sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

mayagaramond

inkageo szare? Granatowe? Srebrne?

Wrobelku - mi jest w tym fasonie tez niedobrze, ale przyznam też ze az tak bardzo mi sie nie podoba.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Maya ja wcale nie mam sandałków ani takich imprezowych butów. Kupuję tylko takie spokojne, klasyczne do pracy. Zabudowane i na obcasie 8-9 cm.

Więc w szafie na pewno nic nie zajdę.
Imagine there is no hate

inkageo

Doda jaki odcień czerwieni ma ta torebka? Sukienka nazywa się "czerwień makowa". Będzie do niej pasować?

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 13 Lip 2016, 19:47:13
golinda, wygladasz swietnie!

ja sie dziwnie w niej czułam:
to jest ta sama sukienka??? jak to możliwe? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Doda wielkie dzięki  :daisy:

Ja jeszcze do jutra przemyślę. Może ją kupię, bo jest na olx w niezłej cenie :)
Imagine there is no hate

inkageo

Doda ja dopiero 6 sierpnia mam ten ślub, więc głupio by mi było tak długo ją trzymać i Cię fatygować.
Może być Ci potrzebna :)
Imagine there is no hate

inkageo

Wielkie dzięki :) Kochana jesteś!

Dam znać jutro. Napisałam do dziewczyny która dała ogłoszenie na olx, bo ma zaznaczone, że cena do negocjacji :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Lip 2016, 20:24:10
to jest ta sama sukienka??? jak to możliwe? :D
'
no jest ;) i to jest 36 :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 13 Lip 2016, 21:50:55
'
no jest ;) i to jest 36 :D
ale pal licho rozmiar, dół zupełnie inaczej się układa ;) przecież nie masz opony podtrzymującej na bokach te fałdy tak, że sterczą - szczególnie, że oponę powinnać mieć w okolicach ud, żeby tak to wyszło ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, moze tak być, ze to inna tkanina, bo to zimowa kolekcja była, materiał był taki grubszy, miesisty i tak troche stał sam z siebie. Ja to mierzyłam 1,5 roku temu jesienią.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

no, to ewentualnie możliwe ;)

www.annawilk.pl

inkageo

Doda kupuję tą torebkę, okazja, nowa, a tańsza o połowę od portfela :) Dziewczyna zaproponowała 90 zł i wysyłkę na własny koszt, no to nie ma co się zastanawiać. Oby się nie rozmyśliła :) Na stronie batyckiego jest teraz w promocji za 149 zł.
Imagine there is no hate

inkageo

Ja lubię mieć ze sobą cały majdan, więc gdzie się da to targam duże torebki, no ale bez przesady, na niektóre okazje nie wypada..

Ta torebka doda trochę elegancji i wieczorowego looku, bo sukienka skromna w sumie :)
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

W ikei tak się kłóciłam z mężem, że Cię nie zauważyłam :D
Imagine there is no hate

OlaFasola

Cytat: inkageo w 13 Lip 2016, 23:28:55
W ikei tak się kłóciłam z mężem, że Cię nie zauważyłam :D
Hahaha :) dobrze się kamufluje; )

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Lip 2016, 20:24:10to jest ta sama sukienka??? jak to możliwe? :D

mamy inne figury...

zwierzatko_mojej_mamy

golinda, macie, ale jednak, jestem zdania, że materiał był inny, jak wróblowa mówi

www.annawilk.pl

damka

Inka, a buty w końcu które?

golinda

buty muszą być złote, mogłyby być też czerwone
czarne nie...

inkageo

Buty chyba te, nie ma wyjścia. Wolałabym czerwone zamszowe z zakrytym przodem, ale jak nic fajnego mi się nie trafi, to nie będę kupować na siłę.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403