Doradźcie mi jak bukiet do mojej sukni

Zaczęty przez kamu2, 16 Sie 2007, 13:33:18

kamu2

Dziewczyny może wy byście doradziły mi jaki bukiet będzie pasował do tej sukni.Nie mam koncecji,a już powinnam cos zamówić.Na zdjęciu sukienka jest ekri moja jest biała.Jeśli macie jakieś ropozycje to będę wdzięczna
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

mam6lat

najlepiej pojdz do dobrej kwiciarni i popros o katalogi - może cos Ci wpadnie w oko, może zainspiruje ciebie jakiś kwiat czy kolor, a może kształt bukietu?
poza tym trudno cokolwioek doraqdzac nie wiedzac nic o twojej urodzie, figurze i kwiatowych upodobaniac....;
mi na przykład podoba sie taki.....

jena

Do takiej sukni pasuje sporo bokietów- i okrągłe i lekko opadające. Musisz pomyśleć jakie kwiaty lubisz, jaka kolorystyka Cię interesuje? Może kolor kwiatów dobieraj do Twojej urody, makijazu i koloru oczu. Przy białej sukni możesz poszaleć

gioseppe

strzelam bo mało rzeczywiscie napisalas ale moze coś takiego
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

kamu2

Podoba mi się ten zaznaczkony w kółeczko,nawet kolorystyka mi odpowiada.Nie pomyślałam że bukiet dobiera się do urody.
Jestem przecietna 164 wzrostu,ani szczupła ani gruba.Karnacja raczej jasna,chociaż chodze na solarum ;-) .Kosmetyczka  mówiła że mogłabym mieć w  bukiecie kolor wrzosu,bo w tami makijarzu było by ok.W sumie nie mam jakiś specjalnych upodobań kwiatowych.
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

jena

jena

kamu2

jena dzięki ten ostatni jest bardzo ładny chya sobie go drukne i ide zamawiać,jest delikatny tak jak lubie

jena

na zdrowie:-) ja też idę zamawiać niedługo

mam6lat

ostatni jest bardzo ładny :)
dorzucam