JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Dziewczyny z lobby nie polecają na początek avocado bo podobno ma głębokie miseczki. Wybrały mi Freye ze względu na jakąś różnicę w wielkości fiszbin ma być raczej lepsza niż panache. Ale panache i tak nie mogę na razie znaleźć w moim rozmiarze w polskich sklepach. Będę jeszcze dzisiaj szukać :)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 20 Kwi 2008, 13:19:19
Dziewczyny z lobby nie polecają na początek avocado bo podobno ma głębokie miseczki. Wybrały mi Freye ze względu na jakąś różnicę w wielkości fiszbin ma być raczej lepsza niż panache. Ale panache i tak nie mogę na razie znaleźć w moim rozmiarze w polskich sklepach. Będę jeszcze dzisiaj szukać :)

ale w avocado znalazłam ci też freyę - na wyprzedaży :)

inkageo

Kurcze nie otwiera mi się strona avocado, muszę zrestartować router. Dzięki, stawiam piwko :) A jak kupuje się na wyprzedaży to można normalnie zwrócić jak nie pasuje? Bo w lupo nie można..
Imagine there is no hate

inkageo

Zuziu bellissima nie ma ani jednego stanika w rozmiarze 60D/DD, dopiero w następnym sezonie wprowadzą takie miski..
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 20 Kwi 2008, 13:47:20
A jak kupuje się na wyprzedaży to można normalnie zwrócić jak nie pasuje? Bo w lupo nie można..
nie ma ani słowa na ten temat. więc moim zdaniem można:
http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=regulamin

zuzia

Cytat: inkageo w 20 Kwi 2008, 13:48:25
Zuziu bellissima nie ma ani jednego stanika w rozmiarze 60D/DD, dopiero w następnym sezonie wprowadzą takie miski..
ja ci 65D szukałam. sorry :)
poszukam gdzie indziej.

inkageo

Imagine there is no hate

Angie

A ja nie moge znleźć w sklepach stacjonarnych ani inferno ani freya retro, a tak bardzo chciałam je przymierzyć przed kupieniem. Wiem, że jest jakis sklep Chatte w promenadzie ale to daleko ode mnie i nie mam za bardzo czasu się tam wybrać. Zresztą tez nie mam pewności czy tam dostanę te biustonosze.

inkageo

Dziewczyny na LBM pisały mi że inferno to kiepski pomysł, bo jest mocno zabudowany, odznacza się pod ubraniem i raczej były na nie.. Ale to pewnie zależy od poszukiwanego rozmiaru.
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: Angelos w 20 Kwi 2008, 14:02:15
A ja nie moge znleźć w sklepach stacjonarnych ani inferno ani freya retro, a tak bardzo chciałam je przymierzyć przed kupieniem. Wiem, że jest jakis sklep Chatte w promenadzie ale to daleko ode mnie i nie mam za bardzo czasu się tam wybrać. Zresztą tez nie mam pewności czy tam dostanę te biustonosze.

zajrzyj do peachfield na gwaździstej. tylko tam trzeba się umówić :)

Kasia

Angelos w złotych tarasach jest sklep z Freyą

sklep nazywa się Buduar - bardzo, bardzo miła obsługa :)

może tam znajdziesz Retro

Angie

Cytat: Kasia w 20 Kwi 2008, 14:45:13
Angelos w złotych tarasach jest sklep z Freyą

sklep nazywa się Buduar - bardzo, bardzo miła obsługa :)

może tam znajdziesz Retro

Byłam w piątek i niestety w ogóle nie mają tego modelu.

Tak się zastanawiam i chyba zamówię sobie z intimo to retro i najwyżej jak będzie niedobre to odeślę.

Kasia

Angelos a o której byłaś???

może sie mijałyśmy :)
byłaś z koleżanką ?

Angie

Cytat: Kasia w 20 Kwi 2008, 15:04:42
Angelos a o której byłaś???

może sie mijałyśmy :)
byłaś z koleżanką ?

Byłam sama i tak około 14.30. W sklepie poza mną tez nikogo nie było  :)

Kasia

a to nie

ja byłam koło 20 i przy mnie weszły dwie dziewczyny i usłyszałam coś o FORUM
i tak mi przyszło do głowy że to może jakaś strefowiczka ;)

marax

czyli coszukac rozmiaru 70D tak i probowac 65E gdzie wy te staniki kupujecie przez internet? cz= sa jakies sklepy we wroclawiu gdzie mozna to kupic ??

salsa

Freya jest bardzo dobra na poczatek bo ma szersze fiszbiny i dobrez zbiera z boków biust do misek
ja jednak uważam, ze freya jest super na kazdy etap stanikowej przygody , poniewaz staniczki są lekkie , z fajnych materiałów, nie tracą fasonu nawet prane i noszone w kółko (oczywiście obwod sie rozciąga , jak wszedzie, ale to wsyztsko)

no i maja piekkne wzory:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kasia

ja się boję tej Freyi jak ognia bo ona ma miękkie miseczki

ale może sie na nią skuszę, zobaczymy

salsa

no ale co jest strasznego w miekkich miskach?
jak stanik jest dobrez dobrany to biust wyglada bardzo dobrze i w miekkich, nawet lepeij bo to jest bardziej naturalny wyglad

ja wolę miękkie a takie sztywniejsze to mam tylko w inferno:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kasia

mój skromny biuścik to w miękkich wygląda żałośnie

no ale może spróbuję bo potrzebuję go pozbierac ze wszystkich częsci ciała ;)

Majeczka

Kasia salsa ma racje w dobrze dobranym biustonoszu miekie miseczki tez sie doskonale sprawdzaja. Ja od kiedy zdecydowalam sie na pierwszy 'dobry' stanik, nie czuje sie dobrze w sztywnych. zobaczysz przekonasz sie. W miekich miseczkach biust to jak swierza buleczka :D tekst mojego M :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

no zobaczymy czy u mnie nie zamiast świeżej bułeczki nie bedzie deseczki

spróbuję :)

Kasia

Angelos a w avocado próbowałaś

bo na stronce mają retro :)

http://www.avocado.com.pl/show.php?nazwa=retro&

a sklep maja chyba na Brackiej 1 :)