cywilny slub katgoli-18.06.2008

Zaczęty przez katgoli, 18 Mar 2008, 17:18:29

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sierpniowajulka

Pudrowy róż to kolor róż z bukietu Magdarynki.
Coś takiego: http://akcesoria.net.pl/sklep/images/oprozowe.JPG
Kat, ja przez wiele lat też musiałam myć włosy codziennie, dopiero ten męski szampon mnie z tego obowiązku zwolnił. :)
Wrócę jeszcze do szarfy: czy ona musi być tak dwa razy wokół talii opleciona? Nie można jej obwiązać raz i zostawić dłuższych końcówek?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bu_hoooka

no i wyszło na to, że się nie znam na kolorach ;) człowiek uczy się całe życie..
Just married...

mayagaramond

szampony - ja bylam zakochana w Wella Vitality - wlosy przetluszczajace sie u nasady, suche koncowki. To byl szampon o cudownych wlasciwosciach, niestety chyba go wycofali, bo nigdzie nie moge go znalezsc...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

sierpniowajulka

Cytat: bu_hoooka w 20 Mar 2008, 22:58:47
no i wyszło na to, że się nie znam na kolorach ;) człowiek uczy się całe życie..
pudrowy róż ma wiele odcieni. ;)
ale masz rację pisząc, iż jest to kolor różu przełamany nutką szarości. :)
Ja radząc dodatki w pudrowym różu miałam na myśli jego ciepły odcień (by pasował do szarfy), a Ty zaprezentowałaś zimny. :)

katgoli

Zostalo jeszcze 30 dni.

Co mamy zalatwione:
- obraczki
- sukienka i garnitur
- Bylismy w urzedzie stanu cywilnego i zalatwilismy wszystkie formalnosci. Na szczescie nie musialam leciec do Polski bo wszystkie papiery doszly na czas (przedluzenie Staatsangehörigkeitsausweis). Zdecydowalam sie przyjac nazwisko meza.
- Wszystko z kateringiem zalatwione musze tylko jeszcze przetlumaczyc i wydrukowac menu.
- Z wlascicielami winnicy tez juz wszystko ustalone-wina wybrane, ustawienie stolow itd.
- Wybralismy rowniez tort-bedzie to serce truskawkowe a obok bedzie stala figurka ktora dzisiaj kupilam.
- Fryzjer zamowiony - omowienie fryzury dzien wczesniej
- Kwiaciarnia obrana - tydzien przed slubem pojde wybrac i omowic bukiet i dekoracje stolow.
Co powiecie na ciemnoczerwony bukiet do tej sukienki?
- Zdjecia bedzie robic kolezanka
- Busik dla gosci zamowiony

Czego nam nadal brakuje:
- bizuterii
- koszuli i krawata
- butow (chyba pojde boso bo sprawa wyglada beznadziejnie) 
- czegos na ramiona w razie gdyby bylo mi zimno

Czy wydaje wam sie ze o czyms zapomnialam?

madea

Moim zdaniem świetny pomysł z tą figurką! Nie są to te śmieszne laleczki które przywęrdrowały do nas ze stanów i psują wygląd każdego tortu! Tort też nie standardowy ale bardzo fajny! Gratuluje pomysłów! :)

cumberland

Cytat: madea w 20 Maj 2008, 08:19:29
Moim zdaniem świetny pomysł z tą figurką! Nie są to te śmieszne laleczki które przywęrdrowały do nas ze stanów i psują wygląd każdego tortu!

:o :o :o

śmieszna figurka wcale nie musi popsuć wyglądu tortu!!!! umiejętnie dobrana  i wkomponowana może być świetnym wykończeniem tortu i elementem w stylizacji całego weselnego looku !

katgoli

Cytat: cumberland w 20 Maj 2008, 11:01:40
śmieszna figurka wcale nie musi popsuć wyglądu tortu!!!! umiejętnie dobrana  i wkomponowana może być świetnym wykończeniem tortu i elementem w stylizacji całego weselnego looku !

figurka to rzecz gustu, widzialam sliczne torty wlasnie z smiesznymi figurkami. ja ogolnie nie lubie figurek (w domu) wiec nie pasuje do mnie figurka smieszna....ta porcelanowa to akurat taka ktora sobie rowniez postawie w domu.

madea

katgoli

Cytat: madea w 20 Maj 2008, 13:02:04
Kwestia gustu :D

przepraszam  :-[ moj polski jest czasami dziwny

madea

Niektóre z tych figurek są ładne ale niektóre po prostu wywołują u mnie dreszcze. Poprostu spodobał mi sie orginalny pomysł z taka figurką stojąco z boku.

katgoli

Zarazona przez strefe butami Menbur kupilam w sobote buty. Poprosze o opinie bo sie ciagle wacham czy je oddac.

1- taki ksztalt maja moje buty
2. kolor

Kasia

są super :)

też sie nad nimi zastanawiałam na "nieślubne" okazje :)

martos82

Katgoli buty sa super. Nie oddawaj !!! Ta torebka na pierwszym zdjeciu tez jest ekstra.

Bardzo ladna wybralas figurke :]

mika

katgoli

dziekuje :)
przy okazji wybierania butow i krawata okazalo sie ze moja wstazka nie jest brazowa tylko brazowo-zielona-prawie khaki wiec nic brazowego nie pasowalo. Buty miodowe wiec zastanawiam sie jaki bukiet wybrac :-\ Wieczorem wkleje krawat moze mi cos doradzicie.

elizapj

sierpniowajulka

Powodzenia!!!  :flowers: :flowers: :flowers:

Kasia

o kurdę
przegapiłam

składam zaległe życzenia i gratulacje :)

katgoli

Dziekuje dziewczyny. Stwaiam piwko za te kciuki bo wszystko sie super udalo.

Monika

no to gratulacje ogromne!!!
no i czekamy na więcej zdjęć i relacje :D :D :D :D

panikarola

slicznie wygladaliscie!!!!

gratuluje ci serdecznie!!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

Kasia

Chermelle

Gratuluje  :flowers: :flowers: :flowers: