tego wielkiej sprawy, bardzo dobrze, tak powinno byc, rowniez w przypadku tamtych dziewczyn. ale jesli nie jest, to nie jest to powod do wydrwiwania misyjnosci itd. a od ogolnego stwierdzenia, ze taka atmosfera tam panuje, juz dosc daleko odeszlyscie. skoro to jest to co wam sie ni podoba tam, to po co stosowac taki styl w dyskusji krytykujacej tamten styl?

a co do meritum dobierana tych stanikow, to mi odpowiada co napisala cumberland - mozna na swoj sposob skorzystac z tych rad.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

salsa

panikarola

jak tak dalej pojdzie, to chyba zwierzak bedzie zakladac kolejne forum dla zbuntowanych.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

Maraxela o co CI chodzi>? gadu gadu już nie wystarcza? bo nie rozumiem :P

marax

maraxela sie dobrze bawi -wiecej poprosze bedzie z was niezly dyktator paru juz w historii mielismy -same slawy z nich wyrosly jupi jupi jupi jupi jupi

mayagaramond

Cytat: dodaa84 w 29 Kwi 2008, 22:50:03
ja postawiłam Maraxeli piwo. bo ja nie chciałam tak ostrych słów używać, ale mniej więcej to samo uważam.
ja mówiąc o autorytarnym charakterze wypowiedzi miałam na myśli ton wypowiedzi niektórych postów NA TYM WąTKU.
i przynajmniej część dyskusji toczy sie jednak wokół tego wątku

i ja tez postawilam maraxeli piwo.

Panikarola - nikt z nas nie pisze, ze rady zuzi czy salsy sa bezsensu (zreszta juz pare stron temu salsa zasugerowala, ze my tak myslimy), ale to chyba normalne, ze nie zgadzamy sie w 100% ze wszystkim co ktos mowi. Juz chyba wczesniej napislam, ze zmartwilabym sie gdyby dziewczyny od razu wszystko przyjely i nie mialy pytan/watpliwosci. Dlatego tez uwagi pt. temat jest dobrowolny, jak sie nie podoba to do bye bye sa nie na miejscu.

inkageo

A ja składam reklamację, nikt nawet mojego stanika nie skomentował, tego różowego, trzeba nowy wątek stanikowy założyć!
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 29 Kwi 2008, 22:57:55
A ja składam reklamację, nikt nawet mojego stanika nie skomentował, tego różowego, trzeba nowy wątek stanikowy założyć!

zginal, musisz jeszcze raz pokazac.  :)

sonja

abkasia

inkageo agdzie twoj rozowy staniczek??? ja zaraz skomentuje!!! :) :)