biżuteria już jest, a teraz problem co do włosów..

Zaczęty przez malybob, 15 Mar 2008, 00:10:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spragnienie

tachogti

spragnienie ten ostatni z frezjami super :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

malybob

kolorystycznie te z poprzedniej strony mi się bardziej podobają..
Spragnienie- jesteś wielka :)

justynaaaa2

Ten ostatni frezjowy jest piękny  :P a i ten pierwszy na tej stronie (z tym jednym zwisem fioletowym) też mnie urzekł, chociaż nie przepadam za tego typu zwisem, ale ten jest uroczy.
Malybob teraz sobie myślę, że skoro masz takie upodobania kolorystyczne, to wybierz fiolet zamiast niebieskiego. Fioletowo-białe z jakimiś delikatnymi dodatkami będą fajne.

justynaaaa2

A szafirki we wrześniu odpadają. One tylko na wiosnę (tak do maja).

malybob

:( fiolet mi się mimo wszystko żałobnie kojarzy i wydaje mi się,że niezbyt do mnie pasuje.. Ale pomyślę!

justynaaaa2

Kurcze już od kolejnej osoby słyszę, że fiolet to żałobnie się kojarzy  :o ja tam nie mam takich skojarzeń   ;)
Ale taki jasny fiolet też czy tylko ciemny?
Przecież jasny fiolet w połączeniu z białym też da efekt "zimnej wiązanki"  ???

Kasia

to pewnie odczucia tych "bardziej kościelnych" - proszę sie nie obrażać nie mam nic złego na myśli!!!!

w domu mojej babci na czas wielkanocnego postu zawsze zasłaniało się Pana Jezysa na Krzyżu fiuoletowym materiałem
no i księża w tym okresie na fioletowo ubrani

mi też ten kolor w połączeniu z kościołem tak sie kojarzy

przy innych okazjach nie widzę zbieżności

malybob

Kościół ma na nas wielki wpływ ;) stąd chyba fiolet kojarzy się z tym co smutne w naszej tradycji.
Ciemny zdecydowanie odpada jak dla mnie, nad jasnym się zastanowię. Albo mieszanka delikatny fiolet/biały/błękit.

justynaaaa2

Hmmm ja się na tradycjach kościelnych za bardzo nie znam  :-[, więc pewnie stąd u mnie brak powyższych skojarzeń  ;) no ale już wiem teraz o co chodzi :)
Pomyśl nad tym jasnym fioletem, bo naprawdę warto użyć go jako dodatek, sama widziałaś na tych zdjęciach jak fajnie wyglądają wiązanki z fioletowym. No a z niebieskiego to dużego wyboru nie masz, hortensja i irysy z naturalnych albo farbowane >:( lub sztuczne  >:( >:(

zwierzatko_mojej_mamy

malybob i tak nie wezmiesz fioletu ;D tak mi sie cos zdaje :D Ty chcesz mglisto - srebrzysto :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malybob

Zwierzątko, coraz bardziej Cię lubię! :)
PS. hortensja jest fajna..

zwierzatko_mojej_mamy

malybob a ja rowniez - wiesz, bo to jest niezle wyzwanie, na necie jest troche takich z blekitem, ale sa obrzydliwie sztuczne - fajnie by bylo, gdyby sie udaly znalezc w tak nietypowym kolorze cos fajnego, niewoskowego, lekkiego, z narnii :D a ja lubie wyzwania :D

www.annawilk.pl

malybob

Ach, Narnia..
Dobra, to moja wzorcowa stylizacja ślubna:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malybob

I zobaczcie- blondynka, z diademem ;) i w tonacji biało-błękitnej..

malybob

Gdybym tylko taką bryką do ślubu mogła pojechać  :D

ale nic z tego. N. marzy o jeepie..wojskowym..  :o

zwierzatko_mojej_mamy

no to tak :

gdyby z tego wyjac wstazke i gdyby ta roza byla troszeczke bardziej naturalna ;)

gdyby z tego wziasc ksztalt, kwiaty bez koloru i krysztalki :

gdyby z tego wziasc wstazke (troche za duzo sie wydaje to + krysztalki, ale trzeba by bylo na zywo zobaczyc):

z tego wziasc kolor i na przyklad te zmrozone kulki:

www.annawilk.pl

malybob

Zwierzak, może podejmiesz się zrobienia ;) ?
Jak najbardziej idę w te klimaty! (tylko co powie Golinda na te kryształki i kulki? .. ;) )

golinda

Golinda powie: fuj! :)
ale golinda już swój ślub miała i nic jej do cudzych wiechci (tak się chyba odmienia ;) )

malybob

tak myślałam..
:D
Wklejam jeszcze jeden bukiet, który mnie się podoba z kształtu -gdyby to zielone było niebieskie..)

malybob

I jeszcze coś takiego znalazłam :

oczywiście + niebieski akcent  :P

mika

tego zielonego nie ma w niebieskim odcieniu bo to jest santini odmiana chryzantem

mayagaramond

Bukiet z krysztalkami bedzie piekny!
Ale tych sopli na glowie nie bedziesz miala? ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

zwierzatko_mojej_mamy

to niezly pomysl jest - jesli tylko da sie zafarbowac te kwiatki - kupuj i farbuj ;)

zrobiolam Ci wizualke

www.annawilk.pl