biżuteria już jest, a teraz problem co do włosów..

Zaczęty przez malybob, 15 Mar 2008, 00:10:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

malybob

Hortensja też jest cudna..
Sama już nie wiem ;)
A właściwie to tak mnie cieszy ,że już wkrótce będę Jego Żoną :) ,że kwiatki są mi prawie obojętne :)

tachogti

malybob ja mialam z kwiatkami taki problem ze rozwazalam pojscie bez w ogole zeby sie nie denerwowac ;) i w koncu padlo na pierwotny wybor i bylo ok :) i masz racje w porownaniu z doniosloscia wydazenia, sa malo istotne  ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

malybob

Melduję się po próbnej fryzurce :)
Zdjęć nie mam, fryzury też całościowo nie widziałam,ale jestem zadowolona- część włosów będzie podpięta, część rozpuszczona (jak na zdjęciach z przymiarki). Rozpuszczone będą pofalowane, a spięte w jakieś koczki i inne pętelki ;)
I tu pojawia się pytanie- fryzjerka zasugerowała,żeby coś tam powkładać między te pętelki..
Kwiatów żywych nie chcę, sztucznych tym bardziej..
Myślę o swoich koralikach, ale mam wątpliwości..
Bardzo proszę o pomysły!!!

mayagaramond

malybob - ale Ty bedziesz miala welon, tak? To ten perelki tam chyba srednio potrzebne...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malybob

welon jak najbardziej i właśnie dlatego nie planowałam żadnych stroików. Ale fryzjerka twierdzi,że coś się przyda po zdjęciu welonu..

mayagaramond

Cytat: malybob w 27 Sie 2008, 22:57:54
welon jak najbardziej i właśnie dlatego nie planowałam żadnych stroików. Ale fryzjerka twierdzi,że coś się przyda po zdjęciu welonu..

po zdjeciu tak, ale ona ci je "zamontuje" wczesniej i zebys nie wygladala odpustowo ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malybob

Dla ułatwienia- będą takie pętelki tylko w mniejszej ilości i więcej włosów rozpuszczonych. To zdjęcie z mojej "nieudane próbnej" fryzury na wesele przyjaciół..
No i między pętelki fryzjerka chce coś wpleść. Co Wy na to?

malybob

Cytat: mayagaramond w 27 Sie 2008, 23:08:20
Cytat: malybob w 27 Sie 2008, 22:57:54

po zdjeciu tak, ale ona ci je "zamontuje" wczesniej i zebys nie wygladala odpustowo ;)

Masz rację, tego nie chcę!
Dlatego kwiaty choć piękne same w sobie to dla mnie przesada pod welonem..

panikarola

a jakbys do kosciola nic procz welonu, a potem jakis stroik lub kwiatek? na sali juz.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mayagaramond

Mozesz kupic kwiaty i wpiac je po zdjeicu welonu, ja mialam kwiaty i wpielam dopiero w domu, bo te wziete do fryzjera nie wytrzymaly impregnacji lakierem :ag:

Wygladalo to tak:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malybob

cudnie wyglądałaś!
Ale ja leniwiec jestem ;) i chyba wolałabym mieć zrobione i już o tym nie myśleć po oczepinach (bo i tak do 12 będę w welonie, więc się zastanawiam czy jest sens coś kombinować na później..)

mayagaramond

hehehe, tez chcialam miec zrobione, ale gerbery po spryskaniu lakierem zrobily sie zolto-zlote ;D

jak o 12 zdejmiesz welon, to nie ma sensu.

zwierzatko_mojej_mamy

ja mialam tego swojego mego-kwiata wczepionego juz o 10.00 rano pod welonem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malybob

Jeden- ok., może wyjść elegancko, czego dowodzi Twój przykład. Ale do mojej fryzurki potrzeba czegoś mniejszego i w większej ilości. Mam co prawda piękne kokówki ,ale tylko dwie, a fryzjerka by chciała dziesięć...
E, najwyżej nic nie wepnę!

zwierzatko_mojej_mamy

malybob kolezanka miala gipsowke! :D myslalam, ze ktos upadl na glowe, jak to uslyszalam, ale o dziwno wygladalo ciekawi i delikatnie ;) mozesz wyprobowac ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malybob

o, to brzmi ciekawie..
muszę się z tym "przespać" :)

tachogti

malybob po 12 to juz malo kto patrzy na fryzure  ;) a tak serio jestem za opcja wpinania po zdjeciu welonu w Twoim wypadku  :perfect: swiadkowa Ci wepnie i bedzie ok  :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mika

ja miałam wpięte takie długie szpilki zakończone perłami i bardzo delikatnie to wyglądalo i nie gryzło się z welonem, może tojest wyjście dla ciebie

malybob

Super! Tylko perły mi nie pasują, ale może ponawlekam na szpilki koraliki po prostu.. :)
Dzięki za fotkę, taki efekt chciałabym uzyskać.

mika

malybob takie szpilki można kupić także z koralikami, kosztują jakieś grosze, ja za swoje chyba 20 szt zapłaciłam niecale 10 zł