biżuteria już jest, a teraz problem co do włosów..

Zaczęty przez malybob, 15 Mar 2008, 00:10:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 20:56:26
bransoletka jest pod znakiem zapytania
a zdjęcia zrobiłam, zaraz wkleję

ja bym raczej byla za opcją kolczyki + bransoletka.
masz delikatną urodę - nie zakladaj za dużo :)

panikarola

malybob, a bolerko bedzie? i jaki bukiet? i rzeczywiscie, wez lepiej mniej ozdob niz wiecej. bardzo ladnie ci w tej sukni!!!!!!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

malybob

Bukiet taki jak zrobi koleżanka florystka :) Pewnie delikatny biały, skoro nie ma być niebieski  :)
Bolerko w końcu niet. Tylko welon tak założony,żebym nie była goła.
Na szyję coś muszę założyć, inaczej czegoś brakuje, naprawdę..
No to wklejam zdjęcia samego kompletu "prawdziwego" i jak sobie wyobrażam opcję z koralikami..

malybob

Dla ułatwienia- to koraliki z sukienką..
Diadem odpuściłam, niebieski bukiet też, ale koralików, do których mam sentyment nie odpuszczę! ;)

panikarola

mi sie bardzo podoba, ale nie wiem czy to dobrze, bo ja sie nie znam ;D

spragnienie

Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 21:24:12

Diadem odpuściłam, niebieski bukiet też, ale koralików, do których mam sentyment nie odpuszczę! ;)

no wiesz, a ja sie tyle nawklejałam  :rofl1:

;)

panikarola

spragnienie

bardzo delikatna biżuteria :)
jak dla mnie moze być i naszyjnik i kolczyki i bransoletka (powiedziala to, co ma tylko kolczyki)

malybob

Cytat: spragnienie w 26 Sie 2008, 21:29:01
Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 21:24:12

no wiesz, a ja sie tyle nawklejałam  :rofl1:

;)

doceniam, naprawdę..
Ale w czasie pielgrzymki koleżanka jak mantrę powtarzała, że niebieski dla mnie nie.. i zadziałało :(

panikarola

spragnienie

Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 21:34:13

doceniam, naprawdę..
Ale w czasie pielgrzymki koleżanka jak mantrę powtarzała, że niebieski dla mnie nie.. i zadziałało :(

a na nas się prawie pogniewlaś ;)

a jakie kolory teraz obstawiasz?? czy już coś wybralaś?

mayagaramond

A czemu odpuscilas niebieski bukiet?

Co do szyi - z reguly jestem na nie, a jesli na tak, to lubie jak naszyjnik/kolia jest wiekszy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malybob

na nią też ;)
Białe kwiatki, koleżanka radziła kulkę ze względu na niedużą różnicę wzrostu między mną a N. Chociaż ja wolałbym coś delikatniejszego.. Ale pewnie wpleciemy do bukietu koraliki ;)
Spragnienie, zaintrygowałaś mnie, gdzie jest Twoja stylizacja, nie mogę znaleźć ..

malybob

Cytat: mayagaramond w 26 Sie 2008, 21:40:17
A czemu odpuscilas niebieski bukiet?

Co do szyi - z reguly jestem na nie, a jesli na tak, to lubie jak naszyjnik/kolia jest wiekszy.

No skoro większość mi odradza, to może jednak nie znaczy większość nie ma racji..
W sumie palce też w tym maczała makijażystka- pokazałam jej koraliki i stwierdziła,że tyle w nich niebieskiego ,że prawie go nie widać. No to nie mam co na siłę dopasowywać kwiatków..

mayagaramond

Ale przeciez kwiaty nie musza byc dopasowane do bizu. Moje byly amarantowe i w tym kolorze byly tylko zaproszenia. Buty srebrne, kolczyki srebro i kryszal gorski.

Niebieski, a raczej szafirowy lub kolor lazurytu (ultramaryna chyba) to przepiekne kolory.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malybob

no tak, ale nie wyobrażałam sobie niebieskich koralików i różowych kwiatków ;)
Więc  najbezpieczniej będzie iść w biel..
(a kolor szafirowy rzeczywiście jest cudny.. jak mój pierścionek zaręczynowy:))

spragnienie

Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 21:42:44

Spragnienie, zaintrygowałaś mnie, gdzie jest Twoja stylizacja, nie mogę znaleźć ..

ja nie mam swojego wątku, zdj sukni pkazywalam kiedyś na plotach, kolczyki tez, bukiet z frezji- zalaczam ponizej, buty arte di roma- takie jak ktos wkleil w watku o butach
wszystko raczej wybieralam sama,zwykle była "krótka piłka" - efekt ..zobaczymy  :ag:
jak bede na przymiarce to wrzuce zdj do plot, bo mnie dziewczyny napomniały ostatnio, ze zdj nie zrobilam :)

malybob

uważaj, bo bukiet od Ciebie zgapię ;) Może białe frezje to byłoby to?

spragnienie

a zgapiaj, ja w koncu tez skądś zgapiam, nie :D

mayagaramond

Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 21:57:09
no tak, ale nie wyobrażałam sobie niebieskich koralików i różowych kwiatków ;)
Więc  najbezpieczniej będzie iść w biel..

ale przeciez nie musisz miec niebieskich koralikow!  :) Bizu masz w nautralnym kolorze i bukiet moze byc w takim kolorze jaki chcesz.

malybob

:)
Na zdjęciu faktycznie nie widać,ale koraliki są bardzo delikatnie błękitne..

tachogti

malybob to jestes tylko poltora roku odemnie mlodsza nie tak zle, dawalam Ci świeże osiemnascie ;)

Twoje koraliki sa urocze, kolczyki i zawieszka tez, ale nie wiem czy kolczyki i koraliki z zawieszka to nie bedzie za duzo  :hmm: uwielbiam krysztalki  bo sa kobiece i delikatne, ale Ty tez jestes delikatna i latwo przesadzic  :) predzej odstawilabym kolczyki i stawiala na bransoletke :) a myslalas o naturalnie niebieskawych kwiatach? sa takie rozowe i niebieskie w duzych kulkach, o wiem hortensje http://aip.az.pl/ogrod/baza/images/hortensja_ogrodowa.jpg   :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mayagaramond

Cytat: malybob w 26 Sie 2008, 22:41:25
:)
Na zdjęciu faktycznie nie widać,ale koraliki są bardzo delikatnie błękitne..

teraz zajarzylam :) Jesli lubisz niebieski to spokojnie mozesz brac szafirowy bukiet.