sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

inkageo

Salsa wielkie dzięki, to ja się w razie czego odezwę :)

Na razie poczekam na tą czerwoną, zobaczymy czy rozmiar będzie ok :)
Imagine there is no hate

salsa

Jak będzie  ok i będziesz chciała to mogę podskoczyc ma blisko
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

który kolor spódnicy dla mnie do czarnego topu?
nie umiem się zdecydować...  :crazy:

szelma

Ja mam taką szarą i często noszę do czarnej góry.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

no na pewno nie różowy :D żółty też mnie mało przekonuje
ja bym brała ten pudrowy chyba, chociaż szary też ładny
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

szary lub pudrowy. Zółta to do szarej góry imo.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

ziuta, ja mam szarą i czarna góra fajnie pasuje

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

dzięki! szara to był mój pierwszy typ, potem pomyślałam, że w końcu to impreza, lato, wakacje, to może zaszaleję z kolorem, ale widzę, że kolory nie znajdują poparcia ;)
niestety fanfaronada ma termin realizacji 14 dni, a ja nie mam tyle czasu, napisałam do nich czy dadzą radę na 16 lipca, ale póki co nikt nie odpowiada :/

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

aaaaa, z fanfaronady się odezwali i pytają, jaki kolor chcę, a ja dalej nie wiem...
maya, ten kolor się nazywa szampan, trochę się boję, że będę w nim wyglądać blado, waham się właśnie między nim a szarym....

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 05 Lip 2016, 11:50:56trochę się boję, że będę w nim wyglądać blado,
a w szarym będziesz wyglądać wielce żywotnie? :D w porównaniu do szampana of course? :> te kolory masz na tyłku, bladość Ci robi ewentualny kolor przy buzi, a nie na tyłku, tak ja uważam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: ziuta w 05 Lip 2016, 11:50:56maya, ten kolor się nazywa szampan, trochę się boję, że będę w nim wyglądać blado

ale spodnicy nie masz przy twarzy lol

Ja tez mam szampana, ale na zdjeciu inaczej wyglada:

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

o nogi blade mi chodzi :P ale dobra, posmaruję samoopalaczem ;)
mayagaramond, to jest szampan z fanfaronady? to jest ta wersja podstawowa czy long?

ziuta

szelma, Ty masz tą szarą z fanfaronady? zwykłą czy long? masz jakieś zdjęcie w niej?

szelma

ziuta, mam szarą z fanfaronady, normalną. Zdjęcie jakieś gdzieś mam, poszukam Ci zaraz.

szelma

szelma, tu chyba jeszcze najbardziej widać:

ziuta

szelma, dzięki! :beer: po Twoim zdjęciu widzę, że też zostanę przy tej zwykłej długości
jeśli w ogóle zdążą to uszyć...

wrobelek0403

ziuta, szarą wez, jest bardziej uniwersalna :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

ziuta, moja trochę mi opada, bo mogłam wziąć mniejszą (mam spory zapas w talii) - choć z drugiej strony talia nie jest elastyczna, więc może by mi się wpijała w brzuch. Ale ogólnie jest długa. Jeśli chcesz, mogę zmierzyć, jak wrócę do domu i wysłać Ci foty.

wrobelek0403

aaa, doczytałam ze to szampan. To moze byc cos wpadającego w morelke a nie w pudrowy róz ;) bleeeeeeee

ziuta

wrobelek0403, spadaj :P ;) już się zdecydowałam na szampan, przejadły mi się szarości

mayagaramond

Cytat: ziuta w 05 Lip 2016, 12:18:18mayagaramond, to jest szampan z fanfaronady? to jest ta wersja podstawowa czy long?

z fanfaronady, ale ma tylko dwie warstwy tiulu. To chyba normalna dlugosc, tylko ja jestem od Was nizsza, wiec zaslania mi kolana.

ziuta

Cytat: szelma w 05 Lip 2016, 12:30:25Jeśli chcesz, mogę zmierzyć, jak wrócę do domu i wysłać Ci foty.
szelma, jak Ci się chce to zmierz proszę długość
ja chcę zamówić xs, ona ma pas 70 cm, więc będzie mi siedzieć wysoko w talii, ale tak właśnie chcę i te 56 cm mam wtedy parę cm nad kolanem, z kolei wersja long ma 70 cm długości i to już u mnie oznacza kolana zakryte, a chyba nie chcę...

szelma

ziuta, jasne, jak nie zapomnę, to zmierzę :) Ja mam chyba S, ale pewna nie jestem, a nie widzę tego w zamówieniu już. Ale zmierzę też szerokość.