sukienka dla sputnika

Zaczęty przez sputnik_sweetheart, 09 Mar 2008, 13:20:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

martullek

Cytat: elizapj w 11 Mar 2008, 17:41:37

ja przymierzalam model, kt wg motamot nazywa sie hungria, choc w sklepie nie pytalam i nie wspomniano nazwy. nie moge tez znalezc lepszego zdjecia na stronie novia d'art, ani w kol 2007 ani 2008, wiec nie wiem czy to bylo cos starszego, czy znowu jest jakies internetowe zamieszanie nazw/firm...
polewam za nowy salon:) kt pojdzie na moj blog
elizapj, z Twojego wpisu wnioskuję, że nie mierzyłaś jej w Polsce... pamiętasz może jaką miała cenę??? przeliczę sobie ;) hungria jest na liście moich typów do mierzenia.

elizapj

Cytat: martullek w 11 Mar 2008, 18:56:29
elizapj, z Twojego wpisu wnioskuję, że nie mierzyłaś jej w Polsce... pamiętasz może jaką miała cenę??? przeliczę sobie ;) hungria jest na liście moich typów do mierzenia.
2700 usd, co przy dzisiejszym przeliczniku 6,243.05 PLN, pewnie bylaby ze znizka...bo z mojego doswiaczenia, w stanach zawsze daja jakies 10% znizki na zachete kupna...choc przy tej konkretnej nie zaoferowano
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kathrines

Może coś takiego:

sputnik_sweetheart

Jak dla mnie jednak trochę za odważne,może nawet nie o odwagę chodzi bo tego mi nie brak ;) ale za krótkie. Ja optuję za czymś za kolano, połowa łydki

sputnik_sweetheart

kathrines

To może cos na miarę tych:

mayagaramond

Kathrines juz wkleila Sofie, ale to inne zdjecie, druga to Bop, tez Cymbeline.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

vobi