sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

mayagaramond, mnie się obiektywnie też podobają, ale mnie ta długość wydłuża, mam kilka takich spódnic, najlepiej wyglądają u mnie do płaskich butów, a tu na imprezę jednak bym chciała jakiś obcas

mayagaramond

Cytat: ziuta w 05 Lip 2016, 12:52:03mayagaramond, mnie się obiektywnie też podobają, ale mnie ta długość wydłuża,

taka jest sprawiedliwosc na swiecie, wysokie wydluza, a niskie skraca lol lol

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Cytat: mayagaramond w 05 Lip 2016, 12:54:13
taka jest sprawiedliwosc na swiecie, wysokie wydluza, a niskie skraca lol lol
no żebyś wiedziała...
tu mam na sobie spódnicę dokładnie takiej długości, jak wersja long z fanfaronady, 70 cm
i co lepsze? tak czy jednak te 14 cm mniej i przed kolano?

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

Dluzsza!! Mnie sie bardzo podoba. Mozesz zalozyc i plaskie buty i obcasy.

callja

ziuta, szara!!

Cytat: szelma w 05 Lip 2016, 12:20:36mam szarą z fanfaronady, normalną
szlema, oooooooch :dreaming:
Tyle wspomnień!! :D

Od niedawna mam czarną, jeszcze nie zadebiutowała w świecie ;) Z pełnego koła, ale tiulu mniej lol lol
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

salsa

Ziuta, dłuższa, ta krótka do obcasów i Twojego wzrostu to będzie taka fruwajka nastoletnia a nie elegancja -Francja.... nie wiem, może się mylę,ale masz wzrost idealny do ej dłuższej

ja mam taka ciut za kolano i chyba na elegancką imprezę  tak bym wolała....
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

Cytat: ziuta w 05 Lip 2016, 12:36:59
wrobelek0403, spadaj :P ;) już się zdecydowałam na szampan, przejadły mi się szarości
ja mam jasna szarość, jeśli by ta szarość miała być ciemna to lepiej ten szampan z Mai zdjęcia :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: salsa w 05 Lip 2016, 14:11:20fruwajka nastoletnia

hahaha, tez mi sie tak kojarzy plus dzieci, matka nieletnia ;)

ziuta

aaaaaaa, kobieta czeka na potwierdzenie przelewu, a ja już NIC nie wiem...

zwierzatko_mojej_mamy

ziuta, szampan i długość se porządnie wymierz, zebyś nie była jak buka i jak majka jeżowska :)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

też jestem za szampanem. szara nie

ishka82

ziuta, jasno szara, jak chcesz uniwersalnie lub żółta, jak chcesz zaszaleć :D a długość sama nie wiem...

elve

inkageo

Sukienka aggi jest piękna. Materiał jest świetny, ładny kolor, bez połysku, nie gniecie się, gruby, ale bez przesady. Niestety XS jest na mnie za małe na samej górze nad biustem. Ładnie wygląda jak stoję wyprostowana bez ruchu. A jak się zgarbię to brzeg sukienki wbija się w ciało, tłuszcz się wylewa..ech.. Spróbuję jeszcze w domu zmierzyć z odpowiednim stanikiem i trochę niżej ją opuścić (niżej jestem węższa), no ale szanse, że będzie pasować małe :(
Imagine there is no hate

inkageo

Tutaj lekko zgarbiona i na wdechu ;)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

kurcze, szkoda :/ na tym pierwszym zdjeciu super.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Może ja przesadziłam trochę z tym garbieniem się, wysunęłam ramiona do przodu :D W domu na spokojnie ocenię. Stresowałam się w biurze, bo cały czas kroki na korytarzu było słychać :D Mina klienta by była bezcenna ;)

No ale na 90% ona jest za mała i nie ma sensu się męczyć. A S by była za luźna w pasie i pewnie by się nie trzymała. Zresztą nie ma dostępnych S, więc nie ma nad czym myśleć.
Imagine there is no hate

golinda

ale już na pierwszym zdjęciu widać na górze, że ciasna, nie powinna się w ogóle wpijać

goga

Nie da się na górze troszkę poszerzyć? Bo faktycznie kiecka super
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

inkageo

Na moje oko to nie za bardzo, nie wymacałam zapasu materiału.
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Ano właśnie o tym wpijaniu i wylewaniu pisałam kilka dni temu na plotach przy okazji innej kiecki ;) to bardzo wymagająca góra i nawet wiele szczupłych osób będzie w tym kiepsko wyglądać przyjmując naturalną postawę a nie na sztywno z uniesionym ramieniem
Super wygląda na 1 zdjęciu