Aktualny temat:wstążka (zielony vs ecru) str 9:)

Zaczęty przez annka-cygannka, 02 Kwi 2008, 21:13:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

annka-cygannka

hmmm... czyli znowu rajd po salonach? Tak mi sie już cholernie nie chce... Zawsze myślałam ,że najlepiej mi w fasonie odcinanym pod biustem. Dobra pojadę jeszcze gdzieś, ale zdjęć już chyba nie zrobię, bo już nikt w moim otoczeniu nie chce słuchać o mojej sukience i pojadę sama:)

wrobelek0403

anko_cyganko, zdecydowanie trzecia :)

a ta pierwszą widziałam na zywo. Jest piekna i dekor wcale nie jest tandetny, ale rzeczywiscie nie Tobie "nie leży".
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

Anka - idz do jakiegos Lisa Ferrera - mają tam Demetrios, Cosmobella i coś tam jeszcze, no i zdjęcia legalnie mozna robic. Nie wiem tylko gdzie w Warszawie jest salon. Popatrz sobie na ich stronie - jest parę ładnych sukienek no ic eny sa  na stronie:http://www.lisaferrera.pl/

annka-cygannka

rubin04 dzięki, jutro zadzwonię, umówię się jeszcze gdzieś na mierzenie i zobaczymy co dalej ...  :hammer:  :hammer: nienawidzę wybierania sukienki ślubnej !!!!!

mayagaramond

Cytat: annka-cygannka w 02 Kwi 2008, 23:09:23
...  :hammer:  :hammer: nienawidzę wybierania sukienki ślubnej !!!!!

zacisnij zeby i mysl o ojczyznie ;)

Bede trzymac kciuki, zebys szybko znalazla "Twoja sukienke" :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

annka-cygannka przepraszam, ze tak powiem, ale pierwsza to jak wielki pampuch skrzyzowany z marshmallow'em - jakbys jeszcze przypadkiem sie obracala i wydeloby sie bardziej to na brzuchu to bym sie bala, ze odfruniesz ;)

na drugiej spodziewalam sie zobaczyc dziewczyne przy kosci (wnioskujac po pierwszym zdjeciu) a tu pikna sarenka ;)

A NA TRZECIM!! to skrzyzowanie marlin monroe ze scarlet johanson - wciecie talia z biodrami - BOSKO!!! :D kobito - ja bym sie nie zastanawiala ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

pinesska

annka-cygannka krój w stylu sukni nr 3 jest dla Ciebie zdecydowanie najlepszy- trzecia i tylko trzecia!!!! :D

martullek

annka-cygannka w którym salonie mierzyłaś tę pierwszą (julia rosa)? ile kosztuje?

kathrines

Aż trudno uwierzyć, że na wszystkich fotach to ta sama osoba. Zdecydowanie fason ostatniej sukni najlepiej na Tobie leży. W pierwszej wyglądasz" jak pączek w maśle", no ale ta ostatnia...super!!!

mika

Tak tak tak dla tej trzeciej!!!! to jest maggie sottero?? bo one mają takie ładne kształty, dużo takiego typu sukien jest w tylko ona na nowolipiu, głównie firmy blue ale nie tylko tam się wybierz, pięknie w takim kroju będziesz wyglądać!!

Kasia

pierwsza NIE - wygladasz jakbyś była w zaawansowanej ciąży

Druga - ładna sukienka ale RUBIN ładniej w niej wygladała ;)
w wątku Rubin są jej fotki :)

trzecia - bardzo dobry wybór :)

mika

No Rubin w Liadore to była Gwiazda!!! powinno jej zdjęcie być w katalogu :D

magdarynka

Tylko trzecia!!! Slicznie w niej wygladasz

nika

Zdecydowanie w trzeciej najlepiej wyglądasz :)  bardzo kobieco :)
url=http://www.slub-wesele.pl]Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

gdziezby

Najbardziej podobasz mi się w sukni nr 3. Zgrabnie, tak jak zwierzak napisała M. Monroe ;-).
Bardzo lubię krój sukni empire jak na pierwszej fotce. Jeśli jesteś szczuplutka i wysoka to warto spróbować - po kolejnych zdjęciach widać, że pierwszy warunek jest.
Generalnie ten model nie pasuje wszystkim, no chyba, że jest się cesarzową ;-)
http://www.juancole.com/napoleon/josephine.jpg

Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

dagi

Zdecydowanie najlepiej prezentujesz się w sukni nr 3, bardzo kobieco.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

rubin04

Cytat: mika9983 w 03 Kwi 2008, 08:21:24
No Rubin w Liadore to była Gwiazda!!! powinno jej zdjęcie być w katalogu :D

Czerwona jak buraczek ćwikłowy - serdecznie dziękuję Mikuś i Kasiu!

didi_loczek

Zdecydowanie trzecia sukienka to krój dla Ciebie, poszukaj czegoś w tym fasonie
jeśli ta, którą mierzyłaś jest za droga.
Pierwsza sukienka jest sliczna, niestety nie leży ładnie na Tobie.

annka-cygannka

martullek sukienkę julia rosa mierzyłam w Mystique na Jana Pawła i kosztowała dokładnie 2190 zł. To model 836. 

mika9983 ta trzecia sukienka to rosmary firmy Maggie Sottero - mierzyłam ją na nowolipiu w salonie "ona i on"

Ta rosmary na stronie internetowej wygląda tak ogromnie i jest zupełnie nie w moim stylu!

zuzia

Cytat: annka-cygannka w 03 Kwi 2008, 16:29:43
Ta rosmary na stronie internetowej wygląda tak ogromnie i jest zupełnie nie w moim stylu!

Pamiętaj o jednym! to co na fotce w necie to nie zawsze to co na żywo. Tu jest photoshop, patykowate modelki etc.
Poza tym bardzo często okazuje się, że sukienka na którą w necie nie zwróciłybysmy uwagi okazuje się być tą jedyną bo wyglądamy w niej cudnie!

wrobelek0403

Aniu, ta na zdjeciu w necie i na to Tobie to ta sama kiecka???? Wcale nie wyglada, a maggie sottero co jakis czas zmienia sukienki - nazwa zostaje a suknia zupelnie inna.

W kazdym razie modelka jest nienaturalnie chuda i ma wielka halke. Na Tobie suknia zdecydowanie lepiej sie prezentuje.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

annka-cygannka

wrobelek0403 to ta sama sukienka , tylko bez rękawków.
Dzięki dziewczyny za wszystkie sugestie!!! jak ochłonęłam to zobaczyłam na tych zdjęciach, że wyglądam niekorzystnie w tej pierwszej. I pomyśleć, że prawie ją wczoraj kupiłam!!! Babka tak nawijała mi makaron na uszy, że pięknie wyglądam, że to suknia dla mnie, że prawie zaliczkę wpłaciłam.Na moim przykładzie widać, że zakaz robienia zdjęć jest niedorzeczny i baaaardzo utrudnia podjęcie decyzji... Gdyby można było się legalnie obfotografować w każdej sukience i w domu na spokojnie pomyśleć byłoby mniej stresów i więcej radości z tego wszystkiego::)

Zapisałam się na jutro na mierzenie w Madonnie - zobaczymy co dalej :)

zuzia

Cytat: annka-cygannka w 03 Kwi 2008, 19:44:58
Na moim przykładzie widać, że zakaz robienia zdjęć jest niedorzeczny i baaaardzo utrudnia podjęcie decyzji... Gdyby można było się legalnie obfotografować w każdej sukience i w domu na spokojnie pomyśleć byłoby mniej stresów i więcej radości z tego wszystkiego::)

ale o to wlasnie chodzi w salonach. Nie widzisz wszystkiego, one ci w większości przypadków mydlą oczy i.... zamawiasz :)

trik26

Sama przymierzałam Liadore i uważam, ze sukienka ma cos w sobie, pierwsza odpada w przedbiegach,a trzecią msuiałąbym zobaczyć na wyaraźniejszym zdjeciu, ale to ten kierunek. generalnie lepiej w sukienkach podkreślajace kształty

annka-cygannka

Byłam wczoraj wieczorem pierwszy raz w Madonnie na Wilczej. Po pierwsze: polecam wszystkim dziewczynom zapisywanie się do pani Marioli !!! Kobieta jest niesamowita - malutka, z burzą loków, porusza się z prędkością huraganu i tak samo szybko mówi:) Ale jak rzeczowo mówi!! Babka zasługuje na każdą prowizję :)
Poszłam przymierzać kiecki razem z moim N i najpierw on wybierał to co mu się podobało w katalogach a pani Mariola biegła (tak - biegła!) po sukienki i zakładała je na mnie. Jeszcze szybciej je zdejmowała, bo to co N wybierał wyglądało albo jak beza albo jak koszula nocna :) Jak się już obydwie zmęczyłyśmy po przymierzeniu ok 10 kiecek pani Mariola wzięła sprawy w swoje ręce i przyniosła mi Lornę. Czułam się w niej super - jest lekka, dziewczęca i fajnie podkreślała to co miała podkreślać :) (moje nowe guru  ;)- pani Mariola powiedziała, że wyglądam, cytuję : "zajebiście" :) ) Potem mierzyłam jeszcze Bahamas w zastępstwie za nieobecną White One 176 i też było super.
Ale jest jedno "ale". Okazało się, że mojemu N nie podobają się koronki !!! Od razu po wejściu do Madonny powiedział z niesmakiem: "Boże jakie tu wszystko hiszpańskie"  lol lol lol lol
Pierwszy raz poszłam z nim oglądać sukienki i bardzo dobrze zrobiłam, bo to w sumie jemu mam się podobać w tym dniu.
W poniedziałek ciąg dalszy poszukiwań  :hammer: