"wykończeniówka" - ostatnie godziny panieństwa...

Zaczęty przez feeling.good, 19 Mar 2008, 16:37:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

feeling.good to bawcie się dzis dobrze :D ehhh jak Ci zazdroszcze tych 7 dni  ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

spragnienie

feeling.good i jak tam po panienskiem?? :D
mam nadzieje, ze nastroje wbrew pogodzie i malemu gronu znajomych dopisywaly !

feeling.good

Oj, jak najbardziej. Impreza baaardzo się udała. Co prawda Lemoniada to nie moje klimaty, ale miałyśmy wynajęty VIProom, więc byłyśmy niejako odcięte od reszty imprezowiczów. Po północy dołączyli panowie - przyszły mąż w stanie bardzo "śpiącym" :)
Dawno się tak nie bawiłam. Całe szczęście wciąż sprawdza się reguła, że nie  ilość, a jakość się liczy.
Dziewczyny zabrały mnie nawet do wróżki:)

feeling.good

a to kilka zdjęć z panieńskiego:)

didi_loczek

feeling.good jakaś Ty śliczna i jaki masz ładny uśmiech!!
Widać że zabawa była super!!  :perfect:

maroonbug

FeelingGood ale jestes sliczna :surprise: ! Usmiechaj sie tak jak najczesciej w dniu slubu i zostaniesz najpiekniejsza PM strefy  :flowers:!

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

spragnienie

wygladana to, ze impreza sie udala!!
bede trzymac kciuki w sobotę , za pogodę - żeby byla taka ladna jak dziś i żeby wszystko inne też się udało :)

feeling.good

Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy:)

Stresik jest, z narzeczonym wciąż się kłócę, wszystko na wariackich papierach się dzieje. Już mam powoli dość i aktualnie jestem na etapie "nie chcę tego ślubu" ;)

Hunta

Dla prostych i gętych włosów fryzura wręcz wymarzona :)

tachogti

feeling.good wyluuuzuuuj :D znajdz sposob na odreagowanie ( ja ogladalam musicale i pilam wino, bo na trening nie moglam chodzic ;) ) i szkoda tego pieknego czasu na klotnie  :piwko:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

kasiad

Cytat: feeling.good w 19 Sie 2008, 14:28:36
Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy:)

Stresik jest, z narzeczonym wciąż się kłócę, wszystko na wariackich papierach się dzieje. Już mam powoli dość i aktualnie jestem na etapie "nie chcę tego ślubu" ;)

To chyba normalna reakcja przed ślubem. Chyba większość PM tak ma  :yes:
Rok po ślubie stwierdzam,iż szkoda czasu na kłótnie przed ślubem po naprawdę nie warto  :P

martos82

Feelinggood widze, ze zabawa na calego :)

Jak Ci sie wspolpracuje z Alma? Wiesz ile zaplacisz za bukiet? Wkleisz zdjecie swojego bukieciku na forum?
Ja tez u nich bede zamawiac.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

feeling.good slicznie sie usmiechasz:D jak jzu dziewczyny napisaly - oby jak najczesciej  :ag:
:drunk: panienskie a cotam!

balbina

ehhh naprawdę wygladasz zjawiskowo:)

Cytat: feeling.good w 19 Sie 2008, 14:28:36

u mnie dokładnie to samo , moja świadkowa co drugi dzień , jak mi przejdzie , to się śmieje mówiac " jednak bedą ta świadkowa "
na rozluźnienie  :drunk: bedzie napewno fantastycznie :thumbup:

my wczoraj zakonczylismy formalnosci z ksiedzem i mimo ,ze mamy wspaniałego księdza , to wychodząc z kancelarii poczułam jakby 100kg mi z pleców zdjęto
drobiazgami postanowiłam sie nie przejmować , bo nie warto tak do konca, moja mądra ciocia dała nam dawno radę , by jak najwiecej z tego dnai korzystać i pierdoły olewać , po tak naprawdę jak coś nie dokońca będzie takie jak chcieliśmy to i tak nikt oprócz nas tego nie zauważy .

myśle ,że ślubem będzie tak ,że  po kosciele to już będzie z górki i luzik :)

feeling.good

Ostatnie godziny panieństwa przede mną. Wszystko chyba zapięte już na ostatni guzik.
Siedzę z maseczką na twarzy, popijam breezera i staram się wyluzować:)

Zapraszam jutro Was wszystkie na godzinę 16:00 do Kościoła Garnizonowego.
Bez Was wszystkie przygotowania na pewno nie byłyby tak emocjonujące:)

Dziękuję!!!

Kasia

wredotka

feeling.good zycze Ci, aby wszystko sie udalo i trzymam kciuki za pogode:)

martos82

Feeling good zycze Wam pieknego slubu i szalonej zabawy.
Powodzenia.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

spragnienie

POWODZENIA FEELING GOOD    Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

w nocy strasznie lało, nie moglam spać i myślalam o tym, żeby rano świecilo wam słońce - no i proszę , wiart już rozwial chmury :)
bedzie pięknie i czekamy na relację
ja z wiadomych względów ;) czekam nawet w napięciu hehe
:D

tachogti

feeling.good wszystkiego pieknego, wzruszajacego i pelnego milosci dzis  :roza:

inkageo

Imagine there is no hate

wredotka

wlasnie jest po 16 czyli zaraz feeling good powie tak ;D