fajny film&serial ostatnio widziałyście? ze staroci, nie granych obecnie nigdzie

Zaczęty przez nionczka, 11 Mar 2008, 20:36:34

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

i jak Jen miala okres lol lol lol no i KOCHAM Richmonda :D  :blush: hihihihi
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti noo - zajebiste miala wlosy i glos lol lol richmond jest cool, tylko tak rzadko wychodzi lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tachogti

jakby czesciej wychodzil to bym z zachwyconego omdlenia nie wstawala lol lol lol

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

och Richmond lol
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti ale wiesz, ze on na zywca nie wyglada inaczej ? :D

Dodany tekst: 08 Lut 2010, 18:58:38

a tutaj calkiem jak nozycoreki ;D

www.annawilk.pl

tachogti

Taa cos w tym jest jak syn Ozziego Osbourna i Edwarda Nozycorekiego lol lol lol co za koles ;D

wrobelek0403

Cytat: tachogti w 08 Lut 2010, 11:28:30IT Crowd!!!! Zabija mnie ten serial i bawi do lez!

dostałam to od kolezanki, zanim jeszcze pojawiło sie na CC lol lol lol boskie lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

Ja lubię Noela za Nevermind the Buzzcocks - jest mocno cute (choć samą mnie dziwi, że tak uważam, bo nie mój typ zupełnie :D).

A co do starych seriali to oglądamy teraz "Yes Minister" - boskie, jednak świat polityki nigdy się nie zmienia :D. Oprócz tego oglądamy starego Holmesa z Brettem (jeszcze połowa wszystkich odcinków nam zostala), a D. ogląda Lewisa. Czeka na nas Dom, który D. dostał pod choinkę :).

sonja

Pisałam na plotach, ale nikt się nie zainteresował ;) My aktualnie oglądamy The Big Bang Theory i serdecznie polecam :) Troszkę w stylu przyjaciół, jak dla mnie bardzo zabawny :)

szelma

U nas leci w TV akurat i ja bym oglądała, ale D. się nie podoba :(. A ja lubię seriale o nerdach ;).

tachogti

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa odkrylam wlasnie Californicatioooon  :dreaming: :dreaming: :dreaming: :dreaming: :dreaming: aaaa  :aaaa: :aaaa: :aaaa: :aaaa:

sonja

tachogti to tak jak my! Jesteśmy po pierwszym całym sezonie i pierwszym odcinku drugiego  :dreaming: :beer: :beer:

tachogti

sonja :beer: :beer: :beer: :beer: my wczoraj pierwszy z drugiego :D hasla tam sa przednie ;) i non stop odpalanie fajki przez Hanka genialne  :dance:

szelma

Hank jest mocno cute, acz zabilabym go po 24h na pewno :D.

magoo

my jestesmy w polowie 3 sezonu i tez kocham teksty z tego filmu :D

siog

Cytat: szelma w 22 Lut 2010, 13:21:44
Ja lubię Noela za Nevermind the Buzzcocks - jest mocno cute (choć samą mnie dziwi, że tak uważam, bo nie mój typ zupełnie :D).

uwielbiam! ciagle z mezem padamy ze smiechu przy tym.

zapomnialam napisac ze moja miloscia z seriali ostatnich lat jest "Wallander" z Kenneth Branagh. nie wiem czy byl w Pl? Zwierzak kochala by go tez i Jo_miekka:)

http://www.imdb.com/title/tt1178618/

szelma

Cytat: siog w 27 Lut 2010, 16:54:02"Wallander" z Kenneth Branagh

O, tak, tak, też oglądamy :). Tylko mi tak Wallandera szkoda :(. I w książkach, i w serialu... A widziałaś ten szwedzki? Jest zupełnie inny niż ten z Kennethem. I mniej trzyma się książek (choć Mankell pisze scenariusze do niego).

zwierzatko_mojej_mamy

siog no puszczaja na czyms, bo widzialam w spisie tresci wielokrotnie, ale nigdy nie wlaczylam, stad nawet nie wiem, ze tam branagh, ktorego kocham za wszystko, takze za rudosc ;D  bede musiala sprawdzic zatem :D

www.annawilk.pl

siog

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Lut 2010, 17:04:04
siog no puszczaja na czyms, bo widzialam w spisie tresci wielokrotnie, ale nigdy nie wlaczylam, stad nawet nie wiem, ze tam branagh, ktorego kocham za wszystko, takze za rudosc ;D  bede musiala sprawdzic zatem :D

zwierzu mowie cie ze kochac bedziesz ten serial. w sumie mini bo kilka serii tylko. sa dwa, szwedzki i bryt z Branagh. ogladalam dwa i bez zastanowienia z Branagh jest tys razy lepszy. on stworzyl niesamowity charakter i rola jego jest boska

Dodany tekst: 27 Lut 2010, 17:09:02

Cytat: szelma w 27 Lut 2010, 16:57:35
O, tak, tak, też oglądamy :). Tylko mi tak Wallandera szkoda :(. I w książkach, i w serialu... A widziałaś ten szwedzki? Jest zupełnie inny niż ten z Kennethem. I mniej trzyma się książek (choć Mankell pisze scenariusze do niego).

ale koniec jest super. Wallander w koncu szczesliwy:)

zwierzatko_mojej_mamy

dobrze prosze pani ;D obiecuje ;D a ostatnio na canal+ natknelam si ena nowego poirota z 2008 i juz starsznie przekombinowali ze scenariuszem, co mnie poirytowalo  ;D "Appointment with Death" :D

www.annawilk.pl

magoo

Cytat: siog w 27 Lut 2010, 16:54:02
uwielbiam! ciagle z mezem padamy ze smiechu przy tym.

zapomnialam napisac ze moja miloscia z seriali ostatnich lat jest "Wallander" z Kenneth Branagh. nie wiem czy byl w Pl? Zwierzak kochala by go tez i Jo_miekka:)

http://www.imdb.com/title/tt1178618/

ooooo ja kocham Branagh  :dreaming: musze wyczaic tan serial
siog  :beer: za info

tachogti

"Wallandery" anglojezyczne przerobilam, natomiast szwedzkich nie dalam rady, sa jakby nudniejsze, no i bariera jezykowa wykancza, bo polskie napisy sa dramatyczne  :padam: i ksiazki lubie najbardziej chyba ;D

szelma

Mnie szwedzkie Wallandery jakos bardziej przerazaja i przygnebiaja. Nie wiem dlaczego, ale po prostu budza we mnie niepokoj i sie boje - a ja nie lubie sie bac ;). Dlatego swiadomie ogladam tylko te z Kennethem ;).

jo_miekka

siog dzięki za polecenie. Ja jestem słabo serialowa, ale skoro Ty polecasz, to why not? :)

siog

Cytat: jo_miekka w 28 Lut 2010, 22:08:45
siog dzięki za polecenie. Ja jestem słabo serialowo, ale skoro Ty polecasz, to why not? :)

to tylko kilka odcinkow a Branagh jest boski!

siog

teraz mam znowu faze na "Law & Order". jestem nawet w fanklubie tego serialu  :blush: