JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

sonja

I moich!!! Tylko że różnica jest taka, że Kasia Ty masz już płaski, a ja nigdy nie miałam i pewnie mieć nie będę, bo już sobie wytłumaczyłam, że mam taką budowę:))

A sposób wypowiedzi na Lobby przypomina mi pana M. Orzechowskiego, no cholera mnie bierze jak go słyszę!!

abkasia

inkageo jak dla mnie pusch up o wiele lepszy...ale ja sie nie znam..

inkageo

Jeszcze ktoś uważa, że w miękkim jest lepiej? Mi się nie podoba :(
Imagine there is no hate

abkasia

sonja moj brzuch plaski nie jest, kiedys byl, ale teraz... walek wielki ze plakac mi sie chce... mozecie wierzyc, albo nie...
ale z tym walkiem na brzuchu to mi i biust o 1 rozmiar skoczyl brawo brawo brawo

abkasia

sonja

przemasuj sobie wałek do biustu to będzie 2 rozmiary w górę;))

salsa

Inka, na rpawde nie musisz, pomimo tego ze Lobby chciało Cie rpzekonac, to ja Cie nie ebde rpzekonywac, bo na prawde nie jest to moim celem żeby nawrócic poł swiata-nie jest tak, ze los piersi forumek leży mi na sercu:)

powtarzam wam do znudzenia-noście co chcecie, na prawde, dajcie juz spokoj tym stanikom, temat wymknął sie spod kontroli-jezlei uwazam, ze jest mi w czymś zle to nikt i nic mnie nie zmusi zebym to nosiła, to bardzo prosta zasada, którą wszystkim polecam.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Imagine there is no hate

abkasia

Cytat: dodaa84 w 29 Kwi 2008, 22:18:48
można jeszcze użyć słowa NIERELEWANTNY.

a mi się przypomina szanowna pani poseł Beata Kempa

coooooo :o :o :o :o :o to ja juz nic nie rozumiem... :'( :'( :'( :'(

sonja

Bo hmm ten typ wypowiedzi jest charakterystyczny dla tych regionów politycznych;) niestety i o zgrozo:(

salsa

Inka, spoko, ja Ci nic nie wmawiam, nikt CI nic nie wmawia, ani ja ani Lobby. Masz informacje, a co juz z nimi zrobisz to Twoja sprawa.

inkageo

Naoglądały się? Mogę moje kompromitujące zdjęcia usunąć?
Imagine there is no hate

abkasia

panikarola

a mi jakos nie jest do smiechu, jak czytam te dyskusje. nawet jesli ton komentarzy na tym forum, o ktorym piszecie, jest z "gory", to jakie to ma znaczenie, skoro idziecie tam jedynie po wskazowki odnosnie doboru stanika. jak ktoras tam napisala wyzej, to tylko stanik. ta zasada dotyczy obu stron. krytykujecie, ze jest nawiedzona atmosfera i ze nawracaja - a same tez chcecie nawracac, bo przybierany jest misyjny ton wypowiedzi, ktory wam sie nie podoba. nawiasem mowiac, ten, ktory panuje obecnie tutaj do specjalnie eleganckich tez nie nalezy, a raczej napastliwy sie staje.

dla mnie postawa "nowicjuszek" i oburzenie na nowe jest zupelnie zrozumiala, sama taka prezentuje, ucze sie czegos nowego i zadje duzo pytan i ma, watpliwosci. ale tych nowicjuszek przez to forum na GW pewnie przewinela sie masa, podejrzewam, ze za ktoryms razem biusciaste juz maja mniej wyczucia, jak ciagle powtarzasz to samo, i gdzies zgubily po drodze poczucie humoru, albo maja go w niektorych sytuacjach mniej.

ja tez nie lubie nawiedzonego gadania (akurat na lobby nie doswiadczylam, bo nie czytam). ale postawcie sie w sytuacji po drugiej stronie. no, byloby milej, gdyby powiedzialy: uwazamu, ze miekki stanik jest o wiele lepszy, bo daje lepsze rezultaty. ale twoja wola, jak chcesz to kup push upa. ale moze juz nie maja sily, bo powtorzyly to 1000 razy, a osoby po push upie i tak wracaja, bo nie ma efektow. i one znow opowiadaja to, co opowiedzialy 1000 razy wczesniej. a jesli uznasz, ze ci takie staniki wedlug tego sposobu nie odpowiadaja to ich po prostu nie bedziesz nosic i wrocisz do starych.

oczywiscie kazdy ma prawo wypowiedziec sowje zdanie na tamtym forum odnosnie atmosfery i "nawiedzenia". ale generalnie to wy (my) idziecie z pytaniem, tam panuja ich zasady, one poswiecaja czas i energie i dziela sie bezinteresowanie wiedza odwalajac kawal roboty, nie wiesz jakie sa koszty tego, a troche wyrozumialosci i dystansu nie zaszkodziloby zadnej ze stron. zreszta identyczne zasady panuja na tym forum, z kuriozami typu glosowanie na najfajniejszy awatarek i rozwazanie, czy bigiel czy zapiecie angielskie lepiej pasuje do charakteru tej sukni slubnej. a suknie slubna bedziemy nosic zdecydowanie krocej, niz stanik.

zaluje, ze nas nie nauczyli w szkole stosowac starej zasady retoryki: najpierw dokladnie strescic co ta druga osoba przed chwila powiedziala i uwzglednic wszystkie okolicznosci, w ktorych przytoczenie argumentow nastapilo. inaczej tracimy wrazliwosc na motywy i argumenty drugiej strony i ustawiamy sobie przeciwnika. a prawda przewaznie lezy gdzies posrodku.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

Dobranoc dziewczyny, dla mnie temat sie wyczerpał. :) dajcie juz spokój tym stanikom, bo i was widzę ogarnął stanikowi szał ciał>:P

cumberland

a nie można tak po prostu trochę misyjnie i trochę na zdrowy chłopski rozum????

misyjnie to ja już wiem - dzięki salsie i zuzi - że złe staniki nosiłam a fe! i że do nich już nie wrócę 75 B poszło definitywnie w odstawkę
po zmierzeniu dziesiątek miękkich freyek - wiem że mój biust średnio w nich wygląda
(być może na razie)
po zmierzeniu twardszej freyi i twardszej la senzy - acz wciąż misyjnie poprawnych bo obwód mały a miska duża PO PROSTU WIDZĘ że mój biust wygląda
a) a niebo lepiej niż w 75 B
b) i mimo wszystko lepiej niż w miękkich "właściwie dobranych"

nie dajmy się zwariować! można w końcu się zdrowo i etapami stanikowo nawracać !!!

inkageo

Imagine there is no hate

Angie

Cytat: cumberland w 29 Kwi 2008, 22:30:33
a nie można tak po prostu trochę misyjnie i trochę na zdrowy chłopski rozum????

misyjnie to ja już wiem - dzięki salsie i zuzi - że złe staniki nosiłam a fe! i że do nich już nie wrócę 75 B poszło definitywnie w odstawkę
po zmierzeniu dziesiątek miękkich freyek - wiem że mój biust średnio w nich wygląda
(być może na razie)
po zmierzeniu twardszej freyi i twardszej la senzy - acz wciąż misyjnie poprawnych bo obwód mały a miska duża PO PROSTU WIDZĘ że mój biust wygląda
a) a niebo lepiej niż w 75 B
b) i mimo wszystko lepiej niż w miękkich "właściwie dobranych"

nie dajmy się zwariować! można w końcu się zdrowo i etapami stanikowo nawracać !!!

stawiam piwko, bo napisałaś  dokładnie to co i ja myslę.

inkageo

My też tu doradzamy i jakoś nie czuję, że się poświęcam, czy poświęcam swój czas dla kogoś, jest to dla mnie normalne :)
A w tą stanikową misję też się dosyć mocno zaangażowałam, ale ja się angażuję niestety we wszystko co robię..
Imagine there is no hate

sonja

panikarola

ale wcale ten efekt nie jest przez to mniejszy ani mniej wazny, ze robia to co lubia. to ze to tylko stanik i nie zbawiaja swiata nie znaczy tez, ze mozna kogos od razu zmieszac z blotem, bo robi cos malego bezinteresownie.

cumberland, zgadzam sie jak najbardziej.

salsa

cumberland wszystko sie zgadza
dziewczynom na lobby chodziło o to ( co zreszta zostało powtórzone wielokrotnie) że puszapy nie są na biusty z nieustalonym rozmiarem, bo żeby ten rozmiar ustalic i zebrac piersi do kupy to niestety ale miekki stanik jest potrzebny. chodziło tez oto, ze stanik puszaa zniekształca piersi i mimo tego ze sam cos tam bubje to z kształtowaniem biustu ma to niewiele wspólnego-powtarzanie tego nic nie dało, wrecz przeciwnie prowokowało dalszy potok dosc dziwnych wypowiedzi, i tak w kołko. 

(a co do CIebie-mierzyłas większe fiszbinowce ? staniki freja są wąsko fiszbinowe ale staniki na freya sie nie koncza :))

panikarola

Cytat: inkageo w 29 Kwi 2008, 22:34:03
My też tu doradzamy i jakoś nie czuję, że się poświęcam, czy poświęcam swój czas dla kogoś, jest to dla mnie normalne :)
A w tą stanikową misję też się dosyć mocno zaangażowałam, ale ja się angażuję niestety we wszystko co robię..

no i chwala ci za to. tak samo dziewczynom doradzajacym w stanikach.

salsa

Inka, no tak Ty doradzasz, ale o Twoim doradzaniu nikt chyba nie mowi, ze ejstes nawiedzona i ze sekta, podkreślam chyba, bo nie wiem co tak sie mówi w kuluarach.