"INNE BUKIETY" - bukiety torebki, bukiety kulki na rękę itp.

Zaczęty przez cumberland, 16 Mar 2008, 16:20:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

cumberland

świetnie sprawdzają się wątki zbiorcze, w których możemy odnaleźć konkretny temat bez przeszukiwania całego forum, ot choćby wątek o butach ślubnych czy błogosławieństwie, wszystko na temat i w jednym miejscu, to lubię!  :D

widziałam tu już kilka zdjęć ślubnych bukietów typu: kulka na tasiemce, kulka na perełkach, kulka do trzymania oraz wszelakie bukiety-torebki i inne florystyczne cuda
gdzieś były - tylko teraz ciężko je odszukać :P

sama zastanawiam się nad takim bukietem, dlatego świetnie byłoby je mieć wszystkie w jednym miejscu, wiem że jest nas więcej dlatego zapraszam do dzielenia się swoimi zbiorami w tym temacie

na dobry początek ;)

mona_liza

Znalazłam właśnie coś takiego.. Wklejam chyba bardziej jako ciekawostke ;)

mona_liza

Dobra, poddaje się! Mi się nie wyświetla to zdięcie co wkleiłam jako ostatnie i nie wiem co z tym fantem zrobić ;)
Wklejam linka do strony ze zdięciem o które mi chodzi - mniej więcej poniżej połowy strony jest zdięcie panny owiniętej łańcuchem kwiatowym:
http://www.przewodnikmp.pl/forum/topic1873-160.html

magdarynka

szukalam i szukalam ale udalo sie, kiedys natknelam sie na ten "bukiet" w necie, taka lekcja pogladowa ;) inny prawda :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

maadzia28

Watek super :) Wklejam rowniez cos nietypowego.. pozniej poszukam wiecej ;)

Kasia

syrenka

Cytat: mona_liza w 17 Mar 2008, 11:59:39
Dobra, poddaje się! Mi się nie wyświetla to zdięcie co wkleiłam jako ostatnie i nie wiem co z tym fantem zrobić ;)

Zapewne o ten Ci chodziło :-)
Wklejam żeby nie trzeba było wertować podanej przez Ciebie stronki...

mary

syrenka

Znalazłam jeszcze takie  :D
Ten ostatni bardzo mi się podoba, jest ciekawy i bardzo delikatny, choć kompletnie niepraktyczny  ;) jeśli jakikolwiek bukiet ślubny w ogóle jest praktyczny  ??? :D

mona_liza

mona_liza

Cytat: cumberland w 17 Mar 2008, 20:11:05
mona_liza a czujesz rzucać takim kolczastym bukietem ;)

Rzucać, jak rzucać, ale dostać ;)

magdarynka

maadzia28

Dziewczyny dlaczego piszecie o rzucaniu bukietem?? To nie bedziecie rzucaly welonem?

zwierzatko_mojej_mamy

maadzia28 - pewnie niektore beda - ale nie wierze, ze te z welonem koronkowym za 1000 zl ;D chyba ze kupia atrape do rzutu ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl