co teraz fajnego czytacie? co ostatnio czytalyscie?

Zaczęty przez panikarola, 11 Mar 2008, 22:31:16

malutenka

magoo

jo_miekka

Ja z polskich mam na oku "Drwala" Michała Witkowskiego i nowy kryminał Zygmunta Miłoszewskiego "Ziarno prawdy".

jo_miekka

Witkowski - to kryminał, ale znając jego może by dość hmmm... specyficzny? Przeczytaj jakiś opis "Lubiewa".
Miłoszewski - jak nie czytam kryminałów, to tego pana baaardzo lubię.

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

martullek

a ja czytam "Służące" Kathryn Stockett. zapisałam się do biblioteki koło domu, zapisuję się na książkę przez internet i dostaję maila, jak mam odebrać. bosko :D

Angie

martullek

www.ursynoteka.pl mając kartę możesz zamawiać książki z każdej ursynowskiej biblioteki

po prawej masz listę, pójdź do najbliższej, wyrób kartę i możesz zamawiać :D mają dużo nowości i starości też ;) , w zależności od biblioteki różnie się czeka.

salsa

Martulek kupiłam sobie tą książkę - ale czeka na wiecej czasu wolnego :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

sonja

Tę książkę mam następną w kolejce :) Teraz kończę kryminał Игра на чужом поле Aleksandry Marininy (jeśli ktoś chce poćwiczyć rosyjski mogę pożyczyć. A potem będzie Cmentarz w Pradze.

Angie

Ja czytam uciekinierkę z San Benito :) Stron 800 :D

wrobelek0403

ja ostatnio czytałam "wezmisz czarno kure" z serii o jakubie wędrowyczu Pilipiuka :D zajebiste lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Anupka

Przeczytacie? http://www.tvn24.pl/-1,1725063,0,1,zawsze-bylam-sama-_-emocjonalnie--psychicznie,wiadomosc.html
Ja w sumie nie lubię czytać biografii, ale to takie swojskie ploty, może się skuszę ;)
Swoją drogą szkoda trochę kobiety... generalnie czytając artykuł odniosłam wrażenie, że oni się rozwodzą ;D
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

wrobelek0403

Anupka ja chyba nie. wyglada mi to na zale baby, która cały zycie godziła sie na bycie zona swojego meza, a teraz ma mu to za zle. :/
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

Ja zaczęłam "Afery i skandale drugiej Rzeczypospolitej"
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

jusia

Cytat: golinda w 20 Lis 2011, 17:10:26
kto nie wie co przeczytać zimową porą polecam LÓD Dukaja - ja też zamierzam wreszcie skończyć ;)
książka trudna i wymagająca skupienia, ale naprawdę wymiata!
no i... ma ponad 600 stron...
ja tez mam takie postanowienie na ten zimowy sezon ;) utknelam na polowie poprzedniej zimy ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mobka

A ja mam wyrzuty, jak czytam ten watek. Chyba musze zlozyc mocne postanowienie poprawy. Utknelam z rok temu na Szelmostwach niegrzecznej dziewczynki. Gdzies w okolicach 30stony... chyba mne nie wciagnelo ;)

margareta

Mnie jak nie wciągnie do 33 strony (tam stawiają pieczątkę w bibliotece), to dalej nie czytam.

wrobelek0403

tez wychodze z założenia, ze czytam dla przyjemnosci - nie podoba mi sie, to odkładam :)

ostatnio odłozyłam Czarodziejska Góre i juz raczej nie wroce do niej :D

inkageo

Imagine there is no hate

OlaFasola

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lis 2011, 10:02:06ostatnio odłozyłam Czarodziejska Góre i juz raczej nie wroce do niej Cheesy
Ja przebrnęłam z bólem, ale byliśmy na wakacjach i nic innego już do czytania nie miałam :D

wrobelek0403

malutenka

Przyszła mi paczka z książkami Stefana Dardy z dedykacją, przez weekend mnie nie ma  :dreaming:

magdarynka

U mnie Krajewski, wszystko co oferuje moja biblioteka.