co teraz fajnego czytacie? co ostatnio czytalyscie?

Zaczęty przez panikarola, 11 Mar 2008, 22:31:16

malutenka

Cytat: ddu w 25 Lis 2024, 10:17:23@malutenka a ten Złoczyńca dla nastolatek też?
spokojnie może być dla Heleny.

malutenka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Lis 2024, 00:54:52@malutenka ooo, to drugie pod choinkę już zamawiam 😍
jeszcze tego autora jest Towarzystwo ochrony kaiju, też super

zwierzatko_mojej_mamy

a to to nawet gdzieś już widziałam/slyszalam, pewnie od Ciebie 🤣
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: Justynna w 09 Gru 2024, 12:38:33Przeczytajcie "Mężczyznę imieniem Ove". Wspaniała książka!

Ja widzialam ten szwedzki film. Cudowny był!!!
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

Ja widziałam amerykański i też super.

malutenka

Ja przeczytałam za dużo w za krótkim czasie i teraz mam rozgrzebane 3 książki jednocześnie.
Za to nowy Wiedźmin spoko, chciałam się dobrze bawić i to dostałam. Bardzo mnie dziwi ten śmieszny dramat że ludzie czekali na kij wie co, przecież Sapkowski to zawsze była rozrywka.

szelma

Ja teraz na audiobooku mam Dożywocie Marty Kisiel - jakie to fajne :D Uwielbiam Licho, które sprząta i uwielbia prać :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

jestynka

Cytat: szelma w 10 Gru 2024, 09:48:05Ja teraz na audiobooku mam Dożywocie Marty Kisiel - jakie to fajne :D Uwielbiam Licho, które sprząta i uwielbia prać :D

Brzmi fajnie :)

malutenka

Cytat: szelma w 10 Gru 2024, 09:48:05Ja teraz na audiobooku mam Dożywocie Marty Kisiel - jakie to fajne :D Uwielbiam Licho, które sprząta i uwielbia prać :D
kocham te książki :D Licho jest cudowne, alleluja!
Ja odpalam audiobook Dożywocia ilekroć potrzebuję poprawy nastroju.

Justynna

A ja mam Licho w domu, ale nie czytaliśmy jeszcze. Dzisiaj poszukam tej książki :)

malutenka

Z tych książek o Lichu mam Licho i anioł z kamienia, już się nie mogę doczekać aż Leon będzie na tyle duży żeby mu czytać  :kocham: w ogóle uważam że Marta Kisiel jest dobrem narodowym.

szelma

Przydałoby mi się Licho w domu :D Panicz Szczęsny też jest świetny :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

malutenka

Ja jestem Lichem w swoim domu  :rotfl:
Oni wszyscy są wspaniali i Kondziu na nich nie zasługuje!

ddu

Cytat: Justynna w 09 Gru 2024, 12:38:33Przeczytajcie "Mężczyznę imieniem Ove". Wspaniała książka!

też czytałam
podobała mi się, ale nie aż tak , że "wspaniała" l=;)

ddu

Cytat: malutenka w 10 Gru 2024, 09:17:14Ja przeczytałam za dużo w za krótkim czasie i teraz mam rozgrzebane 3 książki jednocześnie.
Za to nowy Wiedźmin spoko, chciałam się dobrze bawić i to dostałam. Bardzo mnie dziwi ten śmieszny dramat że ludzie czekali na kij wie co, przecież Sapkowski to zawsze była rozrywka.

mnie się świetnie czytało i tak mi smutno, że już przeczytałam :(

Angie

Justynna

Cytat: szelma w 10 Gru 2024, 13:18:38Przydałoby mi się Licho w domu :D Panicz Szczęsny też jest świetny :D
znalazłam! Mam "Małe Licho i tajemnica Niebożątka".

Justynna

Cytat: malutenka w 10 Gru 2024, 12:42:45Z tych książek o Lichu mam Licho i anioł z kamienia, już się nie mogę doczekać aż Leon będzie na tyle duży żeby mu czytać  :kocham: w ogóle uważam że Marta Kisiel jest dobrem narodowym.
ja uwielbiam książki dla dzieci. Z Jaśkiem czytamy adwentowe, obecnie "Prezent dla Cebulki", a od Michała wzięłam sobie "Szklane dzieci" 😁

malutenka

Cytat: Justynna w 10 Gru 2024, 19:38:00znalazłam! Mam "Małe Licho i tajemnica Niebożątka".
ja mam Licho i anioł z kamienia. Ale koniecznie Ty sobie nadrob Dożywocie bo wtedy się wspaniale składa w całość dla dzieci i dorosłych

Justynna

Cytat: malutenka w 10 Gru 2024, 20:09:33ja mam Licho i anioł z kamienia. Ale koniecznie Ty sobie nadrob Dożywocie bo wtedy się wspaniale składa w całość dla dzieci i dorosłych
tak zrobię. Dzięki!

callja

Lodówka stereo u Tereski T. zrobiła mi kiedyś taaaaaki dzień!!
Łzy ciurkiem mi ze śmiechu leciały.
I jeszcze czytane przez Kaczmarczyk = Zośkę ze "Znachora"  :kocham:  :kocham:  :kocham:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

magdalinska

Ja koncze Schroniska,mam jeszcze sterte innych, chyba do konca L4 nie zdążę ich przeczytać  :D