sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

zosia2007

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

Zamówiłam obie pary i jeszcze gdzie indziej do latania takie (dla mnie ważne że skóra)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

errata

Cytat: konwalia w 06 Lip 2017, 12:58:27
Zamówiłam obie pary i jeszcze gdzie indziej do latania takie (dla mnie ważne że skóra)

a te gdzie? Właśnie takich szukam

konwalia

callja

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Zwierzu ja mierzyłam tą rozszerzaną, materiał ma bardzo gruby i ładny, wygląda porządnie, ale przez tą sztywność grubego materiału jest męcząca ;)

Zdjęcie w 34, za mała była, chyba nawet się nie zapięłam w niej.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, no ładna, może się przejdę i sprawdzę

www.annawilk.pl

inkageo

Wtedy była nieprzeceniona, więc uznałam, że 36 jest za duże, a teraz może by było dobre za pół ceny :D
Imagine there is no hate

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lip 2017, 22:57:53callja, a kupiłaś tę cekinową?
Negocjuję z laską, bo stawia bbbbbb dziwne warunki... Primo, muszę na nią poczekać, to jeszcze nie takie niepokojące (wraca dopiero około 15.VII.), secundo - mogę wprawdzie kieckę OBEJRZEĆ na żywo, ale - i tu tertio - nie wolno mi jej będzie ANI PRZYMIERZYĆ, ANI ZWRÓCIĆ!! Pomacać se, przyłożyć do siebie, i to koniec.
Yyyyyyyyyyy??
Dziwne, nieprawdaż?? Nie rezygnuję, bo kiecka bbbbb mi się podoba, ale laska zachowuje się conajmniej dziwnie IMHO... Kiecka wystawiona od marca jeszcze się nie sprzedała :/ Może przez te dziwne fochy??

zwierzątko, obie kwieciste sukienki bardzo zwierzowe i IMHO będziesz wyglądała super :) Mi samej podobają się wielce, ale ostatnio miałam dostawę ciuchów (trzy wory!! samych kardiganów mam teraz pół szuflady we wszystkich kolorach tęczy...), i z owej dostawy kiecę w fasonie identyko jak kloszowa kwiecista miałam nawet dziś na sobie ;) Tylko zamiast kwiotków pasiasta jest ;)

Pocelowałam w jesienne, cieplejsze, no i dokupiłam sandałki na koturnie - mam beżowe, to wiem, że i czarne będą ok.

edit:
inka, ależ ładnie Ci w tej kiecce, i kiecka sama w sobie ładna!! Może jednak skusisz się na to 36 :knuje:
O ile wiem, obniżki i w stacjonarnych TS obowiązują.

zwierzatko_mojej_mamy

callja, lol lol jak to nie przymierzyć? zdurniała baba lol lol

www.annawilk.pl

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lip 2017, 23:44:44zdurniała baba
Ten teges się mi tak samo wydaje :/
P. się śmieje, że umówimy się z nią pod uczelnią, on z nią zostanie (żeby nie było, że z kiecą pod pachą zwiewam), a ja pójdę do łazienki mierzyć lustra tam na szczęście spore mamy lol przy ludziach laska mi raczej poruty nie zrobi :pray:  i może nie odważy się zacząć kiecki z rąk mi wyrywać... No kurde, nie kupię bez przymierzenia!!
Aż tak się laska boi, że nie wiem, spocona będę, nieświeża czy cuś?? Ok, rozumiem, kieca nówka nie śmigana, jeszcze z metkami, ale żeby aż takie wymagania?? Jak dotkniesz to od razu płacisz, ewentualnie obwąchać pozwolę, nic więcej!!

konwalia

Da radę? Tylko chyba zamówię rozmiar mniejszą do września

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

marax

mam być chrzesną widział może ktoś gdzieś jakąś fajną sukienkę ? a może ktoś z was ma coś odsprzedać fajnego ?

konwalia

marax

Mam ten garnitur i jakby dokupić ta mayowa bluzkę na chrzciny

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Trochę ta bluzka zabudowana przy szyi a ja wole dekolt

zwierzatko_mojej_mamy

marax, z takim garniakiem i dekoltem to wiesz :D ale jeśli chcesz kogoś podjarać, to tym bardziej bluzka koronkowa z zabudowaniem - niby jest, a ni ma ;)

www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Lip 2017, 23:22:44
marax, z takim garniakiem i dekoltem to wiesz :D ale jeśli chcesz kogoś podjarać, to tym bardziej bluzka koronkowa z zabudowaniem - niby jest, a ni ma ;)
Stara księdza ?