No to teraz ja proszę o pomoc z dodatkami.

Zaczęty przez olgaaa1, 17 Mar 2008, 11:28:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olgaaa1

Ślub za prawie miesiąc, a ja nie ma nic ani butów, ani biżuterii, normalnie nic, strasznie leniwa jestem :)
Moja suknia to Leza, ale to pewnie już wiecie :)
Czy możecie mi pomóc z doborem biżuterii? Marzy mi się jakaś duża fajna bransoletka z perełek, lub kryształków i dotego jakieś fajowe kolczyki, ale kurcze nic mi się w sklepach nie podoba.
Może macie jakieś pomysły?
Z góry dzięki, bo jestem zdesperowana i jeszcze mnie koleżanki wkurzają, bo się ciągle pytają masz już wszystko, a ja "NIE", a one "Matko nie zdążysz!!" :)

mary

z tego co się orientowałam w swojej sprawie, z bransoletką z pereł problemu nie będzie. Za to z kryształkami nie widziałam żadnych.

mary

W kruku mają sporo pereł. Może zerknij na ich stronę.
Mają tam całkiem fajną bransoletkę ze srebrnym zapięciem.

olgaaa1

tak wiem ,szukam już jej w salonach od dwóch miesięcy i jest ogromny problem, bo znika z półek, jak świerze bułeczki.

mary

ta bransoletka? za 199zł?
To pewnie ją możesz zamówić i sprowadzą ją specjalnie dla Ciebie.

golinda

co do kryształków: w Galerii Mokotów jest sklep z biżuterią zrobioną z kryształków Svarowskiego
może tam sprawdź

mika

w złotych tarasach też jest taki sklep na parterze zaraz przy głównym wejściu piękne rzeczy tam mają

abkasia

powinnas miec do tej sukienki takie duze  blyszczace kolczyki, bez wisiorka..

olgaaa1

dziewczyny a nie orientujecie się, jakie są ceny w tym salonie svarovskiego w złotych tarasach?

mika

ceny są różne, jak ja się rozglądałam to zachwyciły mnie piękne srebrne kolczyki wiszące z 4 kryształkami średniej wielkości za 120 zł

mayagaramond

A co bys powiedziala na taka bransoletke:

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ellena

Może ja bym mogła Ci pomóc? Napisz do mnie maila, coś wymyślimy!:-)
bok@lefigle.com

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

olgaaa1

Maju prześliczne te btansoletki, a skąd one są?

golinda

nie no, maya, ta pierwsza brasoletka kompletnie nie pasuje do tej sukni
jest zdecydowanie zbyt nowoczesna

mayagaramond

Cytat: golinda w 17 Mar 2008, 16:19:03
nie no, maya, ta pierwsza brasoletka kompletnie nie pasuje do tej sukni
jest zdecydowanie zbyt nowoczesna

no wlasnie o to chodzi.

olgaa - bransoletka nr 2. jest z niemeickiego ebaya i chyba ja wlasnie zamowie...(nie pobijesz mnie?)

A nr 1 ze sklepu i niestety kosztuje 150€...

olgaaa1

mayu postaram się ręce trzymać przy sobie :)
Ale ja nadal choruje na bransoletke z kruka :( Ale nie mogę a nią trafić, a zarezerwować mi jej nie chcą, bo nie wiedzą czy będą :(
podoba mi się jeszcze bransoletka jaką miała inkageo, ale nie jest już dostępna w sprzedaży.

olgaaa1

a widziałyście tą bransoltkę na żywo? Może ja na nią choruje a nie ma za czym, bo ja jej osobiście nie widziałam

mayagaramond

Ta z Kruka jest piekna! Ale na zywo tez jej nie widzialam.

inkageo

Olga zmierz sobie nadgarstek, ja ją mierzyłam i była gigantyczna, a w kruku mają tylko jeden "uniwersalny" rozmiar..
Imagine there is no hate

olgaaa1

mierzyłaś ją, naprawde jest taka piękna? Ja mam 14centymetrów w nadgarstku? Inka ile ty masz?