kwiatki do ślubu... dla Pana

Zaczęty przez mika, 28 Mar 2008, 11:41:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

normalnie muszą to WAm pokazać.... ;D ;D ;D uśmiałam się ... choć ten bukiet z dwoma kulkami fioletowy bardzo ciekawy

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy

cuudne - chlopy z torsami do pielenia :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

nie ma to jak męski zwis co hehehe

zuzia

Cytat: mika9983 w 28 Mar 2008, 11:46:01
mój K. chyba by ode mnie uciekł gdybym mu coś takiego  zaproponowała :D

dagi

Cytat: mika9983 w 28 Mar 2008, 11:46:01
o tym samym pomyślałam ;)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

magdarynka

ciekawa jestem jakby zareagowal moj M. ;D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

spragnienie

siog

Lo Matko!!!!!!!  :o

garnitur pana na drugim zdj porazka!

spragnienie

to w sumie daje porażke do kwadratu :P

sonja

Cytat: dodaa84 w 28 Mar 2008, 12:10:57
nawet mój chyba by na to nie poszedł, a generalnie na wszystkie moje pomysły się zgadza.

bo na ten pomysł byś nie wpadła, w tym tajemnica:)

A w ogole tu oo fuuuuuj! chociaz jak my bedziemy brac slub to juz moze byc moda na calego!

kamelia04.08.2007

panna młoda w czerwieni podoba mi się
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

Kata

masakra jakaś, mój to by się ze mną chyba nie ożenił, gdybym mu coś takiego podsunęła, prawie miesiąc go przekonywałam do błękitnego krawatu  :)

A te zdjęcia to skąd są? Kojarzą mi się panowie na nich z hindusami, może to jakiś obyczaj ślubny tamtejszy?
Pozdrawiam

Kata

nionczka

Polskie twarze maja tylko na solarke chodza. To mi wyglad ana jakis pokaz mody slubnej :-)

vobi

Cytat: Kata w 28 Mar 2008, 19:49:34
A te zdjęcia to skąd są? Kojarzą mi się panowie na nich z hindusami, może to jakiś obyczaj ślubny tamtejszy?

Para z pierwszego zdjecia troche mi "pachnie" Latynosami (facet z drugiego zdjecia troche tez, ale za malo go widac), ale "okolicznosci przyrody" jakby polskie... Mysle jednak, ze to jakis pokaz, Ci ludzie odgrodzeni barierkami na gosci mi nie wygladaja ;)

Basia

Jejku, ale się z moim N. uśmialismy...

mnie tez te zdjęcia wyglądaja jak z jakiegoś pokazu mody slubnej....
ale obawiam sie że nie znajdą amatorów... Wrrrrrr.... okropność...
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

kamelia04.08.2007

to jest pokaz florystyki ślubnej, widziałam na zdjęciu w jakimś magazynie ślubnym. jedna z modelek w gazecie miała tren z kwiatów. swego czasu tez mi się taki marzył, ale jak pomyślałam ile takie cudo może kosztować i że sobie potem na nim usiądę w samochodzie, to mi się odechciała. Potem stwierdziłam, że mi się ten tren jednak nie podoba.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

didi_loczek

Blech, okropieństwo. Nawet mojemu P. tego nie będę pokazywać coby się nie zdenerwował tuż przed wyjściem na zakupy :)

aureola

A ja mam pytanie pasujace do tytulu watku, a nie do jego tresci  ;)

Czy do smokingu rowniez stosuje sie przypinke w klapie czy moze sa jakies zasady, ktore tego zabraniaja?

Kto wie, niech pisze!

Pozdrawiam

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP