budowa rozpoczeta

Zaczęty przez marax, 08 Mar 2008, 20:45:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

napisz na gg to ci powiem szczegoly 1866452

mary

nie jestem w domu, więc nawet nie podam nr gg- nie mam pamięci do takich błahostek ;) Możesz mi wysłać info na pw.

marax

dlaczego pod nickiem nie ma ikonek pw tylko mi sie to nie wyswietla ??

mary

są. Przynajmniej u mnie ;)Trzecia od lewej.

Kasia

maraxela taka komiksowa chmurka to jest PW

mary

ja wysyłam Tobie pw. Wystarczy jak odpowiesz ;)

dzidzia101

Marax a gdzie sie budujecie? Tzn jaka miejscowosc?  Bo okolice Wroclawia? Jesli nie chcesz tu to prosze na priva  :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

wyslij mi pw to ci napisze bo u mnie nie ma chmurek do pw

Kasia

Cytat: maraxela w 03 Maj 2008, 20:59:15
wyslij mi pw to ci napisze bo u mnie nie ma chmurek do pw

muszą być :)
każdy je ma

Monika

wow, maraxela ta budowa to Wam piorunem idzie! Dawno tu  nie zaglądałam, ale nie wydawało mi się że aż tak dawno, żeby z za głębokich fundamentów do całej chałupy dojść ;) tylko pozazdrościć!

marax

dzis stawiaja dach.w nocy spotkalo nas dosc nie mile wydarzenie.Zlodzieje chcieli chyba ukrasc cos bo przecieli ogrodzenie i chcieli wejsc-jako ze psy im to skutecznie wyperswadowaly,obrzucili je ceglowkami.Moja kochana roxi kuleje i ma rozbita glowe  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( co za skurwie.............................................. :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:

rilla

co za debile... eh szkoda słów... dom jeszcze nei stoi a oni już chcą kraść... człowiek się napracuje, nazbiera kasę to jeden z drugim nie uszanuje...

i szkoda piesia... dzielnie broniła...

Kasia

maraxela normalnie jak bym takiego dorwała ....  :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela przelec sie po szpitalach i sprawdz, czy nie bylo jakiegos gnoja z uderwanych posladkiem - moglabys w moim imieniu ogryzc drugi i wrzepic zastrzyk z witaminy C
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

haha roxi juz lepiej zaczyna chodzic ma 2 szwy na glowie ale zyje -jakbym dorwala skur.......... to by,m osobiscie tym pustakiem w leb im rzucila mniejsza o odpowiedzialnosc.

abkasia

uwazaj z psami bo ja znam taki przypadek ze zlodzieje otruli psy, a potem wyniesli wszystko z domu..

foszek

Ja niestety tez, pisalam dzisiaj na plotach, ze tak zalatwili wlasnie moja ciocie, podrzucili psiaka zatrute miesko.
Budwoy to lakomy kasek, zwlaszcza teraz, jak ceny mat. budowlanych sa takie wysokie

magdalinska

biedne pieski.... ale dzielnie bronily waszego dobytku :) wkurza mnie cos takiego, czlowiek haruje, cos chce miec, a przyjdzie taki jeden z drugim, jeszcze psy uszkodzi.... ehhhh.....

marax

fotki z dzisiaj-roxi sciagnela bandaz i trzyma lapke w gorze -dlalej slabo chodzi  :'( :'( :'(

mayagaramond

biedna roxy  przytul przytul przytul
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

foszek

Cytat: mayagaramond w 08 Maj 2008, 17:07:49
biedna roxy  przytul przytul przytul
przytul przytul przytul przytul przytul przytul

marax

sluchajcie wiemze to juz chyba bylo ale dalej sie zasnawiam nad tym zeby polkaczycpokoje 16 i 17 .zeby zrobic jedna duza sypialnie-szkoda tylko ze wyjdzie nierowna.Moznabybylo polaczyc po drugiej stronie i kosztem zmniejszenia garderoby,ale chyba nie chce rezygnowac z garderoby.Jak myslicie co zrobic.Ja juz gole ten dom zminilam o 180 stopni

foszek

maraxela a mozesz przypomniec wymiary tych pokoikow?
Garderoba to nr 12 ??