Aktualny temat:wstążka (zielony vs ecru) str 9:)

Zaczęty przez annka-cygannka, 02 Kwi 2008, 21:13:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panikarola

podpisuje sie pod vobi recoma i nogyma!!! i tez polewam!

anka cyganka, a jak chcesz zobaczyc jak ta suknia bedzie wygladac jak ja urybkuja to popros zwierzatko, zeby ci zrobila w fotoszopie taka symulacje, ona to umie robic.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

didi_loczek

W zasadzie wszystko co chciałam napisać napisała maroonbug.  :-*
Wyglądasz ślicznie, ja bym nic nie zmianiała. Po zwężeniu sukienka może gorzej się układać, szkoda byłoby popsuć takie cudo :)

maroonbug

Baby zwolnijcie troche, bo jeszcze przed jedenasta a ja juz po kilku...
;) ;)

konwalia

Zostaw tren, dodaje uroku sukni.
Ja zostawiłabym kokardkę, a wywaliła wiszące z przodu tasiemki- kolor zielony, albo pudrowy róż.

kathrines

A mi sie podoba ten długi tren i kokarda. Tren można podpiąć do tańca a w kościele będzie pięknie sunął po posadzce. A co do kokardy to pudrowy róż jak dla mnie bomba! Ale to wszystko zależy w jakich kolorach się lubujesz.
kokarda nadaje sukni oryginalności, wyróżnią ją spośród tego typu fasonów, jej kolor może być fajnym przewodnim kolorem dodatków...np. kwiatów, dekoracji slubnych....

annka-cygannka

No dobra- zadzwoniłam do salonu w sprawie tego trenu. Pani powiedziała, że sukienka jest na mnie za długa i dla mnie będą szyć krótszą, więc tren też proporcjonalnie skrócą i będzie ok. Co do tasiemki, to jeśli zdecyduję się zaszaleć z kolorem to na pewno będzie to zielony:) To jest mój ulubiony od lat kolor, poza tym mam zielone oczy i rudawe włosy i to będzie chyba fajnie pasować. Do tego krawat dla N w takim samym odcieniu.
Chciałam jeszcze zielony bukiet, ale nie znajdę chyba kwiatów w takim odcieniu zieleni o jaki mi chodzi - wszystkie zielone bukiety jakie widziałam były bardzo jasne. Poza tym nie wiem czy nie będzie za dużo tej zieleni. Na razie najbardziej podoba mi sie bukiet , który tu kiedyś cumberland pokazywała.
panikarola nie będę zwierzakowi d. zawracać z photoshopem :) Poproszę N. żeby coś pokombinował z tym zwężaniem i kolorem tasiemki - jak się zgodzi to wrzucę do oceny
Dzięki dziewczyny i oczywiście polewam :drunk:

magdarynka

Ja mam tylko takie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sierpniowajulka

Drugi bukiet pokazany przez Magdarynkę świetnie by pasował do tej sukni.

mona_liza

Mi również drugi bukiet wpadł w oko! Zielona szarfa jak najbardziej będzie pasowała, byleby nie była to bardzo ciemna zieleń!

annka-cygannka

Oto moje próby fotoszopowe :) Bardziej podoba mi sie wersja zielona, ale nie wiem, czy sie odważę... Co wy na to?

annka-cygannka

zielono...

mona_liza

Zdecydowanie wersja zielona, tylko że ja bym na Twoim miejscu pokombinowała jeszcze z odcieniem wstążki!

panikarola

racja! zeby byl taki soczysty zieloby, jak np. bukiecik.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

aja

tez wolę zielony - i facetowi kup zielony krawat\

a podoba Ci się brudny róż?

nionczka

Proponuje pistacjowa zielen, taki swiezy, elegancki kolor i nawiaze do bukietu :-)

rozanamama

Zdecydowanie druga, fason pierwszej nie pasuje do Twojej figury.

annka-cygannka

rozanamama ale na obydwu zdjęciach jest ta sama sukienka...

sierpniowajulka

Anka, zdecydowanie w zieleń idź. Tylko - jak radzą wyżej dziewczyny - zmień kolor szarfy na zieleń zbliżoną do tej z bukietu.

katgoli

stylizacja z dodatkiem zieleni ktora znalazlam....

annka-cygannka

katgoli piwo dla Ciebie za wyszukanie zdjęcia, ale zupełnie mi się ta stylizacja nie podoba. Jak patrzę na to zdjęcie to mam ochotę pozostać jednak przy bieli/ecru  :-\ Widziałyście,że PM ma zielone buty? Odwaga :)

rozanamama

Cytat: annka-cygannka w 25 Maj 2008, 22:21:28
rozanamama ale na obydwu zdjęciach jest ta sama sukienka...
No nie wydaje mi się.

annka-cygannka

mam oczywiście na myśli zdjęcia na stronie 9 :) Pierwsza strona jest już nieaktualna- sukienka wybrana:) może powinnam zmienić mylący opis wątku, jeśli nauczę się gdzie to sie robi:)

sierpniowajulka

Anka, musisz w swoim pierwszym wpisie wybrać opcję "modyfikuj" i wtedy będziesz mogła zmienić tytuł (na samym szczycie strony).

sierpniowajulka

Cytat: katgoli w 26 Maj 2008, 17:03:18
stylizacja z dodatkiem zieleni ktora znalazlam....
Pamiętam zdjęcia tej dziewczyny z forum GW - ogromnie podobał mi się pomysł na tak niestandardowe rozwiązanie kwestii dodatków...
Ania, u Ciebie zieleń będzie zupełnie inaczej wyglądała - masz suknię w zupełnie innym charakterze...

katgoli

Cytat: annka-cygannka w 26 Maj 2008, 21:58:59
katgoli piwo dla Ciebie za wyszukanie zdjęcia, ale zupełnie mi się ta stylizacja nie podoba. Jak patrzę na to zdjęcie to mam ochotę pozostać jednak przy bieli/ecru  :-\ Widziałyście,że PM ma zielone buty? Odwaga :)

dziekuje. Mi akurat ta zielen do tej sukni jakos sie nie podoba. Na tym zdjeciu ta zielen taka razaca mysle ze troche to wina muchy. Na Twojej sukni ta zielen naprawde sliczna do tego sliczny zielony lub zielono-ecru lub zielono-bialy krawat i bedzie naprawde slicznie. Moze ta wstazke zrob zielono-perlowa??