Prośba o radę- fryzura do mojej sukni?

Zaczęty przez jena, 16 Sie 2007, 22:01:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jena

Witajcie dziewczyny!
Ślub zbliża się nieubłagalnie, tj. 8 września :mrgreen:  Byłam już na próbnej fryzurze, sama w sobie mi sie podoba- z pewnymi modyfikacjami, ale po założeniu sukni - nie jestem przekonana czy fruzura nie jest hmm.. zbyt frywolna, he he? Mam wrazenie ze całkwoicie spiete włosy bardzie by pasowały? Co sądzicie?

inkageo

To piękna suknia, chyba model nazywa się Tessla, mierzyłam ją :) Wg mnie tylko proste, gładkie uczesanie!
Imagine there is no hate

kar0la80

Zgadzam sie z inkageo, suknia jest bardzo ozdobna i kok z lokow to mogloby byc za duzo, proponowalabym jakis kok ale z gladko zaczesanych wlosow, lub rozpuszczone i lekko podpiete do welonu :-D

jena

Hmm, coraz bardziej się przekonuję do prostego koka, może podeślecie dziewczyny jakieś fajne zdjęcie? Fryzjerka sie pewnie zdziwi, gdy jej zamelduje, ze zmieniamy koncepcje, hehe.Może cos takiego?

wrobelek0403

Cytat: "jena"Hmm, coraz bardziej się przekonuję do prostego koka, może podeślecie dziewczyny jakieś fajne zdjęcie? Fryzjerka sie pewnie zdziwi, gdy jej zamelduje, ze zmieniamy koncepcje, hehe.Może cos takiego?

ten pierwszy b. ladny, ale zrezygnowałabym z tych kamieni przez srodek. Moze coś takiego:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

eva_luna

mam suknie dość podobną do twojej, rownie strojna i planuje do tego wlosy lekko upiete do welonu+ kwiat

jena

eva! Też się zastanawiałam wczoraj nad wersją ostatnią - rozposzczone leciutko zakręcone włosy, ale nie wiem, czy przy mojej ilości włosów na głowie nie ugotuje się na weselu. Szukam dalej....Dzięki za odzew!

kamelia04.08.2007

szczerze mowiąc to ta twoja próbna fryzura robi z ciebie starą ciotkę. próbne fryzury maja to do siebie, że są delikatnie mówiąc nie zawsze udane. ja po swojej próbnej wyszłam po 2,5 godz, byłam niezadowolona i lżejsza o 100 zł. Fryzura do slubu była bardzo ładna, fryzura na sesję taka sobie (ale do sesji czesała mnie inna fryzjerka).

ze zdjęć przedstawionych powyżej podoba mi sie ostatnia fryzura i ta czarnobiała.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

wrobelek0403

Cytat: "jena"eva! Też się zastanawiałam wczoraj nad wersją ostatnią - rozposzczone leciutko zakręcone włosy, ale nie wiem, czy przy mojej ilości włosów na głowie nie ugotuje się na weselu. Szukam dalej....Dzięki za odzew!

dlatego wlasnie zaproponowalam upiecia. Ja tez nie wyobrazam sobie hasania cala noc z rozpuszczonymi kudlam :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

kamelia04.08.2007

Cytat: "wrobelek0403"
Cytat: "jena"eva! Też się zastanawiałam wczoraj nad wersją ostatnią - rozposzczone leciutko zakręcone włosy, ale nie wiem, czy przy mojej ilości włosów na głowie nie ugotuje się na weselu. Szukam dalej....Dzięki za odzew!

dlatego wlasnie zaproponowalam upiecia. Ja tez nie wyobrazam sobie hasania cala noc z rozpuszczonymi kudlam :)

ja miałam całkowicie rozpuszczone, ani jednej wsuwki, ani jednej szpilki. Było bardzo dobrze
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

wrobelek0403

Cytat: "kamelia04.08.2007"

ja miałam całkowicie rozpuszczone, ani jednej wsuwki, ani jednej szpilki. Było bardzo dobrze

to po prostu zalezy, kto co lubi. Nie twierdze, ze rozpuszczone wlosy sa zle, tylko ze ja sobie nie wyobrazam tego w moim wykonaniu. Nie moge miec rozpuszczonych wlosow, bo ogolnie bardzo sie poce, a wlosy  szybko zaczynaja przypominac strąki, czego nie znosze.

:)