sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

vobi

aja, specem modowym nie jestem, ale tez stawiam na te suknie z Zary :) Ta druga jest ladna, ale zbyt mocno podkresla nieco juz wystajacy brzuszek, przeciez nie bedziesz kazdemu tlumaczyc ze jestes w ciazy. A w tej z Zary imho wygladasz bajecznie :)

zosanka

moim zdaniem pierwsza jest zdecydowanie ladniejsza. I wcale nie wygladasz grubo!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

vobi

Cytat: inkageo w 04 Cze 2008, 09:31:29
Może odrobinkę skróciłabym jej ramiączka, bo z boku piersi ten ramiączkowy materiał się na boki rozchyla.

aaa, zapomnialam, wlasnie tez pomyslalam ze ramiaczka mozna by troszke skrocic

kathrines

Pierwsza zdecydowanie i jak mówi Inka coś z ramiączkami trza zrobić lub postawić na dobrze podtrzymujący stanik, bo trochę daje to efekt uciekania piersi na bok.

aja

mika tutaj wrzuciałam i jeszcze raz przepraszam Inke ale bez sensu zakładać wątek specjalnie.... http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,204.msg138539.html#msg138539

co do stanika to już próbowałam ale sama nie wiem bo wtedy to wyglądam jakbym miała komuś oko wybić cyckiem i faktycznie ten materiał po bokach się rozchodzi tzn. sprawia takie wrażenie bo jest tam marszczony ale może krawcowa pomoże

no to skoro nie jest tak źle to może pojdę w niej w tą sobotę na ślub - zapowiada się upał ale wiecie troszkę jednak czuję się nieswojo w takiej kiecce
:-[

golinda

Cytat: aja w 04 Cze 2008, 10:13:21
jednak czuję się nieswojo w takiej kiecce
:-[

no to jak czujesz się nieswojo, to jej nie zakładaj
sama suknia jest ok, ładniejsza niż ta druga, ale wg mnie pogrubia Cię niepotrzebnie
to, że się jest w ciąży, nie znaczy, że trzeba od razu robić z siebie wieloryba...

masz się przede wszystkim czuć dobrze w tym, co zakładasz, bo pewna siebie podobasz się także innym

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Ja tylko powiem, ze 1. jest zajebista (ciekawe czy jeszcze sa, zaraz polece do zary i przymierze :) )!!!!!!!!!!!!!! Druga OK, ale takich jest wiele.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

maroonbug

No wlasnie? Ja zadnego wieloryba nie widze- dziewczyna jest szczupla (ramiona, twarz) a suknia po prostu ma kolumnowy kroj...
Suknia nie musi byc obcisla, zeby nie pogrubiala...

gdziezby

Mnie się podoba ZARA! Trochę taka Stella McCartney na tegoroczne wiosnę/lato. Mniam!
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

goga

pierwsza :0

druga -taka hm... poważna ? i te świecidełka tak chyba nie bardzo.....
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

Cytat: inkageo w 04 Cze 2008, 10:43:12
Jakiego wieloryba  :o

mam porównanie dwóch sukien, ta ewidentnie dodaje kg

nionczka

Pierwsza jest absoultnie boska i Ty wygladasz w niej slicznie, zadna tam gruba. Nawet taka jakas ciazowa aura jest. Pieknie!!!

nionczka

Druga mi sie w ogole nie podoba, taka troche jak na wiejskie wesele (nie ublizajac nikomu kto mieszka i bierze slub na wsi :-))

elizapj

kobiety czesto miewaja skrzywienie ze jak cos ich nie wyszczupla tzn, ze je pogrubia;) ah kobiety:)
w pierwszej wygladasz pieknie! mysle ze nie bedac w ciazy (ergo kilo czy 2 lzejsza) mialabys do niej te same pretensje pogrubiajace - ale zupelnie nei sluszne!

tylko dlatego, ze nieznacza talii osy, nie znaczy ze dodaje kg:)!!! na serio. idz w pierszej, druga sprzedaj na ebayu. jakos mi sie z Toba w ogole nie kojarzy:( nie widzialam Cie w niej przed ciaza i byc moze taki kroj akurat BARDZO zalezy od tych kilku kg roznicy, ale jakos nie potrafie sobie Ciebie wygladajacej w niej dobrze wyobrazic, ... teraz ani za rok:(

za to Zara, i dzis i moze w 5 miesiacu:) i po dziecku:) ...no chyba ze predko wyjda z mody, czego az tak bardzo bym sie nie obawaiala:)

aja

ale się fajnie czyta - recenzje!
muszę tylko poszukac jakiegoś szala bo może być mi zimno w kościele a marynarka i tym podobne wyglądaja koszmarnie i paskudzą ją

pisałam, że dziwnie się w niej czuję ponieważ ja zawsze miałam bardzo dopasowane kiecki a tu nagle tyle jeszcze miejsca!

Cytat: mayagaramond w 04 Cze 2008, 10:45:14
ciekawe czy jeszcze sa, zaraz polece do zary i przymierze

były w dwóch kolorach - druga w bardziej pomarańczowych odcieniach i chyba z mniejszym wzorem tzn drobniejszym

jusia

aja ale ta pierwsza to pięknota, uffff...po prostu cudo, czy ja dobrze zrozumiałam, ona jest z Zary? to i ja moze sie wybiore tam na zakupy, bo tez mam wesele 09.08 wygladasz w niej bosko ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

inspiracja

bardzo bardzo bardzo podobasz mi sie w pierwszej odslonie :)
i mowi to ta, ktora ma w szafie same dopasowane rzeczy  lol

ta sukienka jest tak zwiewna i urokliwa, ze nie zastanawialabym sie ani minuty  :)

zwierzatko_mojej_mamy

zaraz pol strefy bedzie latalo w tej sukience :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jusia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Cze 2008, 15:59:06
ale tylko te zaciązone ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mika

Cytat: jusia79 w 04 Cze 2008, 16:03:19

to będzie trzeba najpierw zaciążyć żeby dostać pozwoleństwo na zakup tej kiecy ??? o cholercia!!! to nam się zwiększy przyrost naturalny zgodnie z nową kolekcją Zary lol

vobi

Cytat: mika9983 w 04 Cze 2008, 16:04:32
o cholercia!!! to nam się zwiększy przyrost naturalny zgodnie z nową kolekcją Zary lol
myslisz ze moze sie jeszcze zwiekszyc?  ;D

salsa

AJA

w pierwszej wygladasz super! bardzo mi sie podobasz. Nie wygladasz grubo, wrecz przeciwnie, bardzo zwiewnie. i sama suknia jest przepiękna
ta fioletowa nie podoba mi sie, opina Cie, ale pierwsza genialna
juz CI dziewczyny pisały ale polecam skrócic odrobine ramiączka zeby góra poszł troche wyżej, do tego załóz stanik ktory podniesie piesci-czyli w dobrym rozmiarze:) masz piekny dekolt, pełne piersi, ciesz sie tym faktem :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

Cytat: jusia79 w 04 Cze 2008, 16:03:19

Juśka, małopo ja sie tak nie bawię-a czemu?? ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: aja w 04 Cze 2008, 14:51:57
muszę tylko poszukac jakiegoś szala bo może być mi zimno w kościele a marynarka i tym podobne wyglądaja koszmarnie i paskudzą ją

Mysle, mysle i moim zdaniem szal nie pasuje. zrobi sie ciotkowato ;) Moze bolerko, ale takie skaldajace sie tylko z plecow i rekawowo?

Zdradz jeszcze ile kosztowala :) Bo jak za duzo to sobie dam spokoj :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"