budowa rozpoczeta

Zaczęty przez marax, 08 Mar 2008, 20:45:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Jesli nr 12 to garderoba to nie wiem dlaczego nie jest przy sypialni...Jesli powiekszysz to wtedy dalabym garderobe do duzej sypialni, ale nie wiem co zrobic z pokojem nr 12...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Chermelle

ja sie nie znam  :P
ale garderobe zostaw jak jest

moze da sie polaczyc 13 z 14 ???

mayagaramond

Cytat: Chermelle w 08 Maj 2008, 19:35:01

wlasnie i tam zrobic sypialnie z wejsciem do garderoby.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

sonatina

A może połączyć sypialnie nr 13 z 14 i zrobić wejście z tej jednej dużej sypialni do garderoby czyli do pomoeszczenia nr 12. wydaje mi się ,że wygodniej dostać się np. rano do garderoby  bezposrednio z sypialni niż przebijać się jeszcze przez korytarz. Choc to w sumie zależy co zamierzasz w garderobie trzymać?? Bo jeżeli takie rzeczy jak ręczniki, posciel , koce itp - to raczej nie ma znaczenia, a jeżeli ciuchy to wg mnie ma i to duze.

Chermelle

Cytat: mayagaramond w 08 Maj 2008, 19:37:44
Cytat: Chermelle w 08 Maj 2008, 19:35:01

wlasnie i tam zrobic sypialnie z wejsciem do garderoby.

o tak właśnie  :D

Kasia

no własnie
sonatina dobrze prawi

zobacz:

Chermelle

marax jak szalejesz to na calego - wlasciwie po co ci ta sciana do lazienki - wywal  jupi  :P jupi  :P

foszek

Maraxela, ja bym chyba polaczyla 16 + 17, i tam wygospodarowala garderobe.
Sypialnie nie musi byc wielka, ja to juz przerabialam, pozniej wynioslam sie do mniejszego pokoju spac.

zwierzatko_mojej_mamy

MARAX - foszek mowi, ze mam dla Ciebie rozwiazanie problemu TV - u miki wkleilam na watku mieszkaniowym - to biale ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

musze wybrac kuchnie prosze o wasze porady.Mam wstepna koncepcje projekt to pierwsze zdjecie na picassie
http://picasaweb.google.pl/maraxela/Kuchnia?authkey=vEQOi3QN6ZE
fronty chcialabym zeby byly np koloru
KSN bambus tropikalny
http://grestol.com/?p=materialy&wybor=plyty
a plytkli miedzy meblami to moze te z bambusowym wzorem
Inca Verde inserto B(wyzej jako kontynuacja Inca Verde inserto A
Inca Verde inserto A(zaraz nad meblami)
lub miedzy plytkami te inne plytki ktore zamiescilam na [picassie

mayagaramond

Cytat: maraxela w 11 Cze 2008, 16:41:16
link do tych bambusowych plytek-prosze wypowiedzcie sie
http://www.paradyz.com.pl/?s=72&a=7&lang=pl&collID=300&str=15

czy one maja rowki? Jesli tak, to bym nie wziela takich plytek. Zaszorujesz sie na smierc, szczegolnie w kuchni...

brawurka

Cytat: maraxela w 08 Mar 2008, 20:45:48
.Jako ze planow ciazowych nie mam o czyms musze sie interesowac, wiec na tapecie jest murator.

lol lol lol

marax

o kur.......... to nie pomylka dobrze pisze :)
to sa plytki takie strukturalne-ze ten bambus jest wypukly-nei ma rowkow ale sa wynioslosci

brawurka

mi sie płytki zajebiście podobają

marax

no ale wszytko razem te fronty plus te plytki?? mam jeszcze po lewej stronie w kuchni okno-tam gdzie nie ma mebli -moglabym pod tym oknem postawic prawdziwe takie bambusowe pedy co to w kwiaciarniach sprzedaja

marax

opis projektu kuchni http://picasaweb.google.pl/maraxela/Kuchnia/photo?authkey=vEQOi3QN6ZE#5210629619681587378
od prawej
1lodowka
2wysoka szafka z koszem cargo
3male kargo raki 15cm kolo zlewu na plyny itd
4zlew narozny
5zmywarka
6 cargo na maki i inne tego typu
7 kuchenka
dalej juz szafki na garnki

Monika

jak te płytki nie są gładkie to bym do kuchni tego nie brała... źle się będzie czyścić. Podobają mi się za to pierwsze płytki z picassy :D nawet bardzo.
A nie myślałaś o osobnym piekarniku, takim w wysokiej szafce? i wtedy tylko płyta?  Genialne rozwiązanie i mniej szans na poparzenia.

marax

no ciezko go gdzies umeiscic a ja i tak piekarnik uzywam od wielkiego swieta

Monika

ale te podłogowe bardzo ładne... Ale ja to się kiepsko znam, na razie to se mogę pokój pourządzać ;)

wis

Marax, ja te płytki na żywca oglądałam, macałam i nie wiem co jeszcze  lol i są ekstra :)

marax

wis gdzie je pomacalas bo ja nie widzialam ich jeszcze nigdzie .bardzo chropowate sa,nie nadaja sie do kuchnia??

Monika

co mi sie nie bardzo podoba to te wiszace szafki - wole wyzsze... ale to co kto lubi :D
btw 'bambus' sprzedawany w kwiaciarniach to nie bambus a dracena :D