sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

konwalia

Monika

konwalia sukienka ładna, ale nie za poważna? choć w sumie moja siostra też ma 16 lat i też pewnie poważną będzie chciała - ale z nią to będzie problem, bo ona z kolei to duże 44 nosi :(

konwalia

Z młodą jest taki problem, że powinno być w sumie 32, ale ciężko znaleźć.
Nie za słodki ten róż?

44 to u 16latki faktycznie problem i to nie tylko ubraniowy, a zdrowotny :(

Monika

konwalia jak dla mnie za słodki
a co do mojej siostry to i tak jest lepiej niż było - ale to bardzo ciężki temat ;)

elizapj

kolor nie slodki...bo dosc blady i zimny...mi sie kojarzy z powaznym rozem, nie babygirl:) wiec kroj i kolor wg mnie dobry!:)

tylko moze ja bym albo siostre 'opalila' troche, albo wlosy przyciemnila..
bo jest blada skora, blada suknia i blade wlosy...a i jeszcze blada szminka...

tzn tak wyglada na tym zdjeciu, moze takie oswietlenie, flash etc...
z reszta w innym makijazu moze ta bladosc tak nie dawac sie zauwazac
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Eliza ona już jest opalona. Ja to dopiero jestem wróg słońca  lol SPF 40 to standard dla mnie.
Włosy wolę jak ma ciemne, ale blond z różowym spodem, to była zachcianka którą spełniła z okazji zdania egzaminów do liceum.
Hmm, a jeśli już to jakie dodatki? No bo blade raczej nie.

elizapj

no to zeby ja przyciemnic 'inaczej' haha, moze granat lub czern.
oba wg mnie super wygladaja z bladym rozem:)

a jesli by sie dala namowic na zmiane koloru do czasu twojego slubu to podsun jej taki jak ta gosc u Leah Wood'a
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1330.45.html

ma podobny kolor sukni i wlasnie ciemny blond...

zalaczam kombinacje rozu z czranym

bladej rozowej sukni na bladej skorze i blond wlosach dahl z ciemna szminka - od razu lepiej:)

Monika

dla mnie to nie wygląda dobrze - coś jest nie tak i nie bardzo wiem co, ale mi się nie podoba :(

sonja

Prześliczna jest ta sukienka, świetnie w niej Twoja siostra wygląda ja jestem na tak:) W sam raz na wesele siostry. Sama bym chętnie taką miała:)

sonja

Uczę się:( usiłuję przynajmniej:) Myślałam, że tu już pusto swoją drogą:)

sonja

Dzięki:) Nie mogę się doczekać:)) tylko chyba sobie historię włoch jeszcze na 3 lipca przełożę, bo nie dam rady na sobotę się nauczyć.

sonja

To teraz ja współczuję:( pewnie białe noce macie w Gdańsku (w końcu do Petersburga to rzut beretem;) a tak serio to  przytul

sonja

Cytat: dodaa84 w 26 Cze 2008, 01:56:19
hmm, no to może faktycznie przełóż. masz ciężką sesję w tym roku...

W sumie 3 dni dłużej to jeszcze nie dramat:) No jak się nam ładnie temat sukienkowy rozwinął:)

Trochę się uczyć muszę niestety:( najgorsze, że promotor wyskoczył z tekstem, że moze spytać o Dostojewskiego, Sołżenicyna, Tołstoja - wszystko ok, ale z islamem to oni wiele wspólnego nie mają to raz, a ja miałam to wszystko na 2-3 roku, to dwa:(

sonja

Mam nadzieję:( chociaż on jest nieprzewidywalny, serio. No i recenzent - muszę się przygotować z Eurazjatyzmu i konfliktów etnicznych w Rosji, eh. Co tam, pomyślę o tym jutro ;)

sonja

Apopleksji dostawałam na myśl o wrześniu:)

sonja

A Scarlett to jedna z moich ulubionych bohaterek, tylko biedna strasznie nieszczęśliwa całe życie była:(

sonja

:(

sonja

To ja trzymam kciuki :)

sonja

:drunk:

sonja

Nie:) tak szczerze mówiąc mi to nigdy przez myśl nie przeszło. Ja lubię praktyczny aspekt - tłumaczenia itd, i w tym kierunku chciałabym iść:) Poza tym w Toruniu musiałabym robić na filologii polskiej tak naprawdę, bo nie ma możliwości bezpośrednio na obcej.

Chyba pójdę spać:( czego i Tobie życzę. To co zmazać to wszystko?

konwalia

A ja tu sobie śpię :) i rad nie słucham  ;D

jusia

hej, hej co to za ploty w sukienkowym watku  :hammer: :)

aja makijaz mialas przepiekny, ja bede miec sukienke na wesele w fioletach to w kwestii makijazu chetnie sie Toba zainspiruje :)
konwalia uwazam, ze suknia jest boska i odpowiednia dla 16- latki, zwiewna i skromna, no i lezy na niej jak ulał
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

konwalia

Dobra większość głosów za, jeden przeciw. Kupujemy :D

Kasia

zosia2007