wybieram suknię, pomóżcie :)

Zaczęty przez iza18, 13 Mar 2008, 21:50:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iza18

Dziękuję bardzo za rady, przemyślę jeszcze nr 1 od Kffiatka, a jeśli chodzi o serduszko to na zdjęciu nie widać ale strasznie odstaje przy biuście. Rękawiczki i inne dodatki na zdjęciach były przypadkowe, pani w salonie założyła mi je dla podkreślenia ślubnej atmosfery :)  mi się najbardziej podoba sukienka którą dodałam jako pierwszą i najlepiej się w niej czułam, niestety nie było możliwości zrobienia zdjęcia :) ale biorac pod uwage wasze rady widzę, że muszę zrobić jeszcze jedną wycieczkę po salonach ;)

kffiatek

Jeśli się jeszcze upierasz przy tej pierwszej, to pójdę i zrobię ci zdjęcia, nawet nie na tajniaka- wczoraj mój tata w bezczelny sposób cykał mi fotki a pani z salonu specjalnie trzymała sukienkę, żeby lepiej wyszło ;)

Ale ja bym cię jednak wcisnęła w tego diagonala:

zuzia

mi się, z podanych tu propozycji, podbasz w tej.
Chociaż... zdecydowanie bez rękawiczek. No i jak już poszukałam bym czegoś podobnie delikatnego, ale z mniej widocznym przejściem w talii.

maroonbug

Cytat: kffiatek w 14 Mar 2008, 11:42:15
Ale ja bym cię jednak wcisnęła w tego diagonala:

oj cudna ta suknia!

iza18

Faktycznie ładna jest ta diagonala, ale musiałabym ją przymierzyć.
Jeśli chodzio o sukienkę która mam na sobie na zdjęciu powyżej to na zdjęciu lepiej wygląda niż w rzeczywistosci, jest firankowata, i wogóle ja chyba nie chcę aż tak skromnej. Wiem, że dodatkami można to zrekompensować ale to już nie to samo.  :)