"wykończeniówka" - ostatnie godziny panieństwa...

Zaczęty przez feeling.good, 19 Mar 2008, 16:37:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

Zachwycajaca jestes :) ach! az mezowi pokazalam i powiedzial ze "no bardzo ladna pani" ;) slicznie!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

feeling.good

Cała jestem czerwona:)  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Chciałabym żeby wreszcie mąż mógł mnie zobaczyć:) Jeszcze trochę.

A poniżej jeszcze biżuteria, którą dostanę od Kati. Decyzję, który komplet założę, podejmę pewnie w ostatniej chwili.

chudonoga

Feeling good, jesteś przepiękna i gościom oraz panu młodemu pewnie opadną szczęki po same kolana ale... na ostanim zdjęciu chyba widzę małą bułkę pod pachą  :-X Może to źle dobrany stanik albo za przeproszeniem źle ułożone piersi? Bo jeśli to kwestia dekoltu sukni, to warto to zgłosić do poprawki. 

A tak z innej beczki: poznaję salon - "Annais" koło hotelu Campanile. Sama też tam zamawiam suknię.

feeling.good

jest, jest niestety. Za nisko miałam stanik założony i dekolt jest jeszcze do poprawy bo jest za luźny. Po poprawkach później dokonanych (jak już aparat się rozłądował) było ok:)

A jaką suknię Ty wybrałaś?

spragnienie

feeling. good
ja bym ubrala ten komplecik od N. :)

chudonoga

feeling.good, zdecydowałam się na tą http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=kristi. Z wrodzonego lenistwa, była to pierwsza suknia w której wyglądałam sensownie i nie chciało mi się już dalej szukać. Tym bardziej, że trafienie na tę pierwszą sensowną też zajęło mi trochę czasu.

Co do biżu, to zgadzam się ze Spragnieniem, ta on przyszłego męża też bardziej mi się podoba.

spragnienie

chudonoga
też mierzylam Twoja sukienkę
niestety nie wygladalam w niej sensownie  :D

elizapj

feeling good wygladasz jak najprawdziwsza panna mloda:)
slicznie
o welonie tyl przod juz nie mowie nic bo wszyscy wiedza ze mam na tym punkcie fiola

wyglada na Tobie super!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Cytat: spragnienie w 15 Lip 2008, 12:56:19
feeling. good
ja bym ubrala ten komplecik od N. :)

Właśnie listonosz przyniósł biżuiterię od Kati. Jest śliczna, ale pewnie zdecyduję się na tę od Michała - bo to właśnie od Niego albo może zrobię jakieś drobne przetasowanie. Nie wiem czy bransoletka od Kati by lepiej nie wyglądała przy sukni. Ta z Kruka jest piękna, ale nie wiem czy nie zbyt codzienna przez 3 srebrne łańcuszki

Cytat: chudonoga w 15 Lip 2008, 13:07:39
feeling.good, zdecydowałam się na tą http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=kristi. Z wrodzonego lenistwa, była to pierwsza suknia w której wyglądałam sensownie i nie chciało mi się już dalej szukać. Tym bardziej, że trafienie na tę pierwszą sensowną też zajęło mi trochę czasu.

Co do biżu, to zgadzam się ze Spragnieniem, ta on przyszłego męża też bardziej mi się podoba.

Suknia bardzo ładna, też ją przymierzałam, ale wyglądałam z niej jakbym miała 8 lat:)

Cytat: elizapj w 15 Lip 2008, 13:10:44
feeling good wygladasz jak najprawdziwsza panna mloda:)
slicznie
o welonie tyl przod juz nie mowie nic bo wszyscy wiedza ze mam na tym punkcie fiola

wyglada na Tobie super!

Dziekuję:) Z welonu jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam welony.com

A jeszczę Się Wam pochwalę, że godzinę temu obroniłam pracę magisterską i wreszcie skończyłam studia!!!!
:D :D :D :D :D

chudonoga

gratulacje! iośmielę się polać z tej radosnej okazji :drunk:

feeling.good

Politologia ze spacjalnością komunikowanie społeczne i dziennikarstwo

chudonoga

UWr? czyli koniec z dojazdami na Koszmarową? ja również jestem absolwentką zacnego Wydziału Nauk Społecznych, ale stacjonowałam w sąsiednim budynku.

tachogti

feeling.good gratuluje Pani Magister  :D :drunk: moj maz tez sie dzis obronil  jupi
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

spragnienie

Cytat: chudonoga w 15 Lip 2008, 15:42:37
UWr? czyli koniec z dojazdami na Koszmarową? ja również jestem absolwentką zacnego Wydziału Nauk Społecznych, ale stacjonowałam w sąsiednim budynku.

welcome to the club  ;D

FEELING GOOD GRATULACJE  brawo :drunk:

chudonoga

spragnienie

znaczy ja w tym budynku co feeling.good, tylko po lewej ;)
:-X

ale już nie zaśmiecajmy wątku feelingowego  :D

wrobelek0403

feeling wygladasz po prostu nieziemsko  brawo brawo brawo
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

feeling.good

Haha, widzę, że koszmarowa ma tutaj sporą reprezentację:)
To jeszcze chyba brakuje nam pani filizof.
Dziękuję za gratulacje:) Wczoraj uczciłam obronę na koncecie Manu Chao - Bossko było:)

kate.zet1

Feeling pięknie wyglądasz, mam nadzieję, że będziesz w tej sukni czuła się tak dobrze jak ja :)
Fajnie ,że welon też wyszedł taki jak chciałaś....Gratuluję Pani mgr ;)

feeling.good

Cytat: kate.zet1 w 16 Lip 2008, 09:19:51
Feeling pięknie wyglądasz, mam nadzieję, że będziesz w tej sukni czuła się tak dobrze jak ja :)
Fajnie ,że welon też wyszedł taki jak chciałaś....Gratuluję Pani mgr ;)

Tobie należy się ogromne piwko za namiary na welony.com:)

A ja mam nadzieje, że w całości będę wyglądała choć w jednej trzeciej tak pięknie jak Ty :-[

salsa

Cytat: feeling.good w 14 Lip 2008, 17:12:35
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Lip 2008, 16:59:49
feeling.good tak pieknie wygladasz na tych zdjeciach, ze jak dla mnie mozesz od razu pod oltarz startowac ;D bez niczego juz :D ciekawe co bedzie, jak Cie podrasuja jeszcze :D:D

Bardzo dziękuję  :-[

Dziś wreszcie poczułam się pięknie:)

no no, powiem Ci ze w zasadzie nie ma co poprawiać:) przyłączam sie do opinii Zwierzaka:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

balbina

feeling.good wyglądasz zjawiskowo, jak z plakatu reklamowego  brawo

w kwestii bizu brałabym tą od N. nawet gdybym była przekonana że ta druga lepiej pasuje , napewno dla niego będzie to coś wyjątkowego jeżeli założysz komplecik od niego :)

w kwestii welonu , to teraz ja mam taki sam problem , jak go zamówić ???
jaką długośc powinny mieć warstwy i jak napsiac do tej pani z welonów o co mi chodzi by mnie zrozumiała??? byłam na tej stronie i kompletnie nie rozumiem tych rozmiarów :hammer: jak ty zamiawiałaś ???

sputnik_sweetheart

o jak ładnie :) faktycznie mołabyś z marszu ruszyć ślub brać :)

sierpniowajulka

przyłączam się do pochwał - śliczna z Ciebie kobietka.
i dodaję jeszcze, że jestem za biżuterią od narzeczonego jako tą ślubną. :)

mignon

Mnie też urzekła biżuteria od Twojego narzeczonego. Na tyle, że chyba sama wybiorę się do Kruka i sama ją sobie sprezentuję. ;)

Poza tym, jak już dziewczyny pisały, będzie mu na pewno bardzo miło jeśli ją założysz.

A ślubujemy tego samego dnia jeśli dobrze widzę :)