JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

dagi

Mi według tego kalkulatora wychodzi 65F ale to chyba coś nie tak, mam 69 pod biustem i 87-88 w biuście. Tak sobie myślę, że 65E...
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

inkageo

Dagi ja na razie mierzyłam dwa staniki 65 (mam 69 cm pod) i oba od razu mogłam zapiąć na najciaśniejszą haftkę..
Imagine there is no hate

mika

Dagi ja mam na sobie panache inferno 60DD i tak sobie myśle że lepiej chyba by leżał 60E a mam 72 pod i 84 w biuście, więc ty się zastanów nad tym F

golinda

Mika, to ja mam podobnie oszałamiające wymiary i myślałam, że będzie na mnie dobry 65D
hmm...

mika

Golinda bo będzie dobry, ja też noszę jeszcze 65D ostatnio zaszaalałam i przerzucam się powoli na 60

golinda

zuzia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Kwi 2008, 12:16:31
zuzia no przeciez caly czas o tym mowie!! do jasnej ciasnej - pokazalas cycki, ktore przemigrowaly w bulki na skutek zlego stanika - jak mniemam kawalek cycka zamiast w misce, byl nawet poza szelka i stad te bulki!!!

czyli na tej podstawie mowie, ze skoro w ta zla strone potrafia tak zmigrowac, to wierze definitywnie, ze na skutek dobrego upychania w dobre miski jestes w stanie sobie go przemigrowac stanikiem w dobry ksztalt !!

czyli mowimy o tym samym nie? :D

tak, tak, po prostu inaczej zrozumiała twój poprzedni post :)

zuzia

Cytat: golinda w 24 Kwi 2008, 12:40:11
Mika, to ja mam podobnie oszałamiające wymiary i myślałam, że będzie na mnie dobry 65D
hmm...

na poczatek na pewno. a później sama się przekonasz czy idziesz dalej czy zostajesz na 65.
ostatnio widziałam staniki w rozmiarze 55.

dagi

hmm to już nie wiem, zastanawiam się nad Gossardem i nie wiem czy 65E czy F wziąć
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

mary

mika

Cytat: golinda w 24 Kwi 2008, 12:49:28
ale ktoś ci ten rozmiar dobierał, czy sama na to wpadłaś?

po dwóch czy trzech stanikach w rozmiarze 65 noszonych ok pół roku doszłam do wniosku że warto spróbować... dwie moje 65 już noszę na środkową haftką, niedługo przejde na ostatnią a w tej 60 ledwo się zapięłam za pierwszym razem, a teraz nie czuje różnicy między nią a 65

zuzia

Cytat: mika9983 w 24 Kwi 2008, 13:07:12

po dwóch czy trzech stanikach w rozmiarze 65 noszonych ok pół roku doszłam do wniosku że warto spróbować... dwie moje 65 już noszę na środkową haftką, niedługo przejde na ostatnią a w tej 60 ledwo się zapięłam za pierwszym razem, a teraz nie czuje różnicy między nią a 65

piwo dla tej pani!  :drunk:

mika

Cytat: zuzia w 24 Kwi 2008, 13:12:59
Cytat: mika9983 w 24 Kwi 2008, 13:07:12

piwo dla tej pani!  :drunk:

odlewam  :drunk: może te 55 to dla mnie lol lol

mika

a teraz chce kupić taką piękną freye tylko nie wiem właśnie czy 60 czy 65, muszę najpierw iść poprzymierzać dokładnie

mika

No panache inferno ma taką gąbkę ale jest miękki tzn nie jest to push up, ten mateirał nie jest taki sztywny tylko miękki nie wiem jak to opisać, a moje 65 to dwa takie jakby push up a jeden typowo miękki (mój mąż najbardziej go lubi)

inkageo

Imagine there is no hate

mika

asia407

A ja tez moge prosic o doradzenie rozmiaru? 93 cm w biuscie, 74 pod biustem
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

zuzia

Cytat: asia407 w 24 Kwi 2008, 13:58:17
A ja tez moge prosic o doradzenie rozmiaru? 93 cm w biuscie, 74 pod biustem

Cytat: mika9983 w 24 Kwi 2008, 14:00:03
moim zdaniem 70 E, a potem 65 F/G

ja bym od razu szukała 65 F/FF/G (niektóre firmy nie robią FF). Tylko w takim przypadku przed zapięciem stanik trzeba wszystko wygarnąć spod pach i z brzucha i dopiero się zapinać.
70 może być za luźna a szkoda tracić kasy na tak małą różnicę :)

asia407

Serio?? Ale jaja, a ja przeciez mam male cycki...

Tydzien temu bylam na zakupach i z ciekawosci przejrzalam staniki w La Senzie. Z zakupem chcialam poczekac na wasza pomoc. Nie wiedzialam jaki rozmiar mierzyc, sprobowalam 65 chyba D i 70 C. Niektore 65 nie chcialy sie zupelnie dopiac. Mimo wszystko mam naciagac i probowac ?

asia407

mika

Bo La senza to niezbyt dobry wybór, ich 65 to chyba najmniejszy rozmiar jaki produkują, przynajmniej dla mnie te staniki są źle wyprofilowane, strasznie mnie spłaszczają
co do firm to Zuzia Ci najlepiej doradzi, ja Ci radze spróbuj Panache

zuzia

Cytat: asia407 w 24 Kwi 2008, 14:26:45
Serio?? Ale jaja, a ja przeciez mam male cycki...

Tydzien temu bylam na zakupach i z ciekawosci przejrzalam staniki w La Senzie. Z zakupem chcialam poczekac na wasza pomoc. Nie wiedzialam jaki rozmiar mierzyc, sprobowalam 65 chyba D i 70 C. Niektore 65 nie chcialy sie zupelnie dopiac. Mimo wszystko mam naciagac i probowac ?

moim zdaniem Panache nie jest najlepszym wyborem na początek. Spróbuj coś Freya (na allegro jest spory wybór).
To, że się nie mogłaś dopiąć... jaki rozmiar nosiłaś wcześniej?