co teraz fajnego czytacie? co ostatnio czytalyscie?

Zaczęty przez panikarola, 11 Mar 2008, 22:31:16

szelma

Ósme życie Nino Haratischwili - świetna saga o gruzińskiej rodzinie z historią w tle. Właśnie skończyłam pierwszy tom i kupiłam już drugi.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

Cytat: szelma w 04 Sty 2017, 13:23:38
Ósme życie Nino Haratischwili - świetna saga o gruzińskiej rodzinie z historią w tle. Właśnie skończyłam pierwszy tom i kupiłam już drugi.

jak mnie ta książka zmęczyła, wkurzyła i znużyła
nic mnie tam nie porwało, żaden bohater do siebie nie przywiązał, żaden wątek nie zauroczył, nie zostawiła nic w środku. do połowy liczyłam, że jednak coś zaiskrzy. nic. nie przeczytam drugiego tomu.

Montefiore postawił poprzeczkę zdecydowanie za wysoko.

szelma

O, a mnie urzekła. Ale ja lubię wszelakie sagi, zwłaszcza z historią w tle. Ogólnie lubię sagi :D

golinda

Cytat: szelma w 04 Sty 2017, 13:35:19
O, a mnie urzekła. Ale ja lubię wszelakie sagi, zwłaszcza z historią w tle. Ogólnie lubię sagi :D

A czytałaś te książki?
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/3867230/saszenka
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/3778192/serafima-pewnej-zimowej-nocy

Śmiem sądzić, że spodobają Ci się :)

szelma

golinda, nie, nie czytałam. Masz może ebooki?

Angie

właśnie jestem w trakcie czytania saszeńki, podoba mi się.

dragonfly

O, rzućcie jakimiś fajnymi ebookami, please! mikiej@mac.com

malutenka

wrobelek0403

Tym bym piknie prosila :D godiva2@wp.pl

Zmeczylam te lampiony, kompletnie to sie kupy nie trzymalo :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Oczywiście, laski, już wam przesyłam maila, którego posłałam do Szelmy.

Miłego czytania!

golinda

Godiva, hahaha, pasujesz mi na taką co z gołym biustem na koniu pomyka :D

malutenka

elve

A możecie jeszcze do mnie przeforwardować?
po miesiącu z Księgami Jakubowymi w formacie papierowym, mam chwilowo dość papieru

wrobelek0403

Cytat: golinda w 05 Sty 2017, 09:11:08
Godiva, hahaha, pasujesz mi na taką co z gołym biustem na koniu pomyka :D

lol lol To mail załozony jeszcze w liceum, człowiek był młody i romantyczny lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

elve, i jak Księgi??? Ja byłam bardzo napalona na te ksiązke, ale nie daje rady.

golinda, dzieki :beer:

elve

Cytat: wrobelek0403 w 05 Sty 2017, 10:32:16elve, i jak Księgi??? Ja byłam bardzo napalona na te ksiązke, ale nie daje rady.
podobają mi się, ale szło powoli, szczególnie że dość nieporęczna, do pociągu nie zabiorę, do torebki nie wrzucę, a czasu ostatnio na czytanie malo

wrobelek0403

elve

golinda

nie ma sensu czytać książek, tylko dlatego że się zaczęło i wypadałoby skończyć
ja porzucam zwykle takie kawałki, chyba że mam nadzieję na jakieś wow - zwykle się rozczarowuję

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 05 Sty 2017, 10:32:16
elve, i jak Księgi??? Ja byłam bardzo napalona na te ksiązke, ale nie daje rady.

golinda, dzieki :beer:
Ja też. Robię któres podejscie z kolei. Ebooka dostalam za friko w jakiejs promocji publio. Nie zaskakuje mi ta ksiazka.

wrobelek0403

mika

A ja też mogę prosić o wszystko co przesylacie? Czeka mnie trochę czasu w pozycji leżącej więc będę miała więcej czasu na czytanie.