brak pomysłów, a suwaczek pędzi...

Zaczęty przez miracle8512, 03 Kwi 2008, 21:17:26

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

hmnie widzę zdjęc sukni:/

jeżlei chodzi o fryzurę to hm pomysł dobry, ale jakaś hm za zwyczajna... ja się tak czasami czeszę jak gdzieś wychodzę:/ ale w sumie juz cieżko na zmianę... j amiałam podobną fryzurkę - chociaż bez grzywki za chwilkę wrzucę fotkę

miracle8512

a to mój model sukni, tym razem na mnie :)

rilla

hm jakoś zielone storczyki bardziej by mi tutaj pasowały do CIebie

zosanka

ta fryzura, ktora wykonala fryzjerka wydaje mi sie jest za nisko. Po poprawkach zdecydowanie lepiej. Co do kwiatow sie nie wypowiem bo sie kompletnie nie znam :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

niewiemjaka

fryzurke musisz podniesc nieco do gory - bo wyglada na babciny koczek:) i moze by lekko bardzo lekko ale jednak powiekszyc ta bulke kokową ? bo jest za plaska co?
a w sukni cudnie - idealnie lezy!

miracle8512

Dziękuję za komentarze, utwierdzacie mnie w przekonaniu że dobrze robię marudząc fryzjerce. Chyba zdecyduje się na jeszcze jedną próbną, żeby pokombinować.Co prawda już niewiele czasu ale...

rilla - pomysł na czerwone zrodził się z tego forum, dziewczyny zaczęły mi doradzać żebym zdecydowała się na mocniejsze kolory bukietu, a nie na zieleń  ;D

rilla

hm to nei przejrzałam dokładnie wątku:) al ej anie przepadam za czerwonymi kwiatami do białej sukni więc może dlatego instynktownie jestem za zielonymi storczykami:)

wredotka

ja bede miala taki kolor storczyka w wiazance, moze ci sie spodoba?