sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 30 Wrz 2015, 21:11:22
no bo ona musiała ten otwór zebrać, bo za szerokie to wszystko było
a to nie mogla obciac nadmiaru od strony otworu, robiaz wiekszy dekolt? tylko sciagac? tak se tylko gdybam of course, nie jestem krawcowa
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

być może jeszcze zdąży poprawic te plecy

tiliam

Sama nie wiem. Najpierw miałam napisać, ze zdecydowanie zara lepsza, ale ten tył zapały sprawia, ze jest taka inna. Wiec jednał zapala.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

a przodow nie widzicie? :D moze trza obok postawic, zeby zobaczyc, ze zapalowa lezu idealnie i bez zmarch, a zara ma zmarch od zarabania

www.annawilk.pl

inkageo

Zwierzu przód w zarze się marszczy bo ręka podniesiona i oparta na biodrze.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 30 Wrz 2015, 21:42:32
Zwierzu przód w zarze się marszczy bo ręka podniesiona i oparta na biodrze.
moge se dac lape uciac, ze jak opusci reke to zmarchy nie znikna do tego stopnia, zeby dorownac gladkosci zapaly

dla mnie zara jest za opieta, nawet na tak idealna figure - zmarchy masz od ledwo podniesionej i opartej reki, po co miec ciuch, ktory od takich niewielkich ruchow az tak sie marszczy?

www.annawilk.pl

justynaaaa2

Zapała
Zara za długa i za opięta

niewiemjaka

Od Zapały nie lepsza, tylko od krawcowej, która ją poprawiła ;)
bo Zapala uszyła worek wiszący "na wymiar" o!

moze jakby Zara byla o 1/3 rozmiaru większa to by sie tak nie marszczyla? Jednak tyl z tym zamkiem mi sie nie podoba na foto

chociaz w obu wyglądasz extra :)

Angie

Kasia

W pierwszej chwili myślałam ze jedna kiecke wkleilas i mowię ki diabeł, na jednym zdjęciu fatalnue, na drugim super. Potem dojrzalam ze fatalnie to zapala od przodu a super zara od przodu. W zapalę mi sie ten boczny rozpierdak nie podoba, robi kiecke i twoje nogi takie mocno pospolite, w zarze znowu jest super.
Ale z tylu lepsza zapala, moze ta krawcowa zlikeidowalaby ci suwak w zarowej? Wtedy byłoby bosko :)

tiliam

O ja mam podobnie jak Kasia, nie podoba mi sie ten rozpore w sukience zapały..
Fajny zamek ma zara, ale mi o wszystko jetsem za zapala ;)

wrobelek0403

jak dla mnie zapała, teraz ładnie dopasowana z przodu, tył minimalnie sie marszczy.

zara moim zdaniem jest troche za wąska.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

Golinda, po poprawkach Zapała lepiej lezy niż ta Zarowa... moze coś się da jeszcze zrobić z dekoltem na plecach

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

golinda, bez względu na to, którą wybierzesz, będziesz wyglądała świetnie, bo obie są bardzo fajne i bardzo Ci pasują
ale jeśli mam wybierać na podstawie zdjęć, to stawiam na zapałę
1) bo lepiej leży, teraz wygląda idealnie, jeśli chodzi o dopasowanie do sylwetki, zara jednak mocno opina, dla mnie za mocno, ale mówię tylko na podstawie tego, co widzę na zdjęciach
2) bo zapała ciekawsza w kroju, niebanalna, ten tył na duży plus, zwłaszcza, gdyby udało się dekolt pogłębić
3) zara taka bardziej pracowa, codzienna, zapała bardziej "wyjściowa", a przecież nie szukamy sukienki do biura, tylko na imprezę

callja

Cytat: ziuta w 30 Wrz 2015, 23:34:39
golinda, bez względu na to, którą wybierzesz, będziesz wyglądała świetnie, bo obie są bardzo fajne i bardzo Ci pasują
ale jeśli mam wybierać na podstawie zdjęć, to stawiam na zapałę
1) bo lepiej leży, teraz wygląda idealnie, jeśli chodzi o dopasowanie do sylwetki, zara jednak mocno opina, dla mnie za mocno, ale mówię tylko na podstawie tego, co widzę na zdjęciach
2) bo zapała ciekawsza w kroju, niebanalna, ten tył na duży plus, zwłaszcza, gdyby udało się dekolt pogłębić
3) zara taka bardziej pracowa, codzienne, zapała bardziej "wyjściowa", a przecież nie szukamy sukienki do biura, tylko na imprezę
Popieram każde słowo!!
A tym samym zapałę :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

golinda

dzięki dziewczyny!

zapała pojechała znowu do krawcowej, poprosiłam o pogłębienie dekoltu z tylu i o lepsze dopasowanie w talii plus zwężenie trochę ku dołowi
mówicie, żeby rozpierdolnik z przodu usunąć?
mogę do niej zadzwonić... ja chciałam rozpierdolnik z boku nogi, a ta idiotka zrobiła z przodu - też mi się to średnio podoba chyba

ziuta

golinda, ja bym wypieprzyła ten z przodu, jeśli się da, tragedii nie ma, ale dobrze to on nie robi ;)

wrobelek0403

tez bym sie go pozbyła, jesli sie da.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

Cytat: golinda w 01 Paź 2015, 11:52:35plus zwężenie trochę ku dołowi
mówicie, żeby rozpierdolnik z przodu usunąć?
w wersji którą pokazałaś ta sukienka była za szeroka na dole, myslałam, że to przez rozpieldolnik
ale jezeli da sie to zwęzić ku dolowi zachowujac rozporek to on nie przeszkadza, chociaż jakoś wcale uroku kiecce nie dodaje.
a może powodować, że sukienka znowu bedzie się rochodzić i jej dół i twoje nogi będą wygladały ciotkowato (a przecież takie nie są!)

magdalinska

usuń rozpierdolnik, jak ja troche bardziej dopasuje to bedzie dobrze :)

zuzia

golinda,
zapała.
i jestem za usunięciem rozpierdolnika.

golinda

a rozporek  z boku nogi? (a nie z przodu?)

bo jak dam w ogóle bez to nie będę mogła tańczyć

inkageo

Dziewczyny wg mnie będzie bardzo niewygodnie bez rozporka, no i jak tańczyć? A zwężenie ku dołowi pewnie spowoduje zmarszczki na brzuchu.
Imagine there is no hate

zuzia

Kasia

Cytat: golinda w 01 Paź 2015, 12:00:33
a rozporek  z boku nogi? (a nie z przodu?)

bo jak dam w ogóle bez to nie będę mogła tańczyć
ja pisze o tym z przody, z boku nogi

golinda, tobie jest świetnie w zwężanych ku dolowi kieckach
w prostych nie widać Twoich atutow, jest pospolicie