sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

zosia2007

Skoro juz sie ujawnilam to takze prosze o rade:) Ponizej zdjecie sukienki, ktora ostanio kupilam na wesele do znajomych. Bolerko zaloze tylko do kosciola, o ile bedzie chlodniej.

Z dodatkow to planuje czarne buty (widoczne na zdjeciu) i mala czarna kopertowke. Nie wiem niestety jaki makijaz? Pls pomozcie

aja

fajnie wyglądasz szkoda tylko że powiekszyć mi sie zdjęcie nie chce! to wówczas można lepiej "oblukać"

a sukienka kosztowała eeee sporo 490 zł

inkageo

Imagine there is no hate

jusia

zosia bardzo fajna sukienka i dodatki czarne moga byc, ja bym jeszcze czarny kwiat we włosy wpieła, a co jak szalec to szalec, ale z Ciebie szczuplak :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

panikarola

jejku, jaka ty masz figure!!!!

a ja bym nie dawala czarnych dodatkow... jak proporcje sa odwrotne, tzn. do czarnego zolty to mi to pasuje, ale odwrotnie niekoniecznie. moze jakis prawie czarny fiolet ?

kwiat we wlosy super!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

gdziezby

zosiu sukienka super, a ten kotek - booooooooooooooooski! :)
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

jusia

Cytat: gdziezby w 04 Cze 2008, 20:55:39
zosiu sukienka super, a ten kotek - booooooooooooooooski! :)
jaki kotek?????a kotek ;) fajniusi ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

sonja

Aja, boska ta suknia i Ty w niej. Tamta fioletowa niech się schowa, najlepiej gdzieś głęboko w szafie innej kobiety:)

Zosiu, do tej sukienki to właśnie ten kot by świetnie pasował:) tylko to dość ruchliwa ozdoba:)

mayagaramond

Cytat: aja w 04 Cze 2008, 19:26:08
a sukienka kosztowała eeee sporo 490 zł

tak ja tez wycenilam, troche sporo jak na zachcianke (mowie o sobie ;) )

zosia - piekna!!!!!!!!! Cza ona jest zolta? Czarne buty nie, jasne, biale moze kremowe albo zlote. Czarne kopertowka moze byc. Super bylby tez zolte buty:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ze_nitka

Cytat: aja w 04 Cze 2008, 08:31:45
uwaga -
pokazuję Wam swoje kiiecki
jedną kupiłam wczoraj ale to zara więc zastanawiam się nad oddaniem bo wyglądam w niej jakbym miała 10 kg więcej a drugą kupiłam dwa miesiące temu jak nie wiedziałam że jestem w ciąży - bardzo mi się podobała ale niestety już w niej tak ładnie nie wyglądam... zmieniłam lekko kolor włosów, opalać się nie mogę więc do bladej cery wyglądał mało atrakcyjnie no i brzuch już mi wystaje wieć inaczej już się układa - zdjęcie też nie jest najlepsze bo z flashem więc jakiś taki odblask jest - w rzeczywoistości wygląda lepiej a już napewno obie wyglądają lepiej na wieszaku niż na mnie....... ]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

druga...

Druga miała moja swiadkowa na moim ślubie i weselu :D

Majeczka

Aja powiem Ci ze wygladasz przepieknie w pierwszej sukience. chcialabym tak sie prezentowac z malutkim brzuszkiem :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

golinda

zosia, czarne dodatki do żółtego pasują, ale nie przedobrz z nimi, bo będziesz wyglądała jak pszczółka Maja :)

makijaż:
oczy czarne przydymione, ciepły róż (albo najlepiej ziemia egipska), błyszczyk niekryjący np. mandarynkowy

zosia2007

Maya, mój mąż też mnie namawia na żółte buty, ale ja chyba jednak za radą panikaroli wybrałabym jednak fiolet. Dodam że jestem blondynka o dość jasnej karnacji więc doję się, że za dużo żółtego to też nie dobrze.

Sonja, kotek rzeczywiście bardzo by pasował ale to straszny drań więc chyba w domu zostanie:)

mayagaramond

Cytat: zosia2007 w 05 Cze 2008, 09:31:59
Maya, mój mąż też mnie namawia na żółte buty, ale ja chyba jednak za radą panikaroli wybrałabym jednak fiolet. Dodam że jestem blondynka o dość jasnej karnacji więc doję się, że za dużo żółtego to też nie dobrze.

Sonja, kotek rzeczywiście bardzo by pasował ale to straszny drań więc chyba w domu zostanie:)

jakbys miala tylko zolte buty to byloby OK, tylko torebke wtedy jasna np. kremowa kopertowke.

Fioletowe buty OK, ale fioletowa torebka nie bardzo, bedzie za duzy kontrast. Wtedy dalabym zolta torebke.

I minimum bizuterii zolty juz i tak przyciaga uwage wiec nie ma potrzeby dodawac bizuterii. Ladny zegare, moze pierscionek koktajlowy, wystarczy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

panikarola

racja! torebka wtedy jasna. w miedzyczasie pomyslalam, ze moze lepiej np. szare buty? a jesli czarne albo w ogole ciemne, to bardziej sandalkowale albo peep toe, zeby nie byly takie ciezkie. pomysl z zoltymi butami fajny, mi sie podoba, moglabys wtedy do tego czarna kopertowke i pierscionek ubrac. 
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

gdziezby

zosia offtop - skad sie bierze takie kotki :-))))?
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

zwierzatko_mojej_mamy

gdziezby bierz pani :D - pierwszy rudy z brzegu z allegro:

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

Cytat: gdziezby w 05 Cze 2008, 13:04:56
zosia offtop - skad sie bierze takie kotki :-))))?

od znajomej mojej mamy:) ale tylko jeden byl rudy:(

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Cze 2008, 13:13:56
gdziezby bierz pani :D - pierwszy rudy z brzegu z allegro:

ja, ja, ja chce tego kota!!!!!!!!!  :'(  :'(  :'(

zwierzatko_mojej_mamy

mayagaramond no zawiozlabym Ci osobiscie, ale moglby juz byc duzy zanim by kwarantanne przebyl ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Cze 2008, 15:01:08
mayagaramond no zawiozlabym Ci osobiscie, ale moglby juz byc duzy zanim by kwarantanne przebyl ;D

nie mozemy miec kota, bo H. ma alergie  >:D >:D Nigdy nie lubilam alergikow  ;)

eva_luna

a ja sie wczoraj napalilam na fretke. Miala taki slodki pyszczek...... Szkoda tylko ze M twardo mowi nie...

zosia2007

Cytat: eva_luna w 05 Cze 2008, 15:51:36
a ja sie wczoraj napalilam na fretke. Miala taki slodki pyszczek...... Szkoda tylko ze M twardo mowi nie...

Eva_luna ja mojego R. o tego kota męczyłam już kilka miesięcy i ciągle tylko nie i nie słyszałam. A teraz jak juz go mamy to jest jego ulubieńcem:)

eva_luna

Zosia, ja od lat walcze o psa, wogole nie chce slyszec. W sumie to rozumiem, bo jestesmy zabiegani a to ogromny obowiazek. Ale taka fretka slodka jest, do oswojenia  a nie wymaga codzinnych spacerow i jest mniej wymagajaca. Niestety maz nie przyjmuje tego do wiadomosci, uparciuch :)

zosia2007

Nie przejmuj się, jak wam się maluszek urodzi to będziesz mieć wsparcie w "męczeniu" męża o zwierzątko