JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: mika9983 w 30 Kwi 2008, 09:22:48
Zuziak wszystkie avocado są tak rozciągliwe??

generalnie taką mają opinię. ja kupiłam sobie na początku 75Fi był ciasnawy przy 1 haftce. Teraz przy najciaśniejszej podjeżdża mi pod kark. To jego ostatnie chwile :)

inkageo

Mika na dodatek avocado ma podobno za głębokie miski dla małobiuściastych, w każdym razie na początek, mi na lobby odradzono avocado.
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: sonja w 29 Kwi 2008, 21:18:22
Dobra będę niepopularna, ale nie wierzę, najzwyczajniej w świecie nie jestem w stanie w to uwierzyć, że kobiecie z niezbyt dużym biustem on urośnie bądź zmieni kształt do tego stopnia, że będzie wyglądał jak przy push upie. A ja mam bogatą wyobraźnie.

sonja, uwierz mi - można! to nie chodzi o zmianę kształu biustu czy coś. Tylko o DOBRZE dobrany stanik. W którym nic ci sie nie wylewa, nic nie wychodzi dołem etc.
Wczoraj mierzyłam taki! tylko miseczkę miał o 1/2 numeru za małą. Ale w przyszłym tygodniu będzie mój!

mika

aha no tak... to ja chyba zaryzykuje z pierwszą freyą ... może się skuszę na arabelke

inkageo

Mika ja kupiłam Miss Mandalay na allegro, ale w sklepie, więc będę mogła zwrócić w razie czego :) Zdam relację jak dotrze :)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: salsa w 29 Kwi 2008, 21:43:32
ja tez uwazam, ze kazdy ma prawo, pod warunkiem ze ma cos do powiedzienia, gadanie pod wiatr tylko dlatego , ze sie chce usilnie cos powiedzieć (szczególnie w temacie o którym sie nie ma pojęcia) na prawdę nie jest niczym  błyskotliwym .

brawa dla tej pani!!!
:thx:

mika

oooo Inka ten stanik mi się podoba, ale jest drogi (znów chyba namówie męża na prezent dla mnie heheheh lol) czekam na relacje

panikarola

Cytat: zuzia w 30 Kwi 2008, 09:19:03
panikarola,
w przypadku avocado trzeba pamiętać, że one są strasznie rozciągliwe. i lepiej brać mniejszy obwód.

zuzia, czyli jak mialam 65 D i ta miseczka byla za duza, to powinnam miec 60 C? albo 60 D? wzielam znow ten sam rozmiar. najwyzej zwroce i sie przeniose do innego sklepu, szkoda ze nie bylam taka madra, zeby sie na tamtym forum zapytac czy kupowac avocado.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

inkageo

Mika i tak tańszy od tej paskudnej Poly.. 130 zł, a Poly 167... Jak będziesz zamawiać Arabelle to pamiętaj, że jest podobno duża i lepiej brać o rozmiar mniejszą miskę niż tabelkowo. Tak piszą ;)
Ja nie mogę jej kupić, bo nie ma mniejszych od 60dd, a też chciałam..
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: dodaa84 w 29 Kwi 2008, 21:59:45
krótko mówiąc atmosfera jest taka:
nie przyjmujesz argumentów o dobrze dobranym staniku, to się nie odzywaj. Ja już usłyszałam tu od zuzi, że skoro się nie znam, to nie powinnam się wypowiadać i że to jest nie fair, że śmiałam powiedzieć, że mam wątpliwości, co do tego, że zdjęcie, które przedstawiła to wynik źle dobranego stanika.

o nie! dodaaa - ściemniasz i naginasz fakty.
Napisałam, że skoro nawet nie spróbowałaś to nie fair jest podważać pewne rzeczy. To jest to o czym pisała wcześniej salsa - tak jakby ktoś kto nigdy nie brał ślubu i nigdy nie uczestniczył w przygotowaniach przyszedł tutaj i zaczął prawić morały.

inkageo

Zuziu, ale to chodziło o to zdjęcie pani z 4 piersiami, nie każdy musi wierzyć, że to od stanika.. I to że ktoś nie wierzy wcale nie jest nie fair ;)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: mika9983 w 30 Kwi 2008, 09:27:44
aha no tak... to ja chyba zaryzykuje z pierwszą freyą ... może się skuszę na arabelke

mika, z arabelką mozesz mieć problem. bo to jest rozciągliwiec i nie wiem czy nie bedzie dla ciebie za duży. nawet 60. ja się zapinam w 65 na najluźniejszą haftkę a 70 jest za luźna

mika

Cytat: inkageo w 30 Kwi 2008, 09:35:58
Mika i tak tańszy od tej paskudnej Poly.. 130 zł, a Poly 167... Jak będziesz zamawiać Arabelle to pamiętaj, że jest podobno duża i lepiej brać o rozmiar mniejszą miskę niż tabelkowo. Tak piszą ;)
Ja nie mogę jej kupić, bo nie ma mniejszych od 60dd, a też chciałam..

uuuuuu to ja też nie zamówię w takim razie, bo też powinnam wziąc 60 D, ale jak w ogóle nie robią wmniejszym rozmiarze??

mika

Cytat: zuzia w 30 Kwi 2008, 09:39:39

mika, z arabelką mozesz mieć problem. bo to jest rozciągliwiec i nie wiem czy nie bedzie dla ciebie za duży. nawet 60. ja się zapinam w 65 na najluźniejszą haftkę a 70 jest za luźna

cholera to jaki miękki stanik ja mam sobie kupić :( nie za drogi

zuzia

Cytat: Angelos w 29 Kwi 2008, 22:05:44
A co do lobby to ja tam właściwie nie zaglądam. Rady na naszym forum są wystarczające. I wydaje mi sie że każda z nas swój rozum ma i jak juz sie pomierzy to niech sama szuka właściwego dla siebie biustonosza ( choc wiem że wybór w sklepach jest niestety dość ubogi)
I nie ma się co nakręcać zbyt kategorycznymi wypowiedziami na lobby.

piwo dla tej pani!!!

zuzia

Cytat: mika9983 w 30 Kwi 2008, 09:40:52
Cytat: zuzia w 30 Kwi 2008, 09:39:39

cholera to jaki miękki stanik ja mam sobie kupić :( nie za drogi

mikulcu,
zajrzyj na www.peachfield.pl, przejrzyj ich ofertę i umów się na mierzenie. I zobaczysz :)

inkageo

Nie robią z arabelki 60d, z rio też i ten też jest podobno wielki. Prawie nic nam nie zostaje - poly (dla mnie odpada), saskia (też podobno duża i nie ma 60d), darcey - podobno porażka. Ja już daję sobie spokój z Freya..
Imagine there is no hate

brawurka

znowu jakas dyskusja mnie omineła, trudno ni echce mi sie wszystkiego czytać.
zuzia wiem że juz kiedyś mi radziłas, ale chyba sie wymiary zmieniły, pomożesz?
101 w biuście( Maja dawno nie jadła;/, więc potem może być i 98)a pod biustem 77

inkageo

Peachfield z naszego rozmiaru ma tylko Poly, Arabelle, Rio, Darcey i Maisie.
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: zuzia w 30 Kwi 2008, 09:24:25
Cytat: Kasia w 29 Kwi 2008, 20:10:47
co do tego dobierania prawidłowego rozmiaru to pamiętam jak jedna ekspertka doradzała zuzi do obwodu POD 71cm stanik o obwodzie 70  what
Taka z niej ekspertka była  lol

nikt nie jest nieomylny

Kasiu, jakiej zuzi? ja nie mam 71 pod biustem! a 70 doradzano mi przy 81

co ty piszesz???

proszę bardzo ctatat z Lobby:
CytujLOBBY__BIUŚCIASTYCH:)

Re: JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR - 4
Autor: zuzia_8 20.07.07, 12:22 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

mam 71 pod biustem i 98 w biuście. noszę 75 E i wydaje mi się ok.
--
img214.imageshack.us/img214/6591/mojasukniaww0.jpg

mój suwaczek

źródło:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=64602520&a=66216185

więc sorry Gregory ale sobie tego nie wymyśliłam ;)

zuzia

Cytat: panikarola w 29 Kwi 2008, 23:03:58
ale nie podoba mi sie taki uragliwy ton krytykowania "misyjnosci" innego forum i nasmiewania sie z niego, mi by nie bylo przyjemnie czytac takich uwag o "moim" forum. naprawde myslalam, ze takie uwagi tutaj zachowujemy dla siebie. moze wlasnie spojrzalam na to "swiezym okiem", jak juz jakis czas forum nie czytalam.

piwo!!!

zuzia

Cytat: mayagaramond w 29 Kwi 2008, 23:12:51
Inka, rozowy jest sliczny. Tez taki chce. Zastanawiam sie co zrobie z tymi 75? Da sie je jakos zmiejszyc?

może mnie za to nie zlinczujesz. Na lobby jest wątek nt. zmniejszania obwodów, miseczek, zapobieganiu rozciągliwości. Do skorzystania wedle uznania:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=76158462&a=76158462

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=76158462&a=78852386

zuzia

Cytat: Kasia w 30 Kwi 2008, 08:54:01
dodatkowo chciałabym powiedzieć że tabelkę MISECZKOWĄ już dawno na strefie tłumaczyłam i dokładnie salsa i zuzia powiedziały że MOJA metoda jest do bańki

a ta "MOJA" metoda była wzięta z LOBBY
i nie była wcale bzdurna
wyniki wychodziły takie same jak z tabelki bellisimy

tylko akurat pech był że ani salsa ani zuzia z niej nie korzystały
nie korzystały z niej więc metoda była zła

ach zycie ...................... ;)

ach... więc tu cie boli?

zuzia

Cytat: Kasia w 30 Kwi 2008, 09:55:46
Cytat: zuzia w 30 Kwi 2008, 09:24:25
Cytat: Kasia w 29 Kwi 2008, 20:10:47
co do tego dobierania prawidłowego rozmiaru to pamiętam jak jedna ekspertka doradzała zuzi do obwodu POD 71cm stanik o obwodzie 70  what
Taka z niej ekspertka była  lol

nikt nie jest nieomylny

Kasiu, jakiej zuzi? ja nie mam 71 pod biustem! a 70 doradzano mi przy 81

co ty piszesz???

proszę bardzo ctatat z Lobby:
CytujLOBBY__BIUŚCIASTYCH:)

Re: JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR - 4
Autor: zuzia_8 20.07.07, 12:22 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

mam 71 pod biustem i 98 w biuście. noszę 75 E i wydaje mi się ok.
--
img214.imageshack.us/img214/6591/mojasukniaww0.jpg

mój suwaczek

źródło:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=64602520&a=66216185

więc sorry Gregory ale sobie tego nie wymyśliłam ;)

1. moja pomyłka w rozmiarze
2. napisały PRZEJŚCIOWO.. Docelowo doradziły 65. Czytasz wyrywkami i tak to jest.

zuzia

Cytat: inkageo w 30 Kwi 2008, 09:45:26
Peachfield z naszego rozmiaru ma tylko Poly, Arabelle, Rio, Darcey i Maisie.

Ale w piątek/poniedziałek przychodzi dostawa :)