budowa rozpoczeta

Zaczęty przez marax, 08 Mar 2008, 20:45:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

Cytat: maraxela w 12 Cze 2008, 12:08:05
mika ale nie rozumiem jakby to mialo wygaldac

no takie podwójne L połączone ze sobą, nie narysuje Ci teraz bo jestem w pracy i nie mam programu graficznego niestety

marax

zlew moze byc pod oknem bo tam jest odplyw tez poprowadzony

marax

juz roumeim ale co nie usuwac scianki po prawej ?? w sumie jak pomysle o jej burzeniu to mi sie odechciewa

mika

chodzi mi o coś takiego tylko oczywiście dopasowane do Twojego projektu jeżeli chodzi o meble i wymiarów kuchni

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela daj pani wymiary kuchni ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jusia

mika sama sobie coś takiego zrobilas? gdzie mozna sobie taki projekt stworzyc, bo i ja bym sie chetnie pobawila
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mika

ja to zrobiłam w pro 100 ale mam tylko demo programu i tam jest duuuuuuuuuużo dłubania bo np. nei było akurat takiego koloru mebli o jaki mi chodziło, dość fajny program do mebli kuchennych jest na stronie ikei

marax

na stronie ikea jest taki program z ich meblami-nie ma za duzego wyboru frontow no ale wymiary szafek sa standardowe wiec mozna sie bawic

jusia

dzieki dziewczyny, to sie moze pobawie ;)  :drunk:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mika

Marax jest absolutnie bosko!!!! zyskujesz dwa cornery i masz dużo miejsca na poruszanie się po kuchni, długi blat roboczy, super projekt... jak ty wklejasz te projekty że one takie nie wyraźne??? nie lepiej zrobić printscreen i wkleić do painta, będzie lepiej widać
jaki kolor frontów chcesz??? ten bambus???

marax

hahaha ja to robie po chlopsku-fotografuje monitor buahahahaha a ze monitor ma takie jakies paski niewidoczne dla oczu a widoczne dla aparatu stad jest niewyraznie :):) co to znaczy printscrin?? a koloru tam nie ma zadnego -to tylko projekt taki ustawienia.ikea az takiego wyboru nie ma frontow

mika

Marax na górze klawiatury masz taki klawisz PRintScrn jak masz otwarty projekt to naciśnij go, potem otwórz painta i zrób wklej i zapisz jako plik.jpg i taki wklejaj :D

marax

hahahaa jaki szok rzeczywiscie mam taki przycisk-nowka nie smigany:)

mika

Cytat: maraxela w 12 Cze 2008, 13:32:11
hahahaa jaki szok rzeczywiscie mam taki przycisk-nowka nie smigany:)

lol lol lol lol lol oplułam swoją klawiature herbatą polewam  :drunk:

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela - a zamiast tej lewej sciany litej to mozesz sobie zrobic tylko taka na glebokosc mebli dolnych i w niej na przyklad polki podswietlone ;) widzialam takie cos na zywo i pieknie wygladalo ;)

www.annawilk.pl

mika

oooooooo tak zwierzak ma racje!!!! szczególnie jeśli będziesz miała jasne meble i ciemne ściany to poświetlone półki będą się ekstra komponować

marax

ale ja nie chce zeby mi zlew bylo widac i dlatego upieram sie na wysoka szafke i rozsuwane drzwi

mika

Marax ale jak tam będzie ta ścianka na głębokość szafek dolnych to zlewu nie bądzie widać

mika

no widzisz jak pięknie!!!

marax

ja nie umie utrzymac idealnego porzadku w zlewie jestem za leniwa i myje garnki jak mi przyjdzie wena tworcza troche widac-ale ze sciana tez widac.A jak dam scianke http://picasaweb.google.pl/maraxela/Scienka?authkey=mF50HZxtmfg
to juz nie bedzie drzwi przeswonych

mika

Marax ale nam chodziło nie o wysokość tej ścianki tylko o jej głębokość!!! żeby ona była do sufitu tylko płytsza tzn. jak patrzysz na nią z przodu to ona jest węższa, tak wąska jak szafki

zwierzatko_mojej_mamy

tak jest - zeby nie wystawala poza blat, tylko jakby byla zakonczeniem mebli - gosc mi pokazywal swoja realizacje takiej scianki - grubsza, z regipsu, z grubymi polkami z regipsu/ druga pokazywal z pieknego grubego drewna i na kazdej polce podwietlenie - i jakies tam staly pojedyncze slonie, 2 ksiazki, tak jak u aja w sypialni - czyli tylko w sensie ozdobnym te polki - przyciaga to wzrok i nikt Ci nie popatrzy do zlewu ;)

www.annawilk.pl